1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. BSOD

Posts by BSOD

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• BSOD
    • April 5, 2021 at 8:52 AM
    Quote from verdi

baš si našao primjer kraša. tamo je cijena bila dosta viša nego po kojoj je preuzet što je svojevrsan raritet na zse. našao si primjer ovih besmislica tipa lenac i lgh. ja sam doajen preuzimanja još od plive i ine. to što si napisao nema veze s ničim.

Da doajen, bard!

• OPTE prodaja - kladionica

• BSOD
    • April 2, 2021 at 4:41 PM
    Quote from Mrcash

ja se često sjetim LRH ... tu sam finu lovu spusio , preko 30 k kuna jer sam ocekivao veću cijenu od ponudjene , vjerujući naivno o asset playu i cijeni od 5k kuna po komadu . Tako sam kupio po 4k, i na kraju prodao sve po 3.8 k nakon što je cijena postala javna .

Tako sam naučio lekciju koju sam skupo platio , sve se zna unaprijed, a muž zadnji sazna . Cijena LRH je isti dan kad je Ostoja dogovorio prodaju došla na 3.8k, nakon toga malo pala, pa malo narasla, a ostatak priče znate.

Dakle , ovdje Anina prodaja po 6.7 kuna puno toga govori , ako pažljivo pogledate kako se cijena kretala zadnjih godinu dana vidjet će te da je tih 6.7 kn do 7 kn neki sweet spot gdje je cjena skakala i zadržavala se nakon određenih vjesti, tipa kad je UG kupio Tele2 išla je sa 4 kn na skoro 7 kn u danu. Iskreno, sumnjam da će konačna cijena biti veća od 1 eura po dionici, bude li ostavljam se ovog posla .

Sjetim se ja često i Genere...

Žao mi je što ste izgubili novac na LRH, ali niti je sektor isti, niti se dijeli zadnji dio kolača na tržištu, niti je mlada istih godina, niti je u igri tamo neka bezvezna švicarska banka kao aranžer, a i tamo neka EK to sa strane sve gleda...

• Birtija

• BSOD
    • April 2, 2021 at 2:31 PM

Porezna se u takvim ili sličnim dopisima nikada ne obraća osobi nego "poreznom obvezniku". Ali da si je ekipa dala truda, to je. 😊

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• BSOD
    • April 2, 2021 at 1:19 PM
    Quote from goldfinger

https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=105364

Živa istina. Danas nisam mogao preuzeti pošiljku u pošti jer nisam imao pečat. Kaže žena, pečat ili ništa

Taj Sumina baš jede govna.
    Trgovački sudovi rješavaju osnivanja u manje od 24 sata, bilo da to radite iz svoje foteljice, ili Vam taj isti posao radi javni bilježnik.

• BSOD
    • April 2, 2021 at 10:16 AM
    Quote from Laudator

Dajtenajte, ovo da se proda za 90 centi značilo bi samo da je netko gadnu paru zguro u pđe ispod stola.

Ne bi bilo prvi put.

Ni posljednji.

• BSOD
    • April 1, 2021 at 12:06 PM
    Quote from Marielena

Ne bi to niti bilo tako loše. Puno je kapitala malih dioničara tu zarobljeno pa bi se i po 7.10 oslobodilo, a barem dio bi se vratio na ZSE.

Možeš misliti kako to nije loše. Ako ode po 7,10 kn oslobodilo bi se kapitala toliko da bi Crobex pao za 10%.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• BSOD
    • March 31, 2021 at 9:30 PM

Jel itko igrao sad MVIS?

Sa 13 na 18 u 15 min?

Ja sam stigao kupiti na 14 i prodao na 16.

Ne sjećam se kada sam vidio takav šus.

• BSOD
    • March 21, 2021 at 2:14 PM

UG će sniziti cijenu za SK kanale, a ovi će pristati na izmjenu famoznog članka 68.

Odnosno neće lobirati da ostane status quo u odnosu na taj članak.

Game over.

• Birtija

• BSOD
    • March 20, 2021 at 7:52 AM
    Quote from st-brajo

Jubito

jel odobravaš?
    p.s. nije photoshop :S

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Gospe mu st-brajo šta nisi čuo Acu Vučića da je malvazija toliko loše vino da ju ni on ne pije?

• BSOD
    • March 19, 2021 at 11:34 AM

Kako su se rasplinule tvrdnje pojedinih kolega da se zakon ne može izmijeniti jednom kada uđe u proceduru, jer kao, čitanje zakona je samo formalnost.

Nije lako našoj ministrici....

:)

• BSOD
    • March 13, 2021 at 9:46 AM
    Quote from accountant

kao što rekoh, samo je trebalo pričekati momentum na SOS, riješio se više od polovine na točno $7.00 prije vikenda, još da CNDT prijeđe sedmicu pa da se i njega riješim

gledam DOCU, COST, TSM, ORCL tim redom

sve dobre dionice, s dobrim rezultatima kvartala i godine, a na diskontu

njima neće smetati mali rast kamate ;)

Ušao sam jučer u SOS na prvoj velikoj zelenoj svjećici, i izašao odmah na idućoj. Za minutni scalp jako dobro.

Jedino što od papira imam je SESN.

U ponedjeljak bi moglo biti veselo.

https://seekingalpha.com/news/3672347-s…-catalyst-watch

• OPTE prodaja - kladionica

• BSOD
    • March 12, 2021 at 12:22 PM

A, nismo još komentirali činjenicu da je gospođa Hanžeković postala Hanžeković Krznarić, možda i to ima veze sa prodajom Optime?

• BSOD
    • February 26, 2021 at 11:54 AM
    Quote from LeoNT

I 2. mjesec nam prošao. HT kaze u izvještaju da ce konsolidirati Optimu samo do kraja 6. mjeseca.

Ulazimo u finiš, iščekujemo, vremena je sve manje, AZTNovi rokovi se približavaju.

Jako zanimljivih par mjeseci pred nama, a obavijest o prodaji moze doci potpuno nenadano...mozda vec 1.3., tko zna.. :)

To se vidi i iz današnje trgovine. Svi se samo guraju da kupe.

• BSOD
    • February 23, 2021 at 11:57 AM

Gospe mu, ostanem u papiru prvi put preko noći nakon mjesec i pol dana, i evo ga.

Dobro, dugoročni!

• BSOD
    • February 19, 2021 at 7:59 AM
    Quote from accountant

CNDT Q4 i FY2020 highlights:

• ostvareno sve u skladu s danim smjernicama tijekom godine, tako da su rezultati i u skladu s očekivanjima analitičara (EPS i revenue tek neznatno viši),
    • Q4/20 je bio vrlo dobar i 2020.ta završava snažno, rast TCV (total contract value) novih potpisanih ugovora od 94% (20./19..),
    • Uk. pad prihoda FY20 (cca 4%) kompenziran rastom Ebitda marže s 11.1% na 11.5% (Cares act potpore, operativne uštede, manji CapEx...),
    • Operativni CF kao i FCF viši (20./19.)

No tržište je očekivalo puno više, cijena u AM pada i čeka nas vjerojatno zaron ispod $5 sutra.

Više ću komentirati na threadu CNDT već kad smo ga otvorili, pa svratite sutra i tamo.

Da, dogodilo se kao što sam i pretpostavio da će se dogoditi. FI korektno a tržište je reagiralo kako je reagiralo.
    Dobro, ja sam očistio poziciju, no ne mislim da će danas to ispod 5.

• BSOD
    • February 18, 2021 at 7:37 PM

Ekipa!

Ima li koji heroj da će spavati sa CNDT preko noći, pošto je objava earningsa danas AH?

• BSOD
    • February 17, 2021 at 12:29 PM

Upravo tako kolega accountant. Ovdje vlada kolegijalnost i međusobno pomaganje, a ne bacanje klipova pod noge sa komentarima koji nikome ne pomažu.

Zanimljiva trgovina jučer na SESN, očekivao sam jači pomak prema gore, no, brzo se to ispuhalo. Da se razumijemo, 20-30% preko noći nije loše.

Ali da je mogućnost velike zarade u kratkom roku na ovom papiru, to svakako.

• BSOD
    • February 16, 2021 at 2:18 PM

Da, FDA će ići u "brzi" postupak, sve bi trebalo biti gotovo do 30.06.

Špekulira se i o mogućim preuzimateljima...

Sve si dobro izračunao, koliko se sjećam, 130 mil. komada dionica ima. Pa sad...

Imam još par takvih u rukavu.

• BSOD
    • February 16, 2021 at 10:45 AM
    Quote from BSOD

SESN

Pole i Flag, target visoko!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

+21% premarket!

Čestitke imaocima i ovima koji pokušavaju pobijediti inflaciju!

• BSOD
    • February 15, 2021 at 4:02 PM

SESN

Pole i Flag, target visoko!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt