ja bas i nemam.. pgoledajte koliko je onda naša MEDIKA podcijenjena kolega.... a tek optima telekom? :)))
po ovome optima vrijedi 16 kn. a koliko cete dobiti ono?
Onoliko koliko je netko spreman za nju dati..
ja bas i nemam.. pgoledajte koliko je onda naša MEDIKA podcijenjena kolega.... a tek optima telekom? :)))
po ovome optima vrijedi 16 kn. a koliko cete dobiti ono?
Onoliko koliko je netko spreman za nju dati..
Svijet je svakako bolji, ali ne za sve.
Gdje je Jugoslavija bila 25 godina od kraja 2. svj. rata, a gdje je Hrvatska 25 godina od završetka svog rata?
Vojno, ekonomski, politički..
To je jedina ispravna analogija.
Stvarno se s poštovanjem odnose prema investitorima.
"U toj zemlji imamo svoju lokalnu kompaniju s 25 zaposlenika, a među našim najznačajnijim
aktivnostima možemo navesti proširenja LTE mreža za tamošnje operatore te informatizaciju
središnjeg zdravstvenog sustava te zemlje.
Prihodi od navedenih aktivnosti su u 2021. godini imali udjel od oko 4% u ukupnim prodajnim
rezultatima Grupe te su značajno doprinijeli operativnom novčanom toku."
Znači nema ih ni u Rusiji ni u Ukrajini, a u Bjelorusiji svega 25 zaposlenika te 4% udjela u ukupnim prodajnim rezultatima.
Neloše vijesti.
Display MorePodaci se automatski ubacuju u formule bez da itko to provjerava jer tko će tamo provjeravati hr dionice tako da npr i ovo se može vidjeti na istoj stranici :
A de onda znaj koliko je to sve pouzdano.
Mislim da se unutar samog programa mogu pronaći i imena analitičara koji su dali određene prognoze za pojedina društva. U obzir se uzimaju i aktualna zbivanja.
Nije samo riječ o predikcijama umjetne inteligencije.
Fair value ERNT je čak malo i porastao, nevjerojatno..
Gdje gledate te podatke i jesu li vjerodostojni? Može link?
Imam razloga vjerovati da jesu, da.
Proučite si malo.
Fair value ERNT je čak malo i porastao, nevjerojatno..
Forbes kaže; "Fauci Is In The Witness Protection Program Now"
WTF?!?!? Idem pogledat detaljno.
Ironija, želio je reći da je medijski "propao u zemlju".
Nuclear je opet IN
"Hopefully, it is now extremely obvious that Europe should restart dormant nuclear power stations and increase power output of existing ones.
This is *critical* to national and international security."
Realno, paničare samo mali ulagači, što je i očekivano.
Nema smisla paničariti. Dovoljno je zamjeniti dionice za cash dok su cijene još ovako vrlo visoko. Nema staklene kugle. To sam obavio još prošle godine, ne predviđajući rat u Europi.
Zamijeniti se može samo sa nekim tko to smatra dobrim ulaganjem. S obzirom na promet, takvih je dovoljno, s obje strane.
Realno, paničare samo mali ulagači, što je i očekivano.
Čini mi se da Zelenski radi po naputku izvana i da mu nikako nije cilj nikakvo primirje. Jedva su dočekali baciti Rusiju na koljena, a ovo im je dobro došao kao povod.
"Kaznit ćemo svakoga tko je počinio zločine nad našim civilima, na našoj zemlji. Naći ćemo svakog gada koji je pucao na naše gradove, na naše ljude, koji je bombardirao našu zemlju, koji je dao naredbu i stisnuo start. Neće biti mjesta na zemlji na kojem ćete se moći sakriti. Osim groba", rekao je Zelenskij."
Kada se pogleda tko od čitave ove situacije najviše profitira jasno je tko je bio i inicijator.
Ma koja suplja prica!! Je je eto oni ce sravnit Bukurest sa zemljom jer su tamo instaliranr rakete. Znaci, Rusija ce odlucivat NATO clanicama sto i gdje trebaju imat oruzje? Ne bode njih oruzje nego sto je Amerika iza NATO a pa znaju ako nesto probaju da imaju cijeli NATO na vratu. A sto se tice Bukuresta, za par mjeseci ce od njih Rusi zicat hranu!
Ma nema nikakvih raketa, njih je strah MK 41 VLS sustava. Nuklearno oružje se nalazi u Turskoj u Incirlik zračnoj bazi.
Ja ne znam "tko to želi ući u NATO"? Ne sjećam se da je u Hrvatskoj raspisan referendum za ulazak u NATO. Izjave da "narod" nešto želi su pretenciozne i neistinite.
Puno toga je rečeno, ali smjer u kojem se djeluje je ono na što treba obratiti pozornost..
Plastici ce vjerojatno sve u rusiji biti oduzeto.
Znači da će postati vlasnici 30% ruskog udjela u Hrvatskoj, nije loše.
Kako Hrvatska stoji sa svojim zalihama nafte, plina, zlata, pšenice, itd.?
Earlier, The Washington Post reported that the US had been sending hundreds of millions of dollars’ worth of military hardware to Ukraine since December 2021 – months ahead of Russia's decision to launch its special military operation.
Up to 50 cargo planes carrying military hardware from the US, UK, Canada, Poland, and Lithuania landed in Ukraine prior to the start of the Russian military operation there, Russia’s Foreign Ministry has revealed. Some 2,000 tonnes of modern weapons, ammunition, and protective gear were supplied to Ukraine in the first month and a half of 2022, the ministry added.
The Foreign Ministry further specified that the UK singlehandedly transferred over 2,000 units of anti-tank weaponry.
The Russian Foreign Ministry’s spokeswoman said that Moscow has once again called on the EU and NATO to stop the "mindless pumping" of modern weaponry to the Kiev regime. She said that it creates great risks for civilian aviation and other transport systems in Europe and beyond.
Kaže sputniknews
Mene samo sljedeće zanima:
Ovo bi trebalo biti dovoljno..