1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Bug0

Posts by Bug0

• Best buy

• Bug0
    • February 19, 2020 at 8:55 AM
    Quote from Neo

Kolega dragi, rast od 40% mene itekako raduje.

Optima je prerizicna firma, par puta uletio za trejd sa sitnom zaradom i to je to.

Neke dionice su mi prerizicne da ih diram.

Npr Dlkv,Igh,Ingra, Ulpl, Jdpl, Opte,....dug je niz..

Eto Vi mi slobodno sugerirajte neku super dionicu koja ce narast 100%.

Nagradim vas od dobitka. Eto 50% vama u znak zahvale.

Display More

Je optima ricizna, ali treba nekad u zivotu i riskirati... Imas bar 2 u ovim koje si nabrojao... ne treba mi 50%, bit ce mi dosta da mi narastu 100% :)) naravno da ne kockam pa ulazim samo u te pozicije i navijam da rastu, ali po par % portfelja je unutra..

Ali da ernt je super, i budem poslje tamo prebacio kad bude vrijeme

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Bug0
    • February 19, 2020 at 8:50 AM

Kako je kolega rekao, bilo kakvi grafovi na ovako plitkom trzistu su smijurija, pa tu par forumasa, moze okrenuti cijenu na vecini pozicija +/- 10%,

Al ok svejedno mi je oce li to +/- 10% ne bavim se tim kratkorocnim kockanjem, daj bog da padne na te razine, a za to je dovoljno da nekom forumasu hitno zatreba $$$, a ne nekakvi crtezi

• Best buy

• Bug0
    • February 18, 2020 at 11:36 PM
    Quote from Neo

Tpng i Lkpc kako je naveo kolega Kvark su i moji pikovi i imam iste u svom portfelju od 6 dionica trenutno.

Ernt sam trubio na 1000 i kusur kn kupujte. Kad je bio na 1300 neki su prodavali, a ja sam napisao da je to najbolja dionica na ZSE i da joj slijedi potencijalni rast do 1800. Da ima strahovito velik potencijal.

Svejedno mislim da je trenutno pregrijana pa sam nedavno izisao privremeno iz pozicije, nesto kao kratki short.

Od ostalih dionica koje nemam iskreno ne znam sto bi uopce kupovao jer ne vidim potencijala za rast. Crobex je u slozenoj korekciji i cekam i dalje pad do 1920 za pocetak.

Pa sad vidis da ti ERNT nije bila najbolja dionica na ZSE zadnju godinu, da si kupio i drzao OPTE umjesto ernt, vidio bi sta je super dionica :)) .... sto se tice kompanije, da, ernt je bombon, ali gledas gdje ces vise zaradit

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Bug0
    • February 18, 2020 at 11:32 PM
    Quote from Neo

Kolega Tizian svatko ima svoje misljenje, a vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu.

Nema potrebe da tako reagirate.

I dalje mislim da ce cijena dolje. Uskoro na 300kn.

Hebate pa smiješan si sa navlacenje da kupis jeftinije... cuj uskoro na 300, a svako toliko ode +/- 10-20 kn... mozda ode na 300 a mozda ti ode i na više :)

• Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• Bug0
    • February 18, 2020 at 9:01 AM

Iako se ne mogu oteti dojmu da su to namjerno napravili da ode u bespuce povijesti sva pisanja zadnjih 15-20 godina i sva padanja, sta, zasto i kako se desavalo.... sa druge strane, valjda je i vrijeme da se i ZSE resetira

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Bug0
    • February 17, 2020 at 10:08 PM

Pa nek puste da padne, nek prodaju po sto manje 🤣🤣🤣

Iako mi nije jasno zasto prodati nesto sta dobro radi i donosi ti urednu dividendu... problem su one kompanije koje su u vecinskom drzavnom vlasnistvu sa politickom upravom koja enma pojma o biznisu, nego samo stvaraju gubitke koji se krpaju iz proracuna

• Dobrodošli

• Bug0
    • February 16, 2020 at 8:12 PM

Btw. Jel na poslovnom bila negdje brojka koliko je forumasa bilo aktivno? Iako je to tesko procjeniti ako netko ima vise profila.. jel se moze nekako otezati sa IP adrsom, preglednikom, ili nekim kodom od kompa da se ne moze istodobno imati vise profila?

• Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• Bug0
    • February 15, 2020 at 5:34 PM
    Quote from maratonac

Eto, volio bih da nas se što više prebaci sa PD foruma na ovaj forum da konačno možemo normalno komunicirati jer način na koji nas PD tretira je dno dna rekao bih...od moderiranja pa nadalje...

Tko zna šta je u pozadini... možda i želja da se ugasi forum, kao i sve pisanje zadnjih 15-20 godina, da se izbrisu tragovi zasto je nesto islo gore ili dolje...

U svakom slučaju, možda je ovo i jedan novi početak boljeg tržišta kapitala u HR 😎... budemo vidjeli nakon nekog vremena. Zato sada treba dobre temelje napraviti da se forum fino razvija 💪

1. Privacy Policy
  2. Kontakt