I ode u afteru na 2.70.
Bomba!
I ode u afteru na 2.70.
Bomba!
Display MoreDakle, nakon što sam jučer prodao CNDT, danas ga opet kupio na 4, sad čekam moment za izlazak.
Ukeširao sam i UNFI, nije neka sreća u postotku, ali para je para.
I hvala kolegi accountant na tipu za APWC, to je stvarno dobar trejd. Kupljeno, no još čekam na prodaji.
Ponekad u toj masi papira postane teško naći nešto, jer, što ih je više, više bježi pažnja.
Tako da mislim da nam svima ova tema dobro dođe kao neki orjentir.
Jučer sam trgovao u sitnom rasponu onog travara APHA, no danas je pobjegao preko 6.
-APWC 2.29
Jako ali jako dobra dnevnica.
To mora malo ohladiti ipak..ima i par gapova za popuniti..
Kraj prije kraja! Lako moguc scenarij, navikao sam vec u drugim papirima na gubitke! UG ne pustaju niti blizu, zakon je zakon! Ako se cudno karte ispod stola promjesaju lako je moguce i ovdje da lijepi gubitak ostvarim!
Jel bolje sad prodati i negdje uloziti te gubitak na taj nacin kompenzirati pitanje je koje si postavljam. 5kn je cak i prihvatljivo za skracivanje, tko zna???
Kolega, mnogi su danas mislili kao vi.
Što naravno ne znači da ste u pravu.
Što je manje optimista, to je kraj ove priče bliži. To je jednostavno tako.
Dakle, nakon što sam jučer prodao CNDT, danas ga opet kupio na 4, sad čekam moment za izlazak.
Ukeširao sam i UNFI, nije neka sreća u postotku, ali para je para.
I hvala kolegi accountant na tipu za APWC, to je stvarno dobar trejd. Kupljeno, no još čekam na prodaji.
Ponekad u toj masi papira postane teško naći nešto, jer, što ih je više, više bježi pažnja.
Tako da mislim da nam svima ova tema dobro dođe kao neki orjentir.
Jučer sam trgovao u sitnom rasponu onog travara APHA, no danas je pobjegao preko 6.
Jedino je bitno u toj priči sa ETF da 7CRO ima više prometa od 7SLO.
Danas pred kraj metlica do 5.10!
Zanimljivo štivo od Viktorije
Zaboravila je napomenuti, od tih 230 milja, 100 u Opte.
Bacaj ovo u kladu!
Admin!
Display Moreuh, nije loše!
ja sam odvrtio vožnjicu na SOLO, pa zatim prije zatvaranja na SDC
ono što mi je fascinantno oko trejdanja (ili svingeraja) je da nemoraš imat pojma što u tom društvu rade, imaju li zaradu, plaćaju li dobavljače, koliki im je dug (poluga), bave li se zubnom protetikom ili prodaju čokoladu pa kvare zube
apsolutno ništa od navedenog... samo momentum, dobra količina da se izvrti i naravno volatilnost cijene
na jednom od tutorijala se lik hvali da je uz pomoć mentora okrenuo $5.000 u $5mil u par godina
dakle zaradio svoj FYM
BSOD kolega, CNDT izgleda dobro, možda nije trebalo prodavati?
meni je tako ostao PFE, kupljen jučer, ne vjerujem da ću dugo čekati da se oplodi za par postotaka
Ma za CNDT se uvijek možeš ukrcati, nije to nešto što leti kao bedasto. Dovoljno je na masnu količinu, tipa 1000 komada, uloviti par centi niže i čekati na bidu.
Ja ga danas opet čekam oko 4.05, možda i niže.
To ide tako svaki dan. Bez problema. Ali jednostavno, teško je pratiti tu količinu papira, i tu količinu podataka. I ubije taj premarket.
Jučer se trgovalo - prodavalo.
CNDT dio po 4,13 i ostatak po 4,10 pred kraj, kupljeno u četvrtak/petak prosjek ulaska oko 3.80.
Ulazi izlaz u APHA, 15 centi razlike, dobra dnevnica.
I ulaz u UNFI, to držim.
Nisu to neke rakete, ali ide i to.
Bacio sam pogled oko 17 sati i na GP, bio je oko 15.50 malo ohladilo, otišlo čak i u oversold, i kaže žena, ajmo gledati The Queen's Gambit......
Završi serija, taj pizdun odletio na 16.40.
Nema veze. Izgleda da mi bolje ide sa ovim spororastućim.
Jutro!
Ima koji heroj da je kupio TSLA jučer?
Eno je u premarketu na $460.
BIla je i metla na 5 pa se povukla.
Display MoreKažu da to ide ap.
"Global stocks head for record high on recovery, vaccine hopes"
https://www.investing.com/news/stock-mar…worries-2348576
MSCI AC World Equity (MIWD00000PUS) is at $605.92 (+0.77%)
Svakako da ide UP još neko vrijeme, ono kaj sam gore napisao, vrijedi za neki srednji rok. Ne danas, niti sutra.
ovako, za danas:
- SOLO (u petak sam odradio jedan dio, danas nastavak?)
- PFE (i dalje je u uptrendu pa se tu može i par dana 'ljuljati' gor pa dol)
- GP (dionica oko $10 dušu dalo za vožnju...)
CNDT ćemo vidjeti da li je u pitanju Cup and Handle ili je samo bio Double Top, nije isto
Evo ovako, ovaj tjedan se prati, a možda što i trguje:
APHA
PTVE
UNFI
Šta nisi javio za ovaj GP!
Pa to ludo!
Oprezno idućh tjedana, stimulansa nema (za sad), korona se širi, svašta nešto se događa na tržištu obveznica (tko želi znati neka se informira), polako prolazi vrijeme objave FI za Q3, Trump izgleda neće mirno predati vlast.
A tu je i triple top.
Iako, ovi misle drukčije:
https://markets.businessinsider.com/news/stocks/st…0-11-1029782914
Sad, hoće li jedan BSOD biti u pravu ili MS?
Ajmo ekipa, futursi počinju vrtiti za par sati, što smo istraživali za vikend?
Avione, brodove, AI, turizam, dostavu hrane/ljudi...
Što nas čeka idući tjedan?
+LUV jučer i nešto sitno danas.
-LUV, premda sam mogao čekati malo duže.
Ali i ovo je fino.
Moderna bi drugi tjedan trebala objaviti rezultate.
+LUV jučer i nešto sitno danas.
Dostupan je tekst zakona na vlada.hr