planira li tko sutra lovit ocgn oko 10$? 🤣
Ja ga planiram shortati do 10.
Long sam jučer izgubio novce, tako da to nije opcija niti da padne na 8.
Prateći OCGN promakla mi je prilika sa Z (Zillow), nice and easy short je mogao biti cijeli dan.
planira li tko sutra lovit ocgn oko 10$? 🤣
Ja ga planiram shortati do 10.
Long sam jučer izgubio novce, tako da to nije opcija niti da padne na 8.
Prateći OCGN promakla mi je prilika sa Z (Zillow), nice and easy short je mogao biti cijeli dan.
Short SAVA na 62, pokrivanje upravo na 58.30.
žilava ova Cassava
sjećam je se ovo ljeto kako je plesala
i sve da, oćeš long oćeš short
Žilava, opasna, ujeda.
Dakle, pošto u trenutku kada sam se mogao posvetiti trgovanju nije bilo za short OCGN, išao sam long, kud svi tu i mali mujo.
Naravno, natukao sam minusa da te glava zaboli, krvi ulasci, još gori izlasci.
E pa onda je došlo vrijeme kada se ukazala količina za short, uzeo sam ju, nadoknadio veliki minus, otišao u dobar plus.
Nisam ja za long ..
Dakle, ujutro na IB niti jedno jedinog papira za short, sad ih je na raspolaganju oko 700k.
Hm...
Edit: sad preko 1,5 mil. komada.
Hm...
Short LCID na 34.50.
Sitna količina, tek toliko da se nešto radi.
Klikam na otvaranju sell OCGN, ma kakvi, već sam mislio neka "griješka", a ono, kifla, nema papira za short.
Oprezno danas!
Short SAVA na 62, pokrivanje upravo na 58.30.
OCGN short u zamalo pravo vrijeme. Šteta. I ovako je dobro ispalo.
Short LCID na 34.90 u PM, trpio sam malo i crvenog. Sad smo u dobrom zelenom području već.
Hvala lijepa.
Ocugen imam na Wish listi al njega me strah, dosta je mahnit
Čuvajte se OCGN na ovoj razini.
Nije da sam neki poznavatelj, ali ovo može do 20 ili do 8.
Sad...
Za porez svatko radi kako zna i umije, a za ovo drugo imate temu Brokeri na stranim...
Ima13 stranica, mislim da je dosta toga objašnjeno.
Mi danas mijenjamo sat, ameri tek iduću nedjelju, tako da smo sad tjedan dana u "raskoraku".
Odnosno PM se pali u 9, redovno trgovanje u 14.30, a AM za noćne ptice završava u 01.00.
Ak sam ja to dobro skopčao.
Short EQOS na 7.25, 1000 kom, sad smo na 6.75.
Dosta za danas.
Većna nas je ovdje na Interactivu. Ne mogu se pohvaliti da je trading station desktop aplikacija najljepša na svijetu, niti mislim da je uopće korisna za crtanje. Niti najmanje. Loša je. Ali za egzekuciju naloga brzinu, vrste naloga, tu je već super.
U usporedbi sa recimo SAXO sučeljem ovo su tačke. Ali, SAXO ima brutalne naknade.
Web aplikacija je već bolja, tradingview engine. Ali ona je limitirana na svoj način (vidi youtube). Meni, koji trgujem tako kako trgujem, nije prijeka potreba da mi je aplikacija dobra za crtanje, crtam negdje drugdje (investing, tradingview).
Što se tiče poluge, ne znam, imam margin account na kojem imam 6x više novaca nego što imam svojih. I postoje neka ograničenja, npr ne mogu kupovati etf, dok sve ostalo mogu. Opcije, futurse itd.
Niske su naknade, meni je to dosta bitno, jer, puno trgujem. Nisam svingaš.
A ako si swingaš, zaba global i to je to.
Ja ću preko zabe global u UVXY.
toga nema jel LCID?
To sam mislio.
Ovo izgleda stvarno zastrasujuce.
The differential of fundamental valuation between growth and value stocks is re-testing the peak tech bubble levels that we saw in 2000.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
I jos jedna zanimljiva slicnost sa tim vremenom:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Zato se spremamo kupiti par hiljada UVXY-a. Kad dođe vrijeme.
Uf, danas mrtvilo mrtvo.
Za sad.
LCDS časti!
Uf, danas mrtvilo mrtvo.
Za sad.
FUTU ČASTI LONG I SHORT!
FUTU short na 57.17, pokrivanje na 55.50.
To je to za prije gableca.
Evo, short na 15.10, pokrivanje na 14.75.
Dobro jutro Hrvatska.
Sada ćemo vidjeti što će dalje biti.
IRNT ovaj put pošlo za rukom a moglo je bit i drugačije
ulaz $14.50, izlaz $15.50
nije bez rizika
Eto, mogli smo obojica, ti i short ja i long i dupla zarada!
Swing super funkcionira kada je tržište u bulčini (ili na vrhu) bulčine kao sada. Smo kupuješ dip-ove. Sve dok dip ne postane dipčina.
Danas ću uvečer staviti jedan graf, sa ulazima, izlazim i objašnjenjima.
Bulkowski je težak, to je jako studiozno pisano, posebice enciklopedija ,a tek candlesticks patterns enciklopedija? 1000 stranica! Za to trebaju godine studiranja da bi došao do primjene. Zato se smrzavamo.
IRNT ćemo vidjeti kada otvori, za par minuta.