Trgovanje ima svoju dinamiku.
Ali konacna cifra ce biti nesto od cega ce mnogima ispasti vilica. Jer nema razloga da prodje jeftinije od prijasnjih transakcija. Ako se ima u vidu da je ovo em zadnje em znatno veci komad od Metroneta i sl.
Trgovanje ima svoju dinamiku.
Ali konacna cifra ce biti nesto od cega ce mnogima ispasti vilica. Jer nema razloga da prodje jeftinije od prijasnjih transakcija. Ako se ima u vidu da je ovo em zadnje em znatno veci komad od Metroneta i sl.
Sami pregovori su vjerovatno stroga tajna.
Ali ima tu okolnih pripremnih radnji koje ukazuju na nesto. Recimo priprema papira, transferi novca itd.
Nesto negdje procuri.
Lijepo sam govorio da nema sanse da ode ispod benchmarka industrijskih preuzimanja u regiji, a to je 12 do 18 kn.
Ako umire 24.000 mjesečno u sj. Italiji to je prema mojoj matematici 800 dnevno u sjevernoj Italiji.
Cijela Italija ima umrlih od covida 19 od 29.01.2020. točno 11.591. Tko je tu sad lud ? Ispada da bi svi oni umrli i bez covida i sa covidom. Zato što su jako stari i/ili jako bolesni. Znači imamo sezonu !!!
Volio bih da ste u pravu, zbog svih nas.
Ali nazalost nije to vas tako jednostavno.
Jos ce se mjesecima nakon vuci fallout od ove disrupcije.
Da, zato i ne zele masovnije testirati jer bi ispalo da se digla ogromna frka radi gerijatrije.
Molim vas lijepo, u Dubravi lezi svega nekoliko ljudi. Ostali su doma na kamilici. Najvecem broju nije nista.
A oni slazu tisuce kreveta po Areni i gdje vec. Kakvi prevaranti!!
Ovo je za ozbiljno sudjenje i smrtnu kaznu.
Tako nekako sam i ja rekao.
Prvo se pricalo o par %, pa nekoliko, pa sad vec 10 do 20, a na kraju ce doci do preko 30. I? Nikome nista. Zbog koronavirusa na ovaj nacin unistiti drzavu, e to je nesto zbog cega ce neki morati odgovarati.
Mislim da cemo preko 5 kn uskoro.
Više je umrlih u Italiji 2017. 2018 i 2019. godine, NEGO 2020. za razdoblje 01.01
do 31.03. Sve je jasno, imat ćemo turističku sezonu već od 01.06. potpuno otvorenu i normalizaciju stanja.
Ne znam kako ste to zamislili.
Da se razumijemo, ja mislim da ce testovi ma antitijela pokazati da je za 99% populacije ovo bezopasan virus, ali nasi su rekli da ce tek u lipnju ili srpnju olabavljavati karantenu. Sto je suludo, ali suludost je ovdje postala mainstream. Pa vidite da ljudi pjevaju s balkona domovini, doktorima, civilnoj zastiti pa i policiji(?!?).
To su ludosti.
Ponudu za preuzimanje odobrava Hanfa.
Ona ce imati i misljenje od Aztn da je to sve provedeno ok, da se ne ugrozava trzisno natjecanje, Hakom ce dati svoje misljenje od davanju usluga korisnicima itd. Ali to je sve nebitno. Ceka se cijena.
Ovaj sa 500- tinjak kom svaki je dan prvi na bidu......ispalo bi po tome da on danima polagano prodaje po asku ili šta?....
Taj netko sam ja.
Prodao po 4.6x par tisuca komada i onda kupujem natrag skuplje.
Pravo mi i budi. Umjesto da ugasim komp i pricekam rasplet.
Mislim da to nema veze.
Kratkotrajni poremacaji nikad i nigdje nemaju veze s akvizicijom koja se poduzima radi par desetljeca.
https://flash.hr/2020/03/zbog-v…velika-prevara/
Svatko s dva grama mozga je dosad shvatio da je ovo prevara.
Naprosto sad kad je tako svima odgovara da se puse u taj rog. A mali narod ce naj... Kao i uvijek.
kako ćemo mi to naj...ti, lijepo je objašnjeno u ovome;
da nismo ranije uništili gospodarstvo, sada bi imali velike gubitke
Slazem se.
Ali uvijek moze jos gore, ne?
Objavljeni podaci se odnose na smrtnost u dvije najpogođenije regije.
Ostatak Italije, i svi drugi uzroci smrti se kako se čini ne broje
A iz ove dvije regije vojska odnosi kovčege
https://flash.hr/2020/03/zbog-v…velika-prevara/
Svatko s dva grama mozga je dosad shvatio da je ovo prevara.
Naprosto sad kad je tako svima odgovara da se puse u taj rog. A mali narod ce naj... Kao i uvijek.
Kod nas ide Armagedon biblijskih razmjera, zaustavljaju se placanja jer se svi boje da im nece platiti onaj drugi, a nasi fondovi loze novce na pumpanje Rivpa 30% s dna?!? Firme koja ce ove godine uprihidovati nula kuna. A iduce cemo vidjeti.
Vi slobodno stavite sad lovu na sezonu da ce biti uspjesna. Nasi su bas najavili da do lipnja ili srpnja ne ukidaju mjere. Samo izvolite...
Ja se nadam. Ali ne vjerujem.
Od sezone ne da nema nista nego je to uklesano u kamenu. Ono, budimo ozbiljni. Ostalo sto sam naveo vec trpi stetu i trpit ce jos. Barem jos koji mjesec, a onda polagano otkravljivanje sa skidanjem blokada.
Racunajte sami... Simulirajte. Nije tesko.
Pa da. Sto se cudite?
Turizam i s njim povezane djelatnosti, sezonirano i oko sezone, cine blizu 20% GDP-a. Od toga ce se ostvariti, tj. ostvarilo se nekih 1 do 2% u predsezoni, vrlo sitno u Istri i Dubrovniku. Sezona i postsezona nista.
Ugostiteljstvo, obrti, usluge na kontinentu ce imati teske gubitke, transport takodjer, i to je jos nekoliko %, cak mozda i vise od 10%, istrazite malo.
Opao je izvoz generalno, ali i uvoz, pa se to ponistava djelomicno.
Takodjer, silno pada i osobna potrosnja. Samo hrana se kupuje, odjeca nista, auti nista, sve stoji. Usluge nista.
Znaci 30% je neko srednje ocekivanje. Moze biti i gore.
Pa sto mislite da je situacija sjajna kad je Vlada bez puno razmisljanja odlucila satrati 30 mlrd kn, i to samo za prvu ruku? Morat ce jos puno vise samo da ublazi katastrofu.
Eh da, i opadaju sigurno i devizne doznake. Zato i imate pritisak na rast eura.
Po meni, ovako ugrubo, 30% u 2020.
A onda jos 5 do 10% u 2021.
Ako je potrebno mogu i rasclaniti prognozu na sastavne komponente, ali to imamo u vidu svi na skoro isti nacin.
I da, ciljam dno Crobex-a na 3 znamenke, i to ne bas najvise.