1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milijarder

Posts by Milijarder

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milijarder
    • July 10, 2023 at 6:37 PM
    Quote from mooji
    Quote from Sheki

Meni se čini da je to Đeneral iz jugoistočne evrope, koji zapravo nije prodavač, zato pitam. Jel zna netko tko je kupio 10 000 kom. od Saše? Jel smije to MM kupiti?

Kupio je PBZ skrbnicki racun. Neko tamo jako prikuplja, ovaj racun ima vec blizu 20.000 dionica. To nije ovaj iz Top 10 koji je Bank of New York, nego novi.

Quote from LeoNT

Opet rasturena prodaja, po tko zna koji puta na ovoj dionici.

Mnogi se danas hvataju za glavu.

Jedni jer su prodali, a drugi jer se nisu stigli ukrcati. :) 8o

• SPAN (SPAN d.d.)

• Milijarder
    • July 7, 2023 at 3:40 PM
    Quote from LeoNT

Efekt reinvestiranja dividende ili hvatanje pozicija prije FI koji je za 3 tjedna cca.

I jedno i drugo, iz prve ruke! :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milijarder
    • July 6, 2023 at 10:20 AM
    Quote from Manu

Zanimljivo isti dan je i objava rezultata za q2 i zaključni datum za sudjelovanje u dokapu.

Mora da su angažirali nekog svjetski poznatog režisera! Možda ovog što će snimati na Galebu!? ;)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Milijarder
    • July 6, 2023 at 10:17 AM
    Quote from Moller
    Quote from Milijarder

Hoće li cijela ekipa, ZNA SE koja, sa poglavicom na hlađenje! :cursing:

veliki vrač ne vidi toliko u budućnost, ali za tako nešto bila bi potrebna intervencija Europola i Olafa, iako materijala ima u izobilju

U svemu tome, vrijeme je čudesan parametar.

Na kraju sve uvijek dođe na svoje, ovim ili onim putem! :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Milijarder
    • July 6, 2023 at 9:57 AM
    Quote from Moller
    Quote from Paulie

Hoće li debeli Pavle konačno u zatvor ?

https://n1info.hr/biznis/n1-otkr…plina-u-lipnju/

preventivne mjere u tijeku, nikome neće nedostajati mali pijun

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…o-foto-20230703

Hoće li cijela ekipa, ZNA SE koja, sa poglavicom na hlađenje! :cursing:

• Milijarder
    • July 5, 2023 at 10:34 PM
    Quote from D_artagnan

A cuj, ne ZNA SE 🤣🤣🤣🤣, znaci poklonili ga nekom, mozes mislit da se nezna 😎

Pravomoćno osuđena zločinačka organizacija i dalje jaše............................. ZNA SE...........

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 12:15 PM
    Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Mislim da je vrijeme obratiti se profesionalcima! Razumijete li?:)

Profesionalcima :)))) A što bi mi trebali, profesionalci, po vama, objasniti ?

Sve u svakom pogledu, ili barem osobi koja vas dovede, zbog daljnjeg postupanja. :)

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 11:57 AM
    Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Kuc kuc, "anybody home?", kada sam ja spominjao Ruse i Ukrajince? ^^ ^^ ^^

Ja ih spominjem, ja ih spominjem, da bi shvatili. Dajem vam primjer da shvatite. Ako nekome nešto spominješ ne znači da misliš da je on to spomenuo. Razgovor je međusobna razmjena misli i informacija 2 sugovornika, a ne totalitarističko predavanje. Niste vi nešto morali spomenuti, a da to bude dio razgovora. Razumijete li ?

Mislim da je vrijeme obratiti se profesionalcima! Razumijete li?:)

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 11:42 AM
    Quote from renchi
    Quote from discover
    Quote from Milijarder

Renchi, prekodrinska "braća" bi rekla da si "falila ceo futbal".

Kada sam ja spomenuo Ruse i Ukrajince?

Pričao sam isključivo o našima, crvenim i crnim!

Opravdavanje i omalovažavanje zločina na način da se pravdate drugim zločinima znači da se slažete s njima.

Izgleda da vi ipak ne razumijete. Dakle Rusi i Ukrajinci su samo sadašnji primjer tako da lakše shvatite o čemu se radi .

A totalitaristi bilo kojeg crnog ili crvenog predznaka su ISTI ! Svima im je zajednički cilj, a to je MOĆ tj kontrola nad ljudima i stjecanje materijalne koristi. Koriste ideologiju koja je crvena ili crvena da bi vladali i otimali. Obično to čine silom, zločinačkim metodama, a koriste razne metode za racionalizaciju tj " opravdavanje " svojih zločina.

Kuc kuc, "anybody home?", kada sam ja spominjao Ruse i Ukrajince? ^^ ^^ ^^

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 11:07 AM
    Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Boli glava od ovoga lamentiranja u prazno, odoh se okupat i na pivicu kasnije! Ugodan dan svima, a posebno tebi!

Jedino, zapitaj samu sebe, što si toliko zapela za ovo!? :)

idete mi na jetra sa svojom glorifikacijom rusofilnih diktatora i prije i sada .

Renchi, prekodrinska "braća" bi rekla da si "falila ceo futbal".

Kada sam ja spomenuo Ruse i Ukrajince?

Pričao sam isključivo o našima, crvenim i crnim!

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 10:55 AM
    Quote from renchi

Idemo opet. Vrlo slično kao i prethodni post, ali sa usporedbom s današnjim događanjima u Ukrajini. Možda bude jasnije:

Ovo je pravi primjer totalitarističko komunističke propagande. To je projekcija. Npr Rusi danas tvrde da su ukrajinci nacisti, a oni su silom napali njihovu zemlju protjerali 8 miliona ljudi, izvršili zločine, a sve pod izlikom da ih netko napada ili da ti koji Ruse napadaju su nacisti. Tako su i Titovi oslobodioci oslobodili Zagreb - VEĆINOM SU GA OSLOBODILI OD OBIČNIH GRAĐANA. I dalje se prave, kao i Rusi danas, da NE RAZUMIJU DA SU UBILI OBIČNE GRAĐANE, Ne ustaše, nego obične građane. Ne naciste, nego obične Ukrajince koje žele opljačkati i domoći se njihove imovine.

Kada ih se podsjeti na to ! tada se brane , jednako kao Rusi danas, da si ti USTAŠA ! .

Jer i dalje tvrde da su denacificirali Hrvatsku, a oni poubjali stotine tisuća ljudi s namjerom krađe i nacionalne zamjene stanovništva. Podsjeća li vas to na nešto ?

To i danas traje : današnjem Rusu / hrvatskom totalitarističkom sljedniku / kažeš da je bio totalitarista, a on tebi tvrdi da si ti Ustaša / Banderovac, nacista.

A ti koji mu na to ukazuješ o Ustašama misliš još gore nego on. Zato što misliš da je on vrlo sličan ustašama, samo ima drugačiji predznak.

Na isti način se u prezentaciji svojih zlih ciljeva služi Rusija danas.

Display More

Boli glava od ovoga lamentiranja u prazno, odoh se okupat i na pivicu kasnije! Ugodan dan svima, a posebno tebi!

Jedino, zapitaj samu sebe, što si toliko zapela za ovo!? :)

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 10:45 AM
    Quote from Moller
    Quote from verdi

kad je bilo više otimačine, poslije 45.te ili 91.e?

da je '45 bilo izobilje kao '91 ne bi se ni partija osramotila ne boj se, naravno da je '91 bilo više mrsa, a metode sofisticiranije

Da je Baba bila Deda......... :P

Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Ajde, ajde, ujaka oko mene ko u priči! Crvenih ni za lijek, nešto tu ne štima! ^^

Ovo je pravi primjer totalitarističko komunističke propagande. To je projekcija. Npr Rusi danas tvrde da su ukrajinci nacisti, a oni su silom napali njihovu zemlju protjerali 8 miliona ljudi, a sve pod izlikom da ih netko napada ili su nacisti. Tako su i Titovi oslobodioci oslobodili Zagre - VEĆINOM OD OBIČNIH GRAĐANA..I dalje se prave da NE RAZUMIJU DA SU UBILI OBIČNE GRAĐANE, Ne ustaše nego obične građane.

Kada ih se podeti na tom tada se brane , jednako kao Rusi danas da si ti USTAŠA ! . Jer i dalje tvrde da su denacificirali Hrvatsku, a onoi poubjali stotine tisuća ljudi s namjerom krađe i nacinalne zamjene stanovništva. To i dana traje : ti mu kažeš da je bio totalitarista, a on tebi tvrdi da si Ustađša. A o Ustašama misliš još gore nego on. Zato što misliš da je on sličan ustašama, samo ima drugačiji predznak. Ista, ali baš ista stvar se u prezentaciji svojih zlih ciljeva služi Rusija danas.

Krivo, Crveni su poubijali milijarde ljudi, a ujaci... pa ni jednog (osim što su se i SS-ovci, najveći njemački krvoloci, i sami zgražali nad metodama nježnih ujaka, četnika, belogardejaca i balija) 8o

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 10:19 AM
    Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Hajde priznaj, tvoji su korijeni ustaški, i da se prekine ova besmislena diskusija! 8o

obzirom da sam živa recimo da su mi korijeni malo drugačiji :)

Ajde, ajde, ujaka oko mene ko u priči! Crvenih ni za lijek, nešto tu ne štima! ^^

• Birtija

• Milijarder
    • June 28, 2023 at 10:06 AM
    Quote from renchi
    Quote from plavi05

Rat uvijek znači suspenziju ustava i zakona, a onda nastaje kaos ubijanja, uništavanja imovine i otimačina kojima su skloni mnogi ljudi bez obzira na političku opredijeljenost, nacionalnost, vjeroispovijest. Tako ni dio našeg hrvatskog naroda nije imun na ovu bolest.

Rata više nije bilo. Otimačlina imovine s masovnim ubojstvima događala se 1945 i tijekom 1946. Iste " progresivne " strukture nastavile su raspolagati s istom totalitarističko komunističkom ideologijom i 1945 i 1946 stečenom imovinom. A s njom raspolažu i danas. Njima sigurno Hrvatska nije bila na prvom mjestu nego samo kako sačuvati "stečeno. " Ujedno, strah od saznanja o zločinima koje su činile, a sve pod krinkom " denacifikacije, deustašizacije " i slično bila je i dalje je prisutna,

Hhrvatska je mala Rusijica.

Hajde priznaj, tvoji su korijeni ustaški, i da se prekine ova besmislena diskusija! 8o

• Birtija

• Milijarder
    • June 27, 2023 at 10:17 PM
    Quote from renchi

mi smo već živjeli u takvoj državi kao rusija ili sjeverna koreja

Quote from emil
    Quote from verdi

naš primjer nije baš reprezentativan. ja se ne sjećam da sam živio u s. koreji. u mnogo aspekata smo sada na gorem nivou nego onda. nisam volio onaj sistem ali ovaj je siguran put u katastrofu.

nije li nas upravo "onaj(Titov) put" doveo do ovog puta koji nas vodi u katastrofu?

Definitivno nije, ali skretanje sa tog puta definitivno je! :P

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Milijarder
    • June 27, 2023 at 9:57 AM

I dalje se cijena polako ruši proljevanjem pojedinaca po kupnji.

Biti će zanimljiva reakcija, od tih istih, kada stigne obavijest da će e-trajekt dobiti skoro za "džabe". :) :S

• Birtija

• Milijarder
    • June 7, 2023 at 10:00 PM
    Quote from renchi
    Quote from plavi05

Kaže renči da u Francuskoj i Njemačkoj nije bilo šikaniranja, progona i ubijanja, a ovi napredni demokrati giljotinom su utjerivali pravdu sve do 1948. godine.

znači, po vama, je charlles de gaulle bio masovni ubojica kao staljin i tito ?

Vidim da Kolegica nema slučajno sliku od Pipi.

Sve je jasno! :) :S

• Birtija

• Milijarder
    • June 6, 2023 at 10:54 PM
    Quote from renchi
    Quote from plavi05

Kako vi kažete najveći neprijatelj katoličke religije JBTito prvi put je ustavom i državno pravnim zakonima utemeljio Hrvatsku državnost u granicama koje i danas prizna cijeli svijet. Vrijeme je da to svi priznamo našem bravaru. Ako poštujemo Starčevića, Radića, Tuđmana, u tom povijesnom putu neovisne Hrvatske i Tito ima nezaobilaznu ulogu.

imao bi da nije bilo Jazovki, zagrebačkih pokolja neosudjenih i nevinih ljudi, fojbi i ostalih masakara u kojima su nestale stotine tisuća ljudi. Ali....i Staljin je bio " antifašist " pa ga se smatra drugim najvećim masovnim ubojicom.

Tko ga je proglasio, nevini ujaci ....?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milijarder
    • June 6, 2023 at 10:30 PM
    Quote from Stipe
    Quote from Milijarder

Pozdrav Kolegice i Kolege!

Je li netko od vas trguje izravno na Ljubljanskoj burzi, i koje su mogućnosti? :/

Ja,preko InterCapital platforme

Hvala Kolega! :)

• Birtija

• Milijarder
    • June 3, 2023 at 8:40 AM
    Quote from plavi05
    Quote from Milijarder

Malo si puno pretjerao sa ovim izjavom!^^

U čemu sam pretjerao, pa pokazali smo da smo sposobni, vrijedni i marljivi i u SADu, Kanadi, Australiji, Njemačkoj, Francuskoj itd. U domovini smo nesposobni ostvariti prosperitetno društvo, od 27 članica EU mi smo 27.

Dok pravomoćno osuđena zločinačka skupina zavučena u sve pore društva vlada, neki odlaze, jer nemaju strpljenja čekati da se nešto promjeni (donekle ih razumijem), a ostali se bore za sada protiv vjetrenjača (ali i to se jednom može promijeniti).

1. Privacy Policy
  2. Kontakt