Krenut ce i tpng (tankeri) kada se posloze zvijezde pa cemo kupovati a sada je atpl (dry bulk) puno bolji izbor.
Posts by brajakica
-
-
Zanimalo bi me koliki postotak svoje imovine držite u nečem toliko rizičnom kao drybulk/containership?
145% imovine na ZSE držim u ATPL, te još 157% imovine vani držim u stranim brodarima..mislim još da sam poprilično konzervativan, u pon ću to još pojačati, ATPL ide sigurno barem do 5000kn dionica.
Dobra👍
priznaj da si u velikom promasaju sta nisi proda tpng i usao u atpl.
U pon ti se promasaj povecava. Do kraja godine ima jos 15x pon.
U 2022 jos 52 komada.
Raketa je tek krenula sta ima veze ako se nisi prvi ukrca.
Nismo ni mi a vidi srece.
Nemoj biti kao ovi na slici.
Bolji ti je drugi pogled😉😁
-
70% atpl 30 % gotovina za kupiti atpl ako se drhtavci preplase svoje sjene. Tako sam i usla na 340 kada je palo sa 390.
Da je bilo vise pameti slusala bi sta se ovdje pisalo od 180 i prodala bi ranije opte.
Zadovoljna i ovako.
Idemo dalje... 😁
Raketa je na putu za mjesec🤭
-
3G
To the moon🤭
Idemo dalje... 😁
BCI 5TC 46172 +5021
-
coal inventory is around a historic low
China's coal prices remain high as power plants start restocking for winter heating season, supply remains tight - YUAN TALKSChina's coal prices have remained high despite government measures to stabilize the market. Industry insiders expect the prices to remain elevated as power…www.yuantalks.com -
Sljedece dvije zime ce biti kljucne? 🤔🤭
Column: Global gas prices soar as industry struggles to meet resurgent demandGlobal gas prices have climbed to their highest level for seven years in real terms, as traders anticipate a shortage this winter, with consumption rebounding…www.reuters.com -
Fasten your seatbelts🔊
Idemo dalje...😁
Last call🔊🔊
2G
ko se nije veza sam si je kriv😁
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Mislim da trebamo pratiti natgas koji raste i utjece na vecu potraznju za ugljenom.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Thermal coal in china stands above 1,000 yuan per tonne,the historical high again.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Cijene struje i dalje UP
Ugljen je najtrazenija roba.
A festa tek pocinje😁
Meteorolozi prognoziraju jaku zimu😬😅
-
Fasten your seatbelts🔊
Idemo dalje...😁
-
Koliko vidim BDI indeks u slobodnom padu. Sa 4420 sada na 3618 danas. Pad indeksa 20%, a kraj se ne nazire. Moja prognoza je pad BDI do 2200.
Nisi puno falia😁
Oko kineske nove godine.
Prije toga ide novi rekord. Pazi da te ne ulovi na krivoj nozi😁
-
Za 12 mjeseci mogu li bulkeri ovako?
Boxship charter rates hit unprecedented $200,000 a day - Splash247$200,000 a day for a boxship charter; $125m for a six-year-old, 6,865 teu vessel – the scorching container shipping sector has entered supernova territory. The…splash247.com -
China: Thermal coal demand-supply gap widens in Jul'21
China: Thermal coal demand-supply gap widens in Jul'21According to market sources, the gap between China's thermal coal supply (domestic + imports) and demand expanded to 23.5 mn t in Jul'21 compared to 7.7 mn t…www.coalmint.com -
Stizu i robot brodovi😬
China’s first autonomous boxship readies to enter service - Splash247The race to develop operational autonomous vessels is intensifying, with the announcement that the AV Zhi Fei, a Chinese-built 300 teu cargo vessel is set to…splash247.com -
2020bulkers today announced a dividend of $0.32 per share for the month of August, a ~25% annualized Yield vs yesterday's closing price of NOK 134.5 per Share
-
Nepotrebna panika
Do kraja tjedna idemo dalje... 😁
DryBulkETF
Markets are closed in the US, but dry bulk freight futures are down ~5% reacting to developments in Guinea. Exports of bauxite from the country have been running at 4-5 mil tons/month which, depending on the degree of any disruption could sour sentiment.
Čitam i ja to o gvineji ali nisu baš svi mišljenja da je to nešto boksita šta imaju toliko bitno, čak mu nije sezona i ne igra bitnu ulogu. Nekako je precrveno sve i na svim tipovima brodova da bi bila samo gvineja. I dalje mislim da su ovo kineska gov.a...iron ore je btw pao na najniže u zadnjih godinu dana, s druge strane ugljen up i samo up. Ko će ga znati ali pošteno smo iskorigirani
Rjeseno
I nova vlast voli novac😉
Sljedeca 4 mjeseca je radi kisa mrtva sezona.
Nepotrebna panika.
Vikinzi nisu ni trepnuli, ameri nesto sitno a mi kao pravi drhtavci😁
Idemo dalje...
-
I tu bi moga koji brodić uglja?
"Koji" x nekoliko puta😁
biti ce duzi spisak zemalja koje ce po ovom receptu postupiti😉
next is...?
Idemo dalje😁
-
UK fires up coal power plant as gas prices soar....
UK fires up coal power plant as gas prices soar - BBC NewsAn old coal plant has had to be brought back online after a spike in the price of natural gas.www.bbc.com