Sir ili meso?
Voćni ili obični?
ili 35 kila cukra na akciji kupit, od Vire, Viri
Previše šećera, nije dobro za zdravlje!
Masni burek je zakon! ![]()
Sir ili meso?
Voćni ili obični?
ili 35 kila cukra na akciji kupit, od Vire, Viri
Previše šećera, nije dobro za zdravlje!
Masni burek je zakon! ![]()
+ATGR po 1600kn ( sad koliko je to pametno, vidit ćemo)
-VIRO po 31,20kn..... taman za desetak bureka, a bit će i jogurta
Užasno depresivan dan, i još depresivniji forumaši, baš djelujete negativno na psihu
Sir ili meso?
Voćni ili obični? ![]()
+Atgr, počejo štedjeti na malom bureku, imal' kakva mljekara da se prodaje, nako privatizacijaski, jeftino
Riječka se zatvara, pa je probaj otkupiti! ![]()
Keš na računu je najbolje iskoristiti da se zatvore najskuplje kreditne linije, vrijeme jeftinih kredita je pri kraju... Ljudi niste maštoviti, osim ATPL ima i šijaset drugih dionica za ulaganje, ova je trenutno svoje odradila.
Marine, sve 5, trebao si biti samo jasniji i napisati, da je ova dionica, odradila trenutno sve za tebe, jer si sada "vanka"! ![]()
Sutra bi nas mogao raspoložiti poziv na skupštinu, sa stanovitim prijedlogom...... ![]()
ovdje se aludira a neko sivilo i kriminal a tko god da se bavi takvim stvarima i drži takva sredstva u "čarapi" , sigurno to ne drži u kunama...članak je priglupi pokušaj zastrašivanja i lova na vještice
Blago rečeno, članak je potpuna glupost, jer postoji milijarda načina i prilika za zamijeniti kune! ![]()
prije ručka malo ATLP dokup
526 kn
Meni jutros 520 kn bilo skupo(znao sam da ću zažalit)...a mogao sam brzinski okrenit 4%.
A da si uzeo, i onda pričekaš par dana, pa uzmeš ne 4%, nego 14%. ![]()
Vuk dlaku mijenja al ćud....
i ovca runo mijenja, ali ne kad ona hoće nego kada to drugi požele tj.kada je ošišaju, zato je uvijek bolje biti na oprezu u ova vremena, samo neka se kojim slučajem omakne dividenda, vidimo se mi opet
Na koliko ulaziš, da bude ziher, na 600?
![]()
BCI 5 T/C routes 180000 28703 2291
BPI 5 T/C routes 82500 29491 398
BSI 10 T/C routes 58328 30210 153
BHSI 7 T/C routes 38200 29892 184
BDI INDEX 2939 +108
Od sutra trojka kolo vodi! ![]()
A mi u kolu, držimo se za ručice i smješkamo! ![]()
- Još nije kasno za ulaganje u brodarstvo. Zapravo, vjerujemo da smo na početku višegodišnjeg ciklusa koji može rezultirati znatno većim vrijednostima udjela, poruka je Frodea Mørkedala u Clarksonovom Platouu. https://finansavisen.no/nyheter/shippi…ent-a-investere
Bilo bi lijepo, da bacimo sidro u ovoj dionici na više godina, skupljamo dividendu i opušteno pijemo kavu, negdje uz more! ![]()
Bez stresa, je li nešto šuška u grmu!? ![]()
Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.
Sklanjaju se nalozi sa aska!
Valjda prije nevere! ![]()
Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.
Ima ih da, ali neće da plate
.
Još uvijek neki računaju da je precijenjeno valjda.
E kada bi moglo na veresiju! ![]()
Display MoreJel potonuo neki brod pa cijena pada?
Kad cijena padne 3 % potonuo je negdje brod
kad cijena padne 5% negdje je tsunami
kad cijena raste 6% onda je sve uredno kako treba
udah izdah
nhf
Kada Ameri otvore, eto nas u tri skoka na 540,00, pa i više!
Čestitke današnjim kupcima! ![]()
I tata bi sine, ali nestalo municije! ![]()
Mnogi se nadaju još omastiti brk! ![]()
Lijepi ulazi na Kraljici, tko bi rekao, da će se moći kupiti po 520,00 Kn, sa ovako fantastičnim poslovanjem! ![]()
Display MoreDigao kredit u vrijeme "mraka", s fiksnom kamatnom stopom od 6%.
Nakon par godina, počelo se šuškati o mogućnosti uvođenja promjenjive kamatne stope.
Otišao u Riječku banku i pitao da mi izračunaju, kolika je, preostala glavnica kredita (nakon cca 5 godina otplaćivanja, a kredit je bio na 15 godina).
Kviz pitanje: koliko je mojih mjesečnih plaća, bila preostala glavnica?
Teško je izračunati kada niste naveli ratu kredita i vašu mjesečnu plaću!
Ali po mojoj procjeni nakon 5 godina otplate ostalo vam je za vratit glavnice negdje između 75 i 80%! (naprimjer ako ste digli 100000eur kredita nakon 5 godina otplate ostala vam je glavnica za vratit između 75000eur i 80000 eur)
Baš me zanima za koliko sam fulao?
Radi se o dvosobnom stanu s kuhinjom, prostorom za jelo i manjim dnevnim boravkom + spremište u suterenu od cca 4 m2. (ukupno cca 70 m2).
Pogled na cijeli Kvarner! ![]()
Wrong
U doba socjalizma ugovarali su se krediti sa fiksnom kamatnom stopom, a kamatu i glavnicu pojela je za nekoliko godina inflacija. Jer su plaće ipak rasle.
Sada imamo promjenjivu kamatnu stopu.
U bullu smo dakako svi genijalni investitori, a u bearu gaće na štap.
Pa je zarada promjenjiva kategorija
Digao kredit u vrijeme "mraka", s fiksnom kamatnom stopom od 6%.
Nakon par godina, počelo se šuškati o mogućnosti uvođenja promjenjive kamatne stope.
Otišao u Riječku banku i pitao da mi izračunaju, kolika je, preostala glavnica kredita (nakon cca 5 godina otplaćivanja, a kredit je bio na 15 godina).
Kviz pitanje: koliko je mojih mjesečnih plaća, bila preostala glavnica? ![]()
To me malo i brine🤔! Moja žena u godini dana zaradi 48000kn. A za režije, hranu, gablec i trošak održavanja jednog automobila nam treba 100000kn i to bez godišnjeg(more), bez odjeće, bez tv i sličnih aparata, bez stanarine(živimo kod mojih roditelja (fakat jadno)) , bez izlaska! I najvažnije: stambeno pitanje si još nismo riješili jer stvarno ne znam kako ćemo? banka nas smatra kreditno nesposobnima a meni se ne daje cijela moja životna ušteđevina(u dionicama) za stan od 60 kvadrata! 😢😢😢😢😢😢
Svakako je bolje rentati stan, a lovu oplođivati u dionicama!
Može i varijanta da se kupi stan na kredit, pa se otplaćuje sa zaradom na tržištu dionica, kriptovaluta itd.
i riješeno pitanje roditelja! ![]()
A inflacija, je također dobro došla (kao u vrijeme socijalizma)! ![]()
2x je 2x, ATPL po 548
Izgleda da ima na diskontu jos😅
Sve naši pokupili! ![]()
Display MoreKod nas i dalje rasprodaja a vani rapsodija
![]()
!
SKUPINA ZLATNOG OCEANA
OSLO BØRS
BMG396372051 - DIONICA
![]()
NOK 132,55
09/05/2022 - 09:40 PO SREDNJOEUROPSKOM VREMENUOd Open
+2,85 (+2,20%)
od prethodnog zatvaranja
+ 3,30 (+2,55%)
Kod nas je prilika za bolji ulaz!
![]()
Evo netko se upravo omastio na ATPL i JDPL. ![]()
Da nije Nittko? ![]()