To je sastavni dio restrukturiranja
Kolega milijarder
Vi dobro znate da tu neće biti nikakvog novog Dalekovoda…. pa mislim da nije korektno da dižete paniku bzvz.
Mislio sam samo u kontekstu gubitka novca a ne 100 u 1.
To je sastavni dio restrukturiranja
Kolega milijarder
Vi dobro znate da tu neće biti nikakvog novog Dalekovoda…. pa mislim da nije korektno da dižete paniku bzvz.
Mislio sam samo u kontekstu gubitka novca a ne 100 u 1.
Bome imam dionice, a sve me neka jeza od tih najava stečaja.
Ja više nemam ni jednu.
Ne mogu si dozvoliti novi dalekovod!
IGH bi mogao u stečaj. Ide aktiviranje bankovne garancije od HŽ-a, na cca milijun eura!
Odakle vam taj info?
to su informacije zbog kojih ZSE treba obustaviti trgovinu a ne ostaviti IGH u slobodnom padu.
Objava je u današnjem tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.
IGH bi mogao u stečaj. Ide aktiviranje bankovne garancije od HŽ-a, na cca milijun eura!
pa nije to neki iznos...
Objava u Jutarnjem!
Sve rade samo birokraciju ne diraju. A kad bi se sustav oslobodio 150 000 ljudi, prodisali bi.
Pa jasno, uskoro će u normalnom razvijenom svijetu AI vodit predmete na HZZO ili građevinske dozvole a u nas će i dalje bit vojska u-kruha.
Neka malo idu u realni sektor!
Obavijest primopredaji LPG broda Vis dana 16.03.2023. godine Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
Stiže nova konjica, a i kupnja po 11 eura je bingo po meni!
Display MoreSvi znamo da je ovo pljačka svih pljački. Samo još da se riješi na sudu.
Teška otimačina od malih i jednog velikog. (kojega ne bih komentirao).
Samo još da se riješi na sudu ?
Imam saznanja da se tuzbe mnogih malih dioničara prebacuju s jednog na drugi pa na treći sud, čisto loptanje i svi se proglašavaju nenadležnim za rješavanje .
I tako već PUNE 3 GODINE.
Što nam to govori ?
Pljačka je u tijeku na svim razinama.
Druge države imaju mafiju, a kod nas je jedino obrnuto!
Cilj Plenkovića i grupe BORG je neprijateljsko preuzimanje Agrokora d.d. Kako bi se ostvario cilj mora se osigurali stečaj oko 40 kompanija grupe Agrokor, a stečaja nema bez insolventnost (najveći razlog je i odluka da se otme vlasništvo i oko 15.000 malih dioničara).
Svi znamo da je ovo pljačka svih pljački. Samo još da se riješi na sudu.
Teška otimačina od malih i jednog velikog. (kojega ne bih komentirao).
kod nas uvijek neka mješavina,
Spremni za SFRJ nazad
da je nešto valjalo ne bi se ni raspalo, neće ni Kina još dugo moći držati toliki narod u pokornosti, neće imati dosta elektroda
nisu oni njih našli, oni su dragovoljci bili
Nema nazad!
Treba od ovih krhotina nešto napravit, ali je problem, da to ne možemo očekivati, od onih istih koji su još uvijek na vlasti, a sve prethodno su rashebali i u svoje džepove potrpali!
A hoće li američki kapital imati dovoljno policije i vojske da drži u pokornosti, gomilu shebanih amera, preko bare, vidjeti ćemo!
U periodu prve polovice šezdesetih godina prošlog stoljeća u Svijetu zemlje sa najvišim rastom BDP bile su Japan i YU. Kod nas poznati pojam je bio elektrifikacija i industrijalizacija zemlje, a sami Kinezi su sami priznali da im je to bila inspiracija kako jedno socijalističko i jednopartijsko društvo može rasti po tako visokim stopama
Dolazile su delegacije iz cijeloga svijeta (iz svih blokova) gledati, kako iz seljačke države, nastaje visokoindustrijalizirana zemlja.
Ali to se nekima nije svidjelo, pa su našli Aliju, Slobu i Franju, da to sve razhebu!
Ne sjećamo se kad je država ukinula porez, pa jel se netko sijeća kada se na trgu bana Jelačića okupilo 100.000 ljudi tražeći ukidanje poreza i smanjenje državne birokracije bar za pola, što se bojite dobiti pendrek po leđima, gdje su nam mladi, najveća tragedija je što su mladi u komunističkoj Jugoslaviji bili buntovniji nego što su mladi danas u demokraciji
Gdje su nam mladi ?
Pa u Njemačkoj, Austriji, Irskoj, Danskoj, Švedskoj……
Što mislite da je posljednjih desetak godina iselilo iz države pola milijuna umirovljenika ?
U SFRJ su se određeni slojevi društva pokušavali pobuniti i protestirati jer su im granice bile zatvorene, a danas radije odu van …. široko im polje….. i mogućnosti.
Kome su granice bile zatvorene?
Putovao sam po cijelom svijetu, a SFRJ pasoš je bila najcjenjenija putovnica na kugli zemaljskoj!
Vrlo dobar razvoj događaja na vozarinama u zadnje vrijeme:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ali CERP nam vadi mast, pa nitko ne kupuje, i sve stoji na mjestu!
Display MoreVrlo je jednostavno razumijeti zasto su se u komunizmu mladi bunili vise nego sada.
Znas onu staru izrecicu, "kruha i igara".
Danasnja mladez je zaokupljena stvarima koji ih vecinom otupljuju, i to ih umrtvi da bi se bunili.
Tiktok, igre, internet, youtube, sto god. Ne kazem da je sve to lose, ali jednostavno djeca i mladez imaju kako ubit dosadu.
Kada nisi imao nista zabave, onda si razmisljao, i imao vremena skuziti da nesto sto vladajuci donose, nije dobro za tebe i tvoju buducnost.
Sada si na mobitelu 20 sati na dan, niti ne vidis sto se desava oko tebe. Kakvo bunjenje.
Onda ti jos vladajuci malo bace soli kako je krivac za tvoj neuspjeh "netko drugi", i to je to. Ljuti su na susjeda koji je uspio, jer mu je on krivac.
Zato i zazivaju poreze na nekretnine, na apartmane, ma sve uzmi drugima, jer ce tako meni biti bolje.
A tu dolazimo do one druge uzrecice, "podijeli pa vladaj".
I tako svijet funkcionira vec tisucama godina. Vrlo jednostavno.
Bilo je zabave na svakom kutu, ali sa živim ljudima, a ne sa virtualnim svjetovima!
Ne sjećamo se kad je država ukinula porez, pa jel se netko sijeća kada se na trgu bana Jelačića okupilo 100.000 ljudi tražeći ukidanje poreza i smanjenje državne birokracije bar za pola, što se bojite dobiti pendrek po leđima, gdje su nam mladi, najveća tragedija je što su mladi u komunističkoj Jugoslaviji bili buntovniji nego što su mladi danas u demokraciji
I bila je puno zdravija društvena klima i puno zdravija država, a o kvaliteti društva i socijali da ne pričam!
Nastavak trgovanja u 11:15.
ponuda za preuzimanje
Central Swiss Investment Holding Ltd.
ajde, bar nije Credit Swiss
Temeljni kapital 100.000 CHF. Firma je tek osnovana.
Je li kupuje pravomoćno osuđena zločinačka organizacija ili neki njihovi!?
Drhtave ručice su ispustile što su htjele, i sve se vraća na početak!
Hvala im.
Display MoreSve se više ukopavate u svom neznanju i površnosti, što vam to treba?
prouglajte malo.
https://www.24sata.hr/native-sadrzaj…-gradana-709424
Za razliku od uplata u I. mirovinski stup, taj se novac ne koristi za isplatu mirovina današnjim umirovljenicima nego se ulaže na tržištima kapitala.
moj dida, koji je radio puno manje od mog oca, je imao veću mirovinu nego što će moj otac imati.
a otac, inače, ima dobro plaćen posao, a dida je imao vojnu mirovinu.
ne znam tko je ovdi neznalica 🤷
Vi!
Znam vrlo aproksimativno, kolika će mi biti mirovina, a vi o izračunu mirovine, očito ne znate apsolutno ništa, tako da završavam raspravu, jer nemam s kime raspravljati.
Laka vam noć!
izračun mirovine je čisto obećanje države da ćete toliku mirovinu u budućnosti i imati.
ali, trenutno Vi ne uplaćujete u I. stup za sebe već za sadašnje umirovljenike, a Vaša djeca će uplaćivati za Vaše mirovine.
vjerujte mi, i ja se iskreno nadam da će moja djeca, u budućnosti, zarađivati višestruko više od mene, tj. da se trenutni sustav njima neće odbiti od glavu 🤷
Sve se više ukopavate u svom neznanju i površnosti, što vam to treba?