I u svim drugim državama. Danas će max broj zaraženih biti 50.000, jučer je bilo 60.000, a dan prije toga 67.000. Ide to dosta naglo prema dolje. Ako je to trend....onda smo dobri.
Posts by BSOD
-
-
mitkko prepisali smo masu zakona, posebice 90-tih od njemaca (ZTD, a i dio ZTK). Nije to neka sreća. Različiti su to mentakni sklopovi....možemo mi imati najbolji zakon, ali što to vrijedi kada je vjera u institucije koje ih donose i primjenjuju ravna nuli s jedne strane, a pak s druge strane, kao što ste naveli, uvijek treba ostaviti prostora za lovce u mutnom.
-
Izgleda (barem prema trenutno dostupnim podatcima) da smo ispali iz eksponencijalnog rasta zaraženih, barem u zapadnom svijetu, rast je sada "samo" linearan. Nije neka sreća, ali...
https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-cases/
-
Taj Trump isto daje izjave, ovisno o tome jel u kešu ili u dionicama. Bude borba oko 20000 bodova....
-
nakon ova tri tjedna kakva su mišljenja, gdje smo sada? strah?
Ja mislim da smo oko kapitulacije, premda, jučer sam prognozirao sramežljivo trgovanje za danas, a ono prodavatelji baš nisu sramežljivi.... tak da....
-
I kakvo trgovanje očekujete sutra?
Očekujem nešto slično kao danas, sa blagim plusom na kraju dana.
Ameri završili sa 1100 pts plusa, a i Prorok iz Omahe je rekao svoje, možda neki blagi plus sa puno opreza i sramežljivo....
-
+ernt 1190 odmah ujutro