i dionice i dionice za novac, to je po meni bit burze, a forum je neformalno mjesto razmjene mišljenja i koliko sam primijetio do sada na svim forumima, uvijek je mišljenje nekoga bilo prilično povezano s razmjenom koju je prethodno učinio, ne vidim čak u tome ništa loše, to je ljudski, nismo roboti, uživajmo još neko vrijem, jer i oni nas neće još dugu trpjeti, kada dođu kao u autoindustriji i kažu, aj makni se, nemaš pojma, onaj mitkkov radi bolje
Ali pazi sta je sada jos zanimljivo;
Ja postam objektivnu vijest da su zalihe ugljena porasle, sto neki ovdje tumace kao bearish vijest pa ju onda pokusavaju diskreditirati jer im ne podupire narativ. Diskreditiraju vijest, izvor vijesti ali i mene koji tu vijest prenosim, prozivaju me da crnjacim jer sam prodao, a zanimljivo je da sam ja trenutno opet full investiran u brodare jer vjerujem da cemo vidjeti kratkorocni rast.
Dakle, crnjacim i drukam na pad, a istovremeno sam investiran i nadam se rastu cijene. Haha, pa jel nije to zabavno prava sapunica, i mene su uspjeli skroz zbuniti Hocu ili i ovaj put biti u pravu, ne znam, a ako budem u krivu to nece biti prvi put da sam napravio pogresnu procjenu. We'll see!
Nije tesko naci poveznicu kada ste "upzoravali na rizike" kako vi kazete "crnjacili" i kada niste, sa IN i OUT pozicijom.
Previse se saltate pa ste i sebe zbunili, nas niste.
Kada sljedeci put budete zbunjeni javite se nama sa vam javimo dali ste in ili out iz pozicije
Sretno sa valovima👍
Atpl na 250-380 i na 430-570 je bio tsunami da vidimo tko ce na sljedecem odsurfati na dno
Prinosi shippinga su takvi da se nece moci jos dugo ignorirati.
Ydiv yield >40% pri p/e 7.
Kada krene biti ce nezaboravno.
Sada su na redu tankerasi da odrade svoj prvi tsunami.