ovako je i na Krašu bilo... jedan oštar pad i onda rast. Sad samo još mora krenuti ubrzani rast.
Ivana se baš trudi oko tebe! I to je !
Muškarci obožavaju žene, ali one su koji put prema njima, kako bih rekao ..............
ovako je i na Krašu bilo... jedan oštar pad i onda rast. Sad samo još mora krenuti ubrzani rast.
Muškarci obožavaju žene, ali one su koji put prema njima, kako bih rekao ..............
Opet JDPL, samo kvarim ulaz!
Destinacija mjesec, stanica "600" velicine u ocima kao u kinu u prvom redu😁
Stavite naočale da vas ne zabljesne previše!
Nema nikakvog otpora do kote 600, a i tamo je on više simboličan !
ne znam za vas ali jel ovo započeo Božić ranije?
Je li ono tamo dalje i Zeko s jajima!?
Je li to onih 800 u šutu?
A čini se da si ih već i prodao do 80,00!?
720 komada
Šteta za ovih 80 siročića što nisi uspio po 80,00 Kn, ali ćeš ih zato sutra po 85,00!
720 komada
Šteta za ovih 80 siročića što nisi uspio po 80,00 Kn, ali ćeš ih zato sutra po 85,00!
Nešto mi se čini da je ovih 80, dobilo još braće, ili samo što nije, na 75,00 Kn u međuvremenu!?
Mittko je izračunao, da je sljedeći otpor u zoni 85 Kn.
Za sada ta kota izgleda više kao propuh, ali pričekajmo!
ufff jel onda dobro to što sam dokupio u prvoj transakciji?
Je li to onih 800 u šutu?
A čini se da si ih već i prodao do 80,00!?
Mittko je izračunao, da je sljedeći otpor u zoni 85 Kn.
Za sada ta kota izgleda više kao propuh, ali pričekajmo!
30-ak transakcija danas, sve redom oko 7000 kn izuzev jedne veće. Ujutro lupanje po bidu, iza 15.00, nakon ove malo veće kupnje, lupanje po asku (vjerojatno isti oni koji su ujutro prodali).
Nije to ozbiljno trgovanje, to je cirkus. A takvo nešto i mora ići uz firmu koja se desetljećima bezuspješno dokapitalizira, umanjuje temeljni kapital i ne zna što bi sa sobom.
molim današnji osvrt na trgovanje. Ne znam dal da kupim ili da prodam?
Nemoj i ti kao Sanader, ne zna je li bi kakio ili bi piškio!
Danas bi mogla pasti kota 80 i milja prometa, vrlo je izvjesno!
Brodari nam luduju... a izvješća tek za 20 dana
tada možda više neće rasti
Tako je bilo i nakon zadnjih izvješća, pa je po malo krenulo, a do Nove godine je još jako daleko!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Idemo dalje i danas sve up......
Kolege,
imali li netko "vrtoglavicu" od ovog kontinuiranog rasta!
Nemoj ni gledati brodare, da ti ne bude slabo od njihovih vrtoglavih dnevnih skokova cijena prema gore!
Rijetko gledam što se događa sa cijenama dionica, a one koje me ne zanimaju nikada ne gledam. Tako da sada moram pogoditi cijenu dionice nekog brodara ne bih pojma imao niti otprilike.
Kod brodara nema pogađanja cijene. Samo kupiš, i sljedećih dana, mjeseci, godina plus samo raste.
Doslovno onako, kako mali Ivica zamišlja, ulaganje na burzi!
Ok, zasto je ulpl podcijenjena... Tu bi isto moglo biti iznenađenja...
Nije ULPL još u fokusu. Skupljati polako i čekati otključavanje vrijednosti. Kao na Jadroplovu svojedobno...
Atlantska je kategoriju iznad
Na ATPL je trgovanje gotovo mučno, a na JDPL je pravi reli!
A o multiplikaciji do sada, a i ubuduće, ne treba ni trošiti riječi!
A to je moguce samo sa rastom vozarina za tc pnmaxe a u tom slucaju morat cu dizati svoj target price sa 1020🤔😅
Ja sam odavno, pocetkom godine target price zamjenio sa target razdobljem, a to je bar godina do dvije po TC, a sad dali tad bude 500, 1.000, 2.000.... vrijeme ce pokazat, isto tako i na drugim brodarima.
Jednostavno sad je razdoblje kad se ne trejda ili krati ovdje, nema smisla trosit vrijeme na to jer ces vise izgubiti nego dobiti kad podvuces crtu. Oni koji su duze na TK To bi trebalo biti jasno 😀 , uostalom koja kompanija na ZSE ima veci potencijal zaradit po dionici vise?
Odgovor je jednostavan: JDPL.
Rivp je sigurniji, Lplh ima veći potencijal. Imam obje, mrvicu više Rivp, nego Lplh.
Mislim da će s vremenom Rivp (skoro) sve nekretnine prebaciti u Himr i samo upravljati svime.
U brodare se ne razumijem pa ih niti ne gledam.
Nemoj ni gledati brodare, da ti ne bude slabo od njihovih vrtoglavih dnevnih skokova cijena prema gore!
Zasto trogloditi nisu napravili IPO Agrokora i zasto Hrvatska i njeni gradjani od prodaje Agrokora nisu imali nikakve koristi ? Zasto su umirovljenicki fondovi na Agrokoru oplajckani ?
Svejdeno je da li je premijer rvacki troglodit ili netko drugi.
Cemu, uopce, sluzi ova tvorevina ? Da bi stanovnici umirali jer nema novca za lijekove i lijecenje, da bi umirovljenici prekapali po kontejenrima. Sve vise. PIH ! Sve treba odsleiti i svi se trebaju iseliti iz Rvacke, a tu dovesti Banglades i ostale. Oni ce raditi i biti nkvi Hrvati, a u Irskoj ce biti Hrvati. Sadasnji umirovljenici umrijeti ce u bijedi.
Istra i Dalamacija su jos jedini dio Hrvatske koji pokazuje nekakav otpor.
A što je sa Primorsko-goranskom županijom?
Šteta što već nije ponedjeljak 9:30!
Mene je najviše sram što nisam ušao u ATPL. Gledam stalno kako raste, ali kako se još ne kužim u brodare, strah me ući.
Imaš vremena ući do 3.000!
Psiho-terapeutska tema!
Što je prošlo dobro se brzo zaboravlja, a DLKV i dalje boli!