1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. BSOD

Posts by BSOD

• CORONA virus

• BSOD
    • March 30, 2020 at 7:56 PM

I u svim drugim državama. Danas će max broj zaraženih biti 50.000, jučer je bilo 60.000, a dan prije toga 67.000. Ide to dosta naglo prema dolje. Ako je to trend....onda smo dobri.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BSOD
    • March 28, 2020 at 6:14 PM

mitkko prepisali smo masu zakona, posebice 90-tih od njemaca (ZTD, a i dio ZTK). Nije to neka sreća. Različiti su to mentakni sklopovi....možemo mi imati najbolji zakon, ali što to vrijedi kada je vjera u institucije koje ih donose i primjenjuju ravna nuli s jedne strane, a pak s druge strane, kao što ste naveli, uvijek treba ostaviti prostora za lovce u mutnom.

• BSOD
    • March 22, 2020 at 4:22 PM

Izgleda (barem prema trenutno dostupnim podatcima) da smo ispali iz eksponencijalnog rasta zaraženih, barem u zapadnom svijetu, rast je sada "samo" linearan. Nije neka sreća, ali...

https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-cases/

• BSOD
    • March 16, 2020 at 9:17 PM

Taj Trump isto daje izjave, ovisno o tome jel u kešu ili u dionicama. Bude borba oko 20000 bodova....

• BSOD
    • March 11, 2020 at 4:52 PM
    Quote from nascar

nakon ova tri tjedna kakva su mišljenja, gdje smo sada? strah?

MW-BZ077_invest_20140410160829_MG.jpg?uuid=ee735192-c0eb-11e3-9750-00212803fad6

Ja mislim da smo oko kapitulacije, premda, jučer sam prognozirao sramežljivo trgovanje za danas, a ono prodavatelji baš nisu sramežljivi.... tak da....

• BSOD
    • March 10, 2020 at 9:30 PM
    Quote from goldfinger

I kakvo trgovanje očekujete sutra?

Očekujem nešto slično kao danas, sa blagim plusom na kraju dana.

Ameri završili sa 1100 pts plusa, a i Prorok iz Omahe je rekao svoje, možda neki blagi plus sa puno opreza i sramežljivo....

• Što smo danas tržili

• BSOD
    • March 10, 2020 at 2:12 PM

+ernt 1190 odmah ujutro

1. Privacy Policy
  2. Kontakt