@zlocka, sta tvoja kugla kaze za ERJ?
Posts by Domi
-
-
Ne znam ja koja vam je sreća kad nešto nacrtam, jer crtam onako kako bih trgovala... a svi to činimo na svoj način uzimajući u obzir brojne faktore... plus što fali update...
Za Navios bih čekala potvrdu da se odlijepio , nekako mi je posložen za još manji pad
Drugi će pak reći da je cijena dovoljno pala da opravda ulaz u sektoru koji još uvijek ne stagnira nego je vruća roba
Velika sreca nam je kad crtas grafove..Tek tada shvatim da imam jos puuno za ucit!! 😀😀
-
zlocesti, molim te moze li analiza ERJ embraer..
Bio izasao na 16,pa ga ponovno uzeo na 15,ali vidim da pada..Do kud ce padat,da nam je samo to znat 🤔
-
Kupio COIN, prodao TSLA ali pratim dalje možda se opet vratim unutra. Koliko mi se čini trenutno je graf na prekretnici može prema gore ali može i dolje.
Nadam se da ide prema gore..ja sam jos uvijek unutra 😉
-
kupio ERj pred cca 2 mjeseca po 10,40 prodao danas za 16,61
Vrijedilo je cekati,
Lijepo se skupilo
-
Jesam,za sada Abbie & ERJ i SOS su u zelenom..Nio me malo zeza ali vidjet cemo sutrasnji earnings..
-
accountant Hvala ti na pojasnjenju😉
Jucer sam i ja nesto kupovao dok se sve crvenilo,danas rasprodao dio..
Jos imam par dionica kod sebe sta smatram dugorocnije ulaganje, to necu dirati 😉
Nadam se da ce se i sljedeci tjedan nastaviti u zelenom..
-
Razmisljam se da izadjem kratkorocno sa svih pozicija..
Mislim da bi se mogla burza crveniti sljedeci tjedan.?
accountant kakvo je tvoje misljenje o sljedecem tjednu i burzi?
Ne svidja mi se ovo,ali ja sam tek poceo sa svim ovim pa je svaki savjet vas iskusnijih dobrodosao..
-
u tome i jest stvar: kompanija je prvenstveno kineska, pa je i 'kvaliteta' vijesti takva
.....
jedno je ako VIAC naraste sa $40 na $70
a drugo je ako SOS ode s $5 na $55
isplati se rizika i kojeg popodneva ili večeri filtriranja vijesti i članaka po raznim kanalima, sajtovima, blogovima i communityjima
Ovih 400GH sto su kupili nekidan trenutno u ETH-u nosi
46 155 USD - dnevno
1 384 652 USD - mjesecno
od cega treba odbit struju - to nisam odbijao jer neznam po kojoj cijeni takve farme uopce dobivaju struju.
A nagovorili ste i mene 😉..uzeo nesto malo SOS a pa nek se nadje ako ode u nebo.. 😀
-
Uletio na:
Abbvie 110 us
ERJ 10:57
Coin base 308
Nekako sam se isao kockat s coinbasom..Vidjet cemo kako ce se ponasat..
Ukoliko ERJ padne ispod 10 dokupljujem
Sretno svima 😉😀
-
Bravo..super za pogledati!!
-
Gadno ste se ušutili, ili trejdate do besvijesti ili ste spušili pare
Ja sam spušila cca stotinjak dolara na biotechu.
Za Jinko smo bili u pravu, i nadam se da ste izletili na vrijeme. Ima nešto u toj TA. Ako se ne obogatiš, makar ne osiromašiš
Bože od Burze , tebi se molim, daj da ne izgubim ako već ne zaradim
Hahahah..
Lijepo sam uletio u SQ square inc i tu se nesto zaradilo..Tesla mi je izmakla kroz iglene usi 🥴.
2 stop naloga su me spasila od 2 krive procjene 😀, bogu hvala na tome..
Sve u svemu zadovoljan sam s tjednom, u zelenom sam a to je najbitnije😀..
Jos pogotovo kad znam da sam novi u stock marketu,ucim se a jos pritom i u plusu, prezadovoljan sam za sada.. Samo da takoni ostane
-
Da skuzio sam..traiding view 😂😂😂..ma nema veze,nemam sta skrivati..
-
Pozdrav svima,
Mogu li vas pitati kakva su vasa misljenja za uci kratkorocno na snap.
Djeluje mi da bi mogla skociti par dolara gore ili puno vise
Hvala svima
-
postovani kolege ..,
Što mislite o ovim analizama dionica ovdje ? 1200 kn / godišnje za hrpu toga ?
simplywall.st
Web result with site links
Simply Wall St
Dobra stranica, ali ništa spektakularno što ne možes pronaći na drugim siteovima, poput yahoo finance, seeking alpha, stockrow i vlastitim istraživanjem i proučavanjem financijskih izvještaja. Bolje taj novac uloži u obrazovanje, te dobre dionice i neka taj kapital radi za tebe!
Pa nemaju svi vremena raditi research..da definitivno sam da se plati nekome tko te moze savjetovati barem godinu dve dok se stvari ne pohvataju..pogledaj na you tubu..sa nekima imas veliki problem prekinuti pretplatu