+jdpl, još samo ovaj put, časna pionirska!
To sam i ja pricao, pa svako toliko bio prekršio pocetkom ljeta 🤣 i sad dođem u napast, kao da zaokruzim brojku 😅
Ja sam već nekoliko puta zaokruživao, i sad mi opet razbucalo koncepciju!
To sam i ja pricao, pa svako toliko bio prekršio pocetkom ljeta 🤣 i sad dođem u napast, kao da zaokruzim brojku 😅
Ja sam već nekoliko puta zaokruživao, i sad mi opet razbucalo koncepciju!
A da mu prodamo foru pa stavimo svaki po par tisuća komada na prodaju, naravno dovoljno visoko i kratko!?
Skriveni nalog na prodaji, po 67,00 Kn i 580 komada.
Prodao mi u prvom valu, na kraju trgovanja.
Hvala prodavatelju!
Nisam više očekivao po ovoj cijeni, ali nadao se jesam!
fora mi je ovaj pad iz 2009.. s 11 000 na manje od 1000
Ali suvlasnicima nije baš bila fora, skoro slobodni pad!
to prodaju ovi koji ne koriste žmigavce na kružnim tokovima, kakav na cesti takav na burzi!
Pogodak "u sridu", ti mi idu najviše na živce!
stvarno ne znam što će trebati za probijanje 500-510 možda divka 100 kn.
I meni se čini...
Možda sam ja amater ali od danas prodavati ispod 500 kn...
No comment, da ne budem prost.
Ovdje čak možemo govoriti o (ne)kulturi trgovanja, koja ide svima na štetu, a najviše onima koji je krše!
stvarno ne znam što će trebati za probijanje 500-510 možda divka 100 kn.
Recept je jednostavan:
maknuti naloge sa prodaje i lupati po asku!
Trejderi, maknite više te glupe naloge sa prodaje, i poklonite se našoj Kraljici, i zaradite više!
Nisam jos odlucio, ali trebam nesto pod hitno prodati, a svega mi zao! Sve za kes skupiti da se atlanskom mogu poglisirati jos na vrijeme!
Kolega...ja sam "zrtvovao" Rivp i Adrs2 pa pokupovao puno Atpl od 430-470kn a ostalo je jos i kesa 35% za nesto za sto za sad ne vidim priliku osim brodara....
Istina, ako netko vidi još kakvu priliku za brzu i konkretnu zaradu, osim brodara, neka nas prosvijetli!
+jdpl malo samo da imam😀
A što će biti sa dionom, kada krenu i nevjerne Tome sa idejom od kolege: "samo malo da imam".
I
Izgleda da pomalo rastemo zahvaljujući Jadroplovu!
JDPL 14:40:37 70,00 21 JDPL 14:40:20 70,00 150 JDPL 14:40:04 70,00 300 JDPL 14:39:49 70,00 422 JDPL 14:39:49 69,50 169 JDPL 14:39:49 69,00 125 Imao sam neki filing da će se danas očistiti kota 70"...i kupac po svemu sudeći želi još pa svi koji žele prodati na 70 naprijed na ask.
Isto, samo su nas nekretnine na Istoku, malo usporile, ali bi se to ipak moglo riješiti do kraja ovog tjedna!
Ups, ovo se desilo već danas! Morati ću na edukaciju kod Vidovitog Milana, kako bih popravio timing predviđanja, jer sam očito falio "ceo futbal"!
JDPL 14:40:37 70,00 21 JDPL 14:40:20 70,00 150 JDPL 14:40:04 70,00 300 JDPL 14:39:49 70,00 422 JDPL 14:39:49 69,50 169 JDPL 14:39:49 69,00 125 Imao sam neki filing da će se danas očistiti kota 70"...i kupac po svemu sudeći želi još pa svi koji žele prodati na 70 naprijed na ask.
Isto, samo su nas nekretnine na Istoku, malo usporile, ali bi se to ipak moglo riješiti do kraja ovog tjedna!
Jučerašnji forum prodavači malo su iznenađeni. Nije palo koliko su mislili i čemu su se nadali. Hmmm.
Kaj sad?
Idemo uzbrdo, nakon par sati nećkanja!
+ JDPL, ne mogu se kontrolirati, ruke su same išle!
Odlična prilika za dokup!
Jel mi moze netko reci zasto mi niti jedan bankomat PBZ-a nece isplatiti lovu? A ne radi ni mPBZ. A imam love u banci.
Jel ima jos netko slican dozivljaj danas?
Štekalo je, ali nakon nekoliko pokušaja, sredilo se, i sada normalno radi!
Treba opravdati nenormalne količine naručenog cjepiva (uz koje uvijek ide..., a ostalo, zna se) koje će propasti!
Vakseri postali gori od antivaksera. Što ćemo mi "normalni"?