1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. brajakica

Posts by brajakica

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• brajakica
    • May 31, 2021 at 3:53 PM
    Quote from LodeRunner

Rekao bi da odgovor na ova silna pitanja lezi u teorijskoj paradigmi rasta bespuća povijesne zbiljnosti brodarskog wolfscale indexa. Ako se netko ne slaze neka digne ruku.

Zasto ne iskoristis priliku za odgovoriti na pitanja.tko ce kupiti ako znalci nemaju hrabrosti odgovoriti? Slazes se sa ovom prognozom IEA, ako ne zasto?

Files

IMG_20210531_102539.jpg 302.19 kB – 0 Downloads
  • TPNG (tankerska plovidba next generation)

• brajakica
    • May 31, 2021 at 3:29 PM

Na koliko su postojeci ugovori i do kada traju?

Quote from KicanCRO

MR tankeri se gledaju, to je okvirna cijena, 7 k im je dovoljno za nulu broda, ili ako racunate sve troskove, kredita itd 10,5-11 k. Q2 ce biti minus visi nego Q1, Q3 neka sitna zarada i Q4 odlican, mogao bi pokriti minus od Q1 i Q2. Tad se nadam i dugorocnim ugovorima.

• brajakica
    • May 31, 2021 at 3:13 PM
    Quote from Philidor

Koga briga hoćete li kupiti dionicu ili ne, nema razloga da vas netko nagovara na to, osobito ako ne vjerujete u ikakvu budućnost industrije. Iskreno, antipaticnim nastupom niste ni zavrijedili da vam prosljedujem ikakve materijale. Ima jos riba u moru, sretno u lovu na drugim dionicama, ionako u RH ne postoji short pa ne znam zasto se vrtite u krug ovdje..

po ovom vasem odgovoru ispada da je gore nego sam mislila, pruziti cu sansu drugima. Ovo je spot od petka po koliko voze tpng tankeri?

LR2-38% to $4k/d

MR -22% to $4k/d

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• brajakica
    • May 31, 2021 at 12:26 PM

Brodovi poskupljuju, kada se mozemo nadati nekoj kupnji?

https://splash247.com/splash-extra-y…el-price-curve/

Files

Extra-Lead-2-768x761.jpg 61.9 kB – 0 Downloads

• brajakica
    • May 31, 2021 at 10:40 AM
    Quote from Philidor

Pametnome je dovoljno da graf ocijeni smijesnim vec i predviđanje da ce ukupna potrosnja energije u svijetu za 30ak godina biti na sličnim razinama kao i danas... No way Jose

Dali bilo tko od vas ima neki graf sa slicnim sadrzajem? Ako ste kupili i pratite morate imati?

• brajakica
    • May 31, 2021 at 10:34 AM
    Quote from Flight
    Quote from brajakica

Izbjegavas odgovor?slazem se da ce se nafta jos dugo koristiti ali u kojim kolicinama? Moze li biti smanjenje jace nego na ovom grafu?velike presude protiv bigoil, bidenov porez, opca anti fosil klima koja pojacava?

ako me uvjerite ja cu kupiti,izbjegavanjem rasprave nece nestati neugodna pitanja?

Ne izbjegavam nikakav odgovor nego mi je besmisleno polemizirati s nekim dođošem koji nam je sad tu došao, kroz Bogoposlanje, otvoriti oči. Podsjećaš me na one ulične propovjednike koji uzaludno trabunjaju danima o sudnjem danu i pripremama za nj. Aleluja...

Dajem ti priliku da me uvjeris da kupim a ti ovako?tako lose je da ne zelis pokusati? Nadam se da ce netko drugi.

Sta kazete na ove procjene IEA?

Files

IMG_20210531_102406.jpg 295.99 kB – 0 Downloads

• brajakica
    • May 31, 2021 at 8:31 AM
    Quote from Flight
    Quote from brajakica

Nema poruke samo zelim znati koja je buducnost za tpng. Koja je buducnost za naftu?tvoje misljenje?

Ne znam zaista. Nekako sam se nadao da ćeš nam ti otovoriti oci. Al cini mi se da će nafta još dosta dugo biti u našim životima.

Izbjegavas odgovor?slazem se da ce se nafta jos dugo koristiti ali u kojim kolicinama? Moze li biti smanjenje jace nego na ovom grafu?velike presude protiv bigoil, bidenov porez, opca anti fosil klima koja pojacava?

ako me uvjerite ja cu kupiti,izbjegavanjem rasprave nece nestati neugodna pitanja?

• brajakica
    • May 31, 2021 at 8:17 AM

Philidor Ako imas neki drugi graf postavi i prokomentiraj ako nemas nadi da vidimo sto ce pokazati.deset godina je svijet govorio da se mora smamjiti upotreba fosilnih goriva.sada je svijet na novoj razini,na kriminalizaciji.

OIL INDUSTRY: “We see a shift from stigmatization toward criminalization of investing in higher oil production,” said Bob McNally, president of consultant Rapidan Energy Group and a former White House official.

Kako komentiras ove 3 velike sudske presude,bidenov porez na fosilna goriva.

• brajakica
    • May 30, 2021 at 11:19 PM
    Quote from forumas

Da, da, nema budućnosti, zato je sigurno i cijena nafte svaki tjedan sve viša, što nikome ne treba i nece trebati ubrzo??

Pusti cijenu nafte. Zasto su cijene po kojima voze tankeri na dnu? Ako ce potrosnja padati po ovom grafu a svijet zeli smanjiti upotrebu dali ce rasti cijena prijevoza?

Files

E2FuXxfX0AosN_5.png 22.9 kB – 0 Downloads

• brajakica
    • May 30, 2021 at 9:03 PM
    Quote from Flight
    Quote from brajakica

OIL INDUSTRY: “We see a shift from stigmatization toward criminalization of investing in higher oil production,” said Bob McNally, president of consultant Rapidan Energy Group and a former White House official

more than 260 African and international organisations sent an open letter to 25 commercial banks urging them not to finance the construction of the EACOP.

Jel nam možeš pojasniti sto nam točno želiš poručiti ovakvim postovima?

Nema poruke samo zelim znati koja je buducnost za tpng. Koja je buducnost za naftu?tvoje misljenje?

• brajakica
    • May 30, 2021 at 5:24 PM
    Quote from Marin83

From January to March 2021, China's auto production and sales volume were 6.352 million and 6.484 million units respectively, which means an increase of 81.7% and 75.6% compared to the previous year. The sales volume of passenger car is 5.076 million with a 75.1% growth. The production and sales of commercial vehicles were 1.397 million and 1.408 million, a year-on-year increase of 76.9% and 77.4%.

Koliko od toga % elektricnih? Koliko ce se povecavati broj elektricnih?

• brajakica
    • May 30, 2021 at 5:06 PM

OIL INDUSTRY: “We see a shift from stigmatization toward criminalization of investing in higher oil production,” said Bob McNally, president of consultant Rapidan Energy Group and a former White House official

more than 260 African and international organisations sent an open letter to 25 commercial banks urging them not to finance the construction of the EACOP.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• brajakica
    • May 30, 2021 at 4:01 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from brajakica

Kako ovo komentirate? Philidor@ Marin83@ Sony@

Molim te samo malo povecaj slova jer su mi presitna.
    Kad citiras druge nikako nemoj navesti izvor informacija jer to nema nikakvog smisla.
    I obvezno stavljaj majmuna iza imena jer zbilja nije pametno ga staviti ispred i tagirati forumasa.

Samo daj jos ovakvih postova, vidim da ti ide dobro!

ispricavam se tebi i svima na pocetnom nesnalazenju, hvala svima koji ce pomoci da popravim ono sto nije dobro. Velicinu slova ne diram to je automatska velicina, koja je najbolja velicina?

Ovo za majmuna sada znam hvala.

Izvor mozes sam naci zaljepi tekst u trazilicu.ispravit cu i to.

Imas li ti kakav komentar na sadrzaj mojih komentara?

• brajakica
    • May 30, 2021 at 3:29 PM

TURNING POINT: Big Oil has suffered a huge defeat today on its climate change strategy, with Exxon, Chevron and Shell (by far the 3 largest Western oil majors) enduring either big shareholder rebellions or losing important legal fights.

Huge hit to US FossilFuels Oil Gas from BidenBudget total $53b in 2022-26 & $120b in 2022-31. Hits everyone from small E&P (repeal marginal wells credit) to supermajors (taxation of foreign fossil fuel income)

Kako ovo komentirate? Philidor@ Marin83@ Sony@

• brajakica
    • May 30, 2021 at 12:35 PM
    Quote from 5. Element
    Quote from brajakica

Moze li max biti 50?

Teoretski, da.

Ali ipak bih isao konzervativnije.

Meni bi i 30 bilo dovoljno.

Za treci kvartal bi trebalo biti vise nego za drugi? Za cetvrti vise nego za treci?

• brajakica
    • May 30, 2021 at 8:53 AM
    Quote from 5. Element
    Quote from brajakica

Na koliko min max procjenjujete?

Mislim da ispod 30 nece, jer znam koliko treba biti prosjecna vozarina za to, i to mislim da sigurno imaju. Maximum mi je tesko procijeniti jer ne znam sto je s onim panamaxima i njihovim TC ugovorima.

Moze li max biti 50?

• brajakica
    • May 29, 2021 at 2:10 PM
    Quote from 5. Element

Kad izadje FI s 30 mil dobiti ili vise mnogi ce se pitati wtf?!? Koji sam magarac bio.

Na koliko min max procjenjujete?

• brajakica
    • May 29, 2021 at 1:45 PM
    Quote from Philidor
    Quote from brajakica

Jos jedan

$19billion

Kakve ovo veze ima s TPNG?

Ima utjecaja na nafta biznis koji se jako napada kao da je nepozeljan i da ga se zeli unistiti. Dali je to dobro za tpng? Kako ovo komentiras?

Files

IMG_20210529_133913.jpg 131.54 kB – 0 Downloads

• brajakica
    • May 29, 2021 at 1:08 PM
    Quote from Sony
    Quote from brajakica

Jos jedan veliki poraz naftne industrije?

Samo sanjaj,dok je ljudi bit će i potrebe za naftom,samo ako je ne iscrpe prije općeg kolapsa čovjećanstva.

Sony@

kako ovo komentiras?

Files

Screenshot_20210528-204654.jpg 207.06 kB – 0 Downloads

• brajakica
    • May 28, 2021 at 9:37 PM
    Quote from brajakica

Jos jedan veliki poraz naftne industrije?

https://www.ft.com/content/52645b…609-4f537284889

Jos jedan

$19billion

https://www.industryweek.com/the-economy/en…dor-amazon-case

1. Privacy Policy
  2. Kontakt