Javno promatrani tankerasi su do prije koji dan u 2022.dosegnuli +40%
a podsektor produktasi +50%
I to u samo prvih 70 dana 2022.
Voljela bi da od nekih samoprozvanih strucnjaka mogu procitati analize i takve prognoze koje ce se i materijalizirati.
Isti modus operandi i na dry bulku,pocetkom godine veliko sirenje opreza a prognozu ne mozes ni kljestima izvuci iz njih.
Sa primisli na atpl ali se na dnevnoj bazi crnjacilo sa vozarinama za kejpove.
Moje su se prognoze za naftu i tankerase materijalizrale ali ja sam nebitna + nisam "strucnjak" a kakvi su strucnjaci oni koji su tvrdili suprotno od mene i potpuno promasili svatko moze sam zakljuciti.
Tpng jako zaostaje sa rastom za sestrama produktasicama.
Vjerujem da cu se krajem godine ili prije toga smijati ovoj black magic, urocima i nevjernim tomama osim u slucaju ww3.
Osim tpng drzim Stng i Insw pa imam i ovako razloga za smijeh u odnosu na one koji nisu uvazavali sto sam ovdje pisala u zadnje vrijeme.
Nemam potrebu nista vise dokazivati, pogled na semafor sve govori, mogu samo pustiti da vrijeme pokaze dali sam i za preostale stvari bila u pravu.
U 2022.ocekujem od mojih oponenata posipavanje pepelom ili uvazavanje za njih nove realnosti.
Steta da nije do sada kvalitetnije zazivio ovaj thread ali vjerujem da hoce.
Prosli puta kada sam najavila da necu vise komentirati da omogucim vise prostora drugima u 2 tjedna bilo je nula komentara.
Evo nove prilike,prezentirajte svoj pogled na ono sto sljedi za tankerase/produktase u sljedecih 6mj, godinu ili dvije.
Mozda ce to pomoci skinuti uroke i black magic sa tpng?