Na ATPL se komentira knjiga dioničara. Vrlo zanimljivi podaci. Bilo bi dobro da i ovdje imaoci takvih podataka iznesu svekolikoj zajednici. Koliko nas je , kolko ima 100. dioničar,500.dioničar...
Top 10 pojačava.
Na ATPL se komentira knjiga dioničara. Vrlo zanimljivi podaci. Bilo bi dobro da i ovdje imaoci takvih podataka iznesu svekolikoj zajednici. Koliko nas je , kolko ima 100. dioničar,500.dioničar...
Top 10 pojačava.
Ane nebrine za cijenu,nit orala nit kopala zanjih. Dobila žena,prodaje dionice da si kupi nešt ljepo ,i to je sva mudrost. A mi nek smišljamo teorije zavjere. Oni uživaju u životu. A mi dršćemo na par kuna gore dolje cjene.
Ako su otišli na godišnji odmor,dobro,nije priša,
da moraju po ovoj vrućini zbrajati i oduzimati. Polako, netreba juriti. Ljeto je ljudi, odmorite se. Biće svega, samo nas ne😂
Jel onog Lole Ribara koji je nas male izgurao i dao mislim oko 201 kunu po dionici,oš neš, a prije delistiro s burze. I onda torbario okolo ko nije pristo na javnu ponudu.
To im je bilo onda bilo kao realno da nam otmu imovinu.
Ni juče nije uspio proboj, ali motaju se velike ribe ovdje. Vidjećemo , uzalud čekanje na kupnji, neistresa se više niko.
Ako zelite akumulirati vece kolicine, treba i dici cijenu.
Zadnji u Top 10 ima oko 3000 komada . Onako odokativno, ko je gledao knjigu dionica,koliko ima Top 100 nek napiše. E sad, ako je 15000 komada dnevna trgovina ,koliko je trejd.
Pitanje svih pitanja ovdje je koliko komada tko od nas ima ,ono veće il manje količine. Broj. Evo, ja imam oko 500, puno-malo , ostali napišite.
Sa špiritane su skinuli prašinu i paučinu i kapa lova 24 sata,7 dana u tjednu...Kupaca koliko voliš. Nepitaju za cijenu,samo daj.....
A to davno otpisan biznis bio.
Svaka neprilika stvara priliku,rekli bi u Alan Fordu.
Možda smo i sretnici sto možemo po 70 kuna lagano skupljati. Kako ko...
Zgrade će se popraviti, bolesni će ozdraviti, debeli će smršaviti,siromašni će zaraditi. Samo go.na nikad neće postati ljudi.
Pauza,dok se malo ohladi. A taman sam sam mislio nešt protrgovat...
Nebi bilo loše kupiti još zaliha konzervi,dvopeka, graha, H2O...
Nije šala .