Utjecaj toga se izgubi s kratkim vremenom. Veca igra je ovo s virusom i s trzistima opcenito.
Posts by kupoprodajnik
-
-
Nafta na +6%. Us burza na +5%.
Dax krece sutra, ali i Crobex.
Moja preporuka ne prodajite Crobex na 1920. Ide na novi vrh cca 2150-2200.
Sutra krece stampedo u 9h30.
Kolega, volio bih da je tako kao sto kazete, dug sam u dionicama, ali naprosto, kod nas nema stampeda prema gore, samo prema dolje. Mali su iskrcali parsto milja kuna u nekoliko dana i da fondovi nisu obranili cijenu gledali bismo sad Crobi na 1200 bodova i gladili bradu kako smo dobro prosli. Tromost i strah su preogromni, traume preteske i u ovoj generaciji to je gotovo. Ako se ova viroza rascisti s proljecem, da, odrzat ce se uptrend, cak i u turizmu, ali te projekcije o 3000 bodova i sl. su naprosto presmijesne. Po meni, ako ove godine dosegnemo 2200 kad Ameri probiju 30k to ce biti jackpot. Ne bih bio nezadovoljan ni povratkom na 2050.
-
Pa i ZSE ih prati u padu :))))
U Americi odbijanac oko 3%.
Nadam se da ce sutra to preliti na zse.
Da, da, kladim se da cemo zaroniti jer mi anticipiramo pad koji ce kad tad doci. Taki smo ti mi, pametni!
-
Moja vizija je da ovo ide u preuzimanje za iznos jednogodisnjeg prometa, a to je preko 2 mlrd kn za 3 godine. Mozda i mrvu prije.
Na čemu temeljiš tu svoju viziju?
Ako nije tajna.
Upozoren sam pa pliz provrtite unazad malo. Sve je jasno. Pozz!
-
Moja vizija je da ovo ide u preuzimanje za iznos jednogodisnjeg prometa, a to je preko 2 mlrd kn za 3 godine. Mozda i mrvu prije.
-
Naprosto nije bilo dovoljno bezvezne panike oko bezvezne gripe. Mora jos malo. Kad pocne previse kostati onda up.
-
Utrkivanje prema dolje. Prodam prije nego netko drugi proda. Mali dionicari su sitnozuba stoka, kao sto rece pokojni predsjednik. Sto ih je manje to bolje.
-
Eto. Sad ili opa ili tropa...
-
Kina i Japan u plusu, Vix nizak.
Mislim da će za nas biti ključna Evropa, tu virus tek počinje rodeo.
Za ocekivati je da ce se zaraza u Europi zadrzati i prevenirati na vrlo niskoj razini. Ako je to uspjela Hrvatska, onda ce i svi ostali koji su organiziraniji od nas. Pogotovo jer su vidjeli sto se u Italiji desilo ako ne reagiraju na vrijeme.
-
https://www.google.com/amp/s/www.bloo…-virus-lockdown
Dajem jos tjedan dana, max dva, dok se svi ne vrate na posao i krenu nadoknadjivati. Jer ce ih KP Kine potjerati sve da rade pa makar s temperaturom 40. Nema teorije da dozvole pad GDP-a jer bi pali s vlasti. Opstaju samo zato jer isporucuju rezultat, a rulja ih sve manje trpi.
-
Netko je vidio vani pada pa ajmo i mi u rasprodaju. Cista bezvezarija. Neka, mali koji sad prodaju kupovat ce skuplje kad sve prodje.
-
Korona je nebitna. Nijedna histerija, pogotovo ako je bezvezna kao sto ova jest jer se radi o obicnoj gripi, nema snage da potraje dulje od nekoliko tjedana. Ugasi se, postane dosadno. Ni nabrijavanje iz medija vise nece paliti.
-
Potvrdjeno.
Jos jaci ukrcaj top10 nego dan prije i jos slabiji iskrcaj. Prodano 1 mil kn ili manje, a kupljeno 17-18. Slobodno provjerite.
Kakvo izuvanje malih panicara bezveznih... Predobro.
-
Ja samo kazem da je top10 nemoguce nakrcao u ponedjeljak, a za desetak minuta cemo se uvjeriti da je tako bilo i u utorak.
-
Ide jos 10 kn na ljeto.
Nema greske.
-
Genijalno izuvanje malih na prehladu.
Podaci s Mojedionice su zastrasujuci.
Top10 je 24.02. prodao za 3 mil kn, a kupio za barem 15 mil kn. Genijalno.
-
Cekajte, vi ovdje ozbiljno pricate o TA? Ili se ipak samo zezate? Nadam se.
Pa ja kao mali ulagac s manje od 200k dionica kad sam izlazio srokao sam dionicu na nacin da se nije oporavila mjesecima. Izasao sam jer su mi trebale pare. Meni. Za stan. Odjecu. Obucu. Speceraj. Itd. Znaci bez ikakve veze s dionicom kao takvom. I vi pricate o TA??!??
Sve je u ocekivanjima. I zivcima malih ulagaca koji nisu uvijek racionalni.
-
Novi u top10 podebljava. Znaci misli da vrijedi vise. A nije ulozio male pare.
Bez zezancije, po meni, ako firma dosegne blizu 2 mlrd prihoda u konsolidaciji, s ovom profitnom marzom, nema teorije da ne bude meta preuzimanja nekog jaceg igraca u industriji interijera ili samih automobila. Sto je dobro to se kupuje. Samo je pitanje cijene.
-
Cek cek, sto to moje oci vide? Novo ime u top10?? Usao kupnjom dionica??? Upravo sjajno. Sad su neke stvari jasnije. Moralo je tako biti.
-
Bas zato i kazem. Znaci veca prodaja znacajno pomnozena s baznim porastom svega ostaloga. Opet 20-30% rasta volumena i vjerovatno jaci rast profitabilnosti.