Kod stručnjaka je uvijek upitno progovara li iz njih struka ili kolekcionarski afinitet prema sličicama mrtvih predsjednika..
Posts by ZoD
-
-
Pfizer - krivotvorenje podataka o ispitivanjima
Eksplozivno izvješće zviždača o razvoju cjepiva srušilo dionice BioNTecha: ‘Tamo caruje nekompetencija!‘Bivši zaposlenik Brook Jackson tvrdi kako je tvrtka angažirala loše obučene cjepitelje, a čak je i krivotvorila podatke o ispitivanjimawww.jutarnji.hrModerna - miokarditis
Švedska ljude mlađe od 30 godina više neće cijepiti Modernom: ‘Može uzrokovati upale srčanog mišića‘- Poveznica je osobito jasna u slučaju Moderninog cjepiva Spikevax, pogotovo nakon druge doze, kažuwww.jutarnji.hr -
Majstore, Židove nisu htjeli eksterminirati nego "samo otuširati".
Necijepljen si i osjećaš se kao Židov kod nacista? 'Majstore, te ljude nisu planirali nego...'Davim vas jer sam opet vidio nekog budalaša koji si je nabio žutu židovsku zvijezdu na sebe uz natpis nisam cijepljen', piše Cecinet.hr -
Mislim da nas oni cerebralno sodomiziraju već duže vrijeme
-
Opet svi ratujete na covid bojišnici, pa kaj je to, jeste svijesni da ovdje nema ni pobjednika ni gubitnika ?
Uzalud vam trud svirači bez obzira u koju trubu pušete .
Ajde malo na druge teme, osim na temi korona I temi brajakica gotovo da se nema što citati na forumu.
Zdravlje je uvijek na prvom mjestu..
Sve drugo trenutno je sekundarno.
-
Princip je jednostavan, obećati ukidanje potvrda nakon određenog postotka procijepljenosti da bi se netom prije realizacije cilja taj postotak povećao, a sa svakim postotkom više, potpora za cijepljenje se povećava pa je i manja vjerojatnost da će trpiti gospodarstvo.
Slikovito, magarac ispred kojeg visi mrkva na štapu kojeg drži osoba koja na magarcu jaše. Magarac misli da će mrkvu dostići.
Tihi lockdown za necijepljene se uvodi već sada, a u potpunosti od 4.1. sljedeće godine.
Na red potom vjerojatno dolaze djeca, czss za roditelje koji tom idejom neće biti oduševljeni, itd.
-
Možda bi trebalo olabaviti sa širenjem panike..
-
Kvalitetna firma..
Trebao sam uletjeti ranije..
-
Ne nego post na tzv finacijskom forumu koji ne razumije da je krađa kada nekome uzimaš novce za nešto što ne postoji. Kradu cijepjenima novce SVAKOG MJESECA za zdravtveno osiguranje KOJE NE POSTOJI. Dakle, smanjiti premiju zdravstvenog za cijepljene. A tako se radi desetljećima u zemljama koje su normalna razvijerna društva da npr ljudi koji ne puše i bave se rekreacijom, a što im se kontrolira, plaćaju manju premiju zdravstvenog osiguranja.
Ali to naravno ovdje u zemljici antivaksera, ravnozemljaša i korona je izmišljotina, a o deontologiji i pravu na zdravlje da ne govorimo, nitko ništa ne razumije, Zemljica hrčaka i neznanja Investitori Mogu si zamisliti vaše zarade :))
Zato Izrael nema epidemiju i postaje korona virus endemski, a u ovoj zemljici tek počinje
Antuntun to si ti ?
Kolegice, i alkosi, i pušači, i narkosi, i žderonje, ........ itd, opterećuju zdravstveni sustav.
Što ćete s njima?
Komorice?
Podržavam demokraciju sve dok načela iste nisu u suprotnosti sa mojim osobnim interesima.
Nazovimo to "Uvjetnom demokracijom".
Demokracija na "naš" način, dok se mene ne dira!
Gorljivi sam pobornik monogamije, sve dok mi ne naleti ženska radi koje bih bio spreman i revidirati svoje dotadašnje stavove.
-
Milijarder ima ih ko pljeve... jutros u Kauflandu u ljekarni, neki Jeremija s jednom nogom u grobu viče da tko se nije cijepio nek umre. Divno za čuti zaista. Da mu peru mozak svaki dan kako je opasno jesti heljdu smetali bi mu ljudi koji jedu heljdu...
Tko vrijedi cijepio se, tko se cijepio vrijedi, tko se nije cijepio ne vrijedi.
-
Apsolutno podržavam demokratsko pravo slobodnog izbora i slobode govora do onoga trenutka kada to ugrožava moja prava i moju slobodu.
Moje pravo na zdravlje je iznad nečijeg prava na mišljenje i slobodno kretanje uz slobodno širenje virusa.
Takozvanim ljudskim pravima na slobodu počeli su ugrožavati život meni i mojim bližnjima na način da su opteretili zdravstveni sustav tako da se ne može doći do liječnika niti primarne zaštite, a niti se može liječiti druge bolesti za koje su potrebne intezivne njge, anestezilozi, zdravtveno osoblje.
Doživiš li prometni udes, pitanje je kako ćeš proći bolnici gdje je osoblje i infrastruktura ograničena zbog liječenja korona bolesnika.
Ako smo prije cijepljenja svi bili isti, više nismo.
Ako se zna da necijepljeni opterećuju zdravtveni sustav i time ugrožavaju pravo na život i zdravlje cijepljenima molili bi da se zbog nemogućnosti ostavrivanja prava na zdravtvenu zaštitu značajno nama cijepjenima plaćanje zdravstvene zaštite jer je ionako NE MOŽEMO koristiti jer je zakrčena hospitaliziranim korona bolesnicima koji većinom NISU CIJEPLJENI.
Ujedno je vrijeme za dići i pokoju ustavnu tužbu za narušavanja prava na zdravlje i zdravstvenu zaštitu cijepljenih. Protiv države koja to nije u stanju omogućiti.
Isječak iz knjige: Kako je počeo fašizam u mojoj glavi?
Podržavam demokraciju sve dok načela iste nisu u suprotnosti sa mojim osobnim interesima.
Nazovimo to "Uvjetnom demokracijom".
-
ustavna stručnjakinja Barić o uvođenju covid potvrda (tportal.hr)
sve je jasno, ostavimo teorije zavjere po strani!
i dalje imamo izbor između:
a) cijepljenja ili obveznog testiranja
Do siječnja 2022. kada će se ukidanjem te mogućnosti odabira obaveznog testiranja praktički nametnuti obaveza cijepljenja za sve.
Drugim riječima, za osobe koje ne žele primiti cjepivo derogiraju se ljudska prava zajamčena Ustavom RH te međunarodnim konvencijama.
-
Ponekad treba malo stati na loptu..
How To Use Fear To Manipulate People in 2021▶️ Invest With Me: https://www.patreon.com/proactivethinker▶️ Get 4 FREE Stocks on WeBull (Deposit $100 and get 2 stocks valued up to $1600): https://act.web...youtu.be -
Ako je svrha cijepljenja stjecanje imuniteta, zašto se onda u svrhu dokazivanja preboljenja ne priznaje serološki test kojim se može utvrditi prisutnost i do 10 X više antitjela nego nakon cijepljenja i to sa dvije doze cjepiva?
Količina (broj) antitijela ne znači nužno i kvalitetan imunitet na Covid. Bitno je koliko je onih S-antitijela koji ne dozvoljavaju virusu da napadne onim šiljak proteinom stanicu. Tu vrstu serološkog testa ne radi niti jedan laboratorij u RH. Također, ne znam odakle ti informacija da je nužno utvrđen veći broj antitijela nakon preboljenja nego nakon cjepiva, jer to naprosto nije nužno točno.
Iako ti je djelomično već i odgovoreno nije na odmet utvrditi gradivo. Dakle, ako bi serološki test pokazao razmjerno veliku količinu antitijela na Sars-Cov-2 u krvi, iz čega proizlazi (u slučaju necijepljenih) činjenica preboljenja, a posljedica kojeg je i stvaranje tih antitijela kao odgovora organizma na infekciju virusom, tada bi i takav test trebao biti relevantan prilikom određivanja nečijeg stupnja imunosti.
Nigdje nije izričito rečeno da će serološki test uvijek te u svakom pojedinačnom slučaju pokazati veći ili znatno veći broj antitijela na Sars-Cov-2 kod preboljelih u odnosu na cijepljene, nego da bi čak i u tom hipotetskom slučaju prirodno imunizirani opet bili stavljeni u nepovoljan položaj u odnosu na cijepljene i to bez ikakvog valjanog razloga.
Serološka testiranja na IgG antitijela u Hrvatskoj su dostupna u većini laboratorija, ako ne i svim.
-
Ako je svrha cijepljenja stjecanje imuniteta, zašto se onda u svrhu dokazivanja preboljenja ne priznaje serološki test kojim se može utvrditi prisutnost i do 10 X više antitjela nego nakon cijepljenja i to sa dvije doze cjepiva?
-
-
Povijest je učiteljica života..
Papieren Bitte!German soldiers in a Dutch park check paperwork.A reenacted scene by our study- and living history group.youtu.be -
Neće država plaćati liječenje od potencijalnih nuspojava cijepljenja ili ne daj Bože ukop.
Trenutne znanstvene spoznaje ne moraju odgovarati znanstvenim spoznajama za 10 godina, ali posljedice, ako ih ima, ostaju zauvijek.
Neozbiljno je raznoraznim potvrdicama stigmatizirati ljude, jer prakticiraju pravo odlučivanja o vlastitom zdravlju i životu.
Volja pacijenta je vrhovni zakon.
Smatram da postoji veće dobro(cijepljenje cijele populacije u slučaju iznimno velike opasnosti), ali onda država mora stati iza toga i zbrinuti one koji naj... tj njihove familije.Ovo što rade preko poslodavaca je gadljivo...
Da se pita slobodna volja...to i imamo pa je HDZ na vlasti...
To što je netko u određenom trenutku dao svoj glas određenoj političkoj opciji, ne znači da je potpisao i bjanko zadužnicu.
-
Neće država plaćati liječenje od potencijalnih nuspojava cijepljenja ili ne daj Bože ukop.
Trenutne znanstvene spoznaje ne moraju odgovarati znanstvenim spoznajama za 10 godina, ali posljedice, ako ih ima, ostaju zauvijek.
Neozbiljno je raznoraznim potvrdicama stigmatizirati ljude, jer prakticiraju pravo odlučivanja o vlastitom zdravlju i životu.
Volja pacijenta je vrhovni zakon.
-
Ništa čini se od štrukli, treba se držati pršuta i maslinovog.