Sir ili meso?
Voćni ili obični?
ili 35 kila cukra na akciji kupit, od Vire, Viri
Previše šećera, nije dobro za zdravlje!
Masni burek je zakon!
Sir ili meso?
Voćni ili obični?
ili 35 kila cukra na akciji kupit, od Vire, Viri
Previše šećera, nije dobro za zdravlje!
Masni burek je zakon!
+ATGR po 1600kn ( sad koliko je to pametno, vidit ćemo)
-VIRO po 31,20kn..... taman za desetak bureka, a bit će i jogurta
Užasno depresivan dan, i još depresivniji forumaši, baš djelujete negativno na psihu
Sir ili meso?
Voćni ili obični?
+Atgr, počejo štedjeti na malom bureku, imal' kakva mljekara da se prodaje, nako privatizacijaski, jeftino
Riječka se zatvara, pa je probaj otkupiti!
Keš na računu je najbolje iskoristiti da se zatvore najskuplje kreditne linije, vrijeme jeftinih kredita je pri kraju... Ljudi niste maštoviti, osim ATPL ima i šijaset drugih dionica za ulaganje, ova je trenutno svoje odradila.
Marine, sve 5, trebao si biti samo jasniji i napisati, da je ova dionica, odradila trenutno sve za tebe, jer si sada "vanka"!
Sutra bi nas mogao raspoložiti poziv na skupštinu, sa stanovitim prijedlogom......
ovdje se aludira a neko sivilo i kriminal a tko god da se bavi takvim stvarima i drži takva sredstva u "čarapi" , sigurno to ne drži u kunama...članak je priglupi pokušaj zastrašivanja i lova na vještice
Blago rečeno, članak je potpuna glupost, jer postoji milijarda načina i prilika za zamijeniti kune!
prije ručka malo ATLP dokup 526 kn
Meni jutros 520 kn bilo skupo(znao sam da ću zažalit)...a mogao sam brzinski okrenit 4%.
A da si uzeo, i onda pričekaš par dana, pa uzmeš ne 4%, nego 14%.
Vuk dlaku mijenja al ćud....
i ovca runo mijenja, ali ne kad ona hoće nego kada to drugi požele tj.kada je ošišaju, zato je uvijek bolje biti na oprezu u ova vremena, samo neka se kojim slučajem omakne dividenda, vidimo se mi opet
Na koliko ulaziš, da bude ziher, na 600?
BCI 5 T/C routes 180000 28703 2291
BPI 5 T/C routes 82500 29491 398
BSI 10 T/C routes 58328 30210 153
BHSI 7 T/C routes 38200 29892 184
BDI INDEX 2939 +108
Od sutra trojka kolo vodi!
A mi u kolu, držimo se za ručice i smješkamo!
- Još nije kasno za ulaganje u brodarstvo. Zapravo, vjerujemo da smo na početku višegodišnjeg ciklusa koji može rezultirati znatno većim vrijednostima udjela, poruka je Frodea Mørkedala u Clarksonovom Platouu. https://finansavisen.no/nyheter/shippi…ent-a-investere
Bilo bi lijepo, da bacimo sidro u ovoj dionici na više godina, skupljamo dividendu i opušteno pijemo kavu, negdje uz more!
Bez stresa, je li nešto šuška u grmu!?
Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.
Sklanjaju se nalozi sa aska!
Valjda prije nevere!
Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.
Ima ih da, ali neće da plate .
Još uvijek neki računaju da je precijenjeno valjda.
E kada bi moglo na veresiju!
Display MoreJel potonuo neki brod pa cijena pada?
Kad cijena padne 3 % potonuo je negdje brod
kad cijena padne 5% negdje je tsunami
kad cijena raste 6% onda je sve uredno kako treba
udah izdah
nhf
Kada Ameri otvore, eto nas u tri skoka na 540,00, pa i više!
Čestitke današnjim kupcima!
I tata bi sine, ali nestalo municije!
Mnogi se nadaju još omastiti brk!
Lijepi ulazi na Kraljici, tko bi rekao, da će se moći kupiti po 520,00 Kn, sa ovako fantastičnim poslovanjem!
Display MoreDigao kredit u vrijeme "mraka", s fiksnom kamatnom stopom od 6%.
Nakon par godina, počelo se šuškati o mogućnosti uvođenja promjenjive kamatne stope.
Otišao u Riječku banku i pitao da mi izračunaju, kolika je, preostala glavnica kredita (nakon cca 5 godina otplaćivanja, a kredit je bio na 15 godina).
Kviz pitanje: koliko je mojih mjesečnih plaća, bila preostala glavnica?
Teško je izračunati kada niste naveli ratu kredita i vašu mjesečnu plaću!
Ali po mojoj procjeni nakon 5 godina otplate ostalo vam je za vratit glavnice negdje između 75 i 80%! (naprimjer ako ste digli 100000eur kredita nakon 5 godina otplate ostala vam je glavnica za vratit između 75000eur i 80000 eur)
Baš me zanima za koliko sam fulao?
Radi se o dvosobnom stanu s kuhinjom, prostorom za jelo i manjim dnevnim boravkom + spremište u suterenu od cca 4 m2. (ukupno cca 70 m2).
Pogled na cijeli Kvarner!
Wrong
U doba socjalizma ugovarali su se krediti sa fiksnom kamatnom stopom, a kamatu i glavnicu pojela je za nekoliko godina inflacija. Jer su plaće ipak rasle.
Sada imamo promjenjivu kamatnu stopu.
U bullu smo dakako svi genijalni investitori, a u bearu gaće na štap.
Pa je zarada promjenjiva kategorija
Digao kredit u vrijeme "mraka", s fiksnom kamatnom stopom od 6%.
Nakon par godina, počelo se šuškati o mogućnosti uvođenja promjenjive kamatne stope.
Otišao u Riječku banku i pitao da mi izračunaju, kolika je, preostala glavnica kredita (nakon cca 5 godina otplaćivanja, a kredit je bio na 15 godina).
Kviz pitanje: koliko je mojih mjesečnih plaća, bila preostala glavnica?
To me malo i brine🤔! Moja žena u godini dana zaradi 48000kn. A za režije, hranu, gablec i trošak održavanja jednog automobila nam treba 100000kn i to bez godišnjeg(more), bez odjeće, bez tv i sličnih aparata, bez stanarine(živimo kod mojih roditelja (fakat jadno)) , bez izlaska! I najvažnije: stambeno pitanje si još nismo riješili jer stvarno ne znam kako ćemo? banka nas smatra kreditno nesposobnima a meni se ne daje cijela moja životna ušteđevina(u dionicama) za stan od 60 kvadrata! 😢😢😢😢😢😢
Svakako je bolje rentati stan, a lovu oplođivati u dionicama!
Može i varijanta da se kupi stan na kredit, pa se otplaćuje sa zaradom na tržištu dionica, kriptovaluta itd.
i riješeno pitanje roditelja!
A inflacija, je također dobro došla (kao u vrijeme socijalizma)!
2x je 2x, ATPL po 548
Izgleda da ima na diskontu jos😅
Sve naši pokupili!
Display MoreKod nas i dalje rasprodaja a vani rapsodija !
SKUPINA ZLATNOG OCEANA
OSLO BØRS
BMG396372051 - DIONICA
NOK 132,55
09/05/2022 - 09:40 PO SREDNJOEUROPSKOM VREMENUOd Open
+2,85 (+2,20%)
od prethodnog zatvaranja
+ 3,30 (+2,55%)
Kod nas je prilika za bolji ulaz!
Evo netko se upravo omastio na ATPL i JDPL.
Da nije Nittko?