+KTJV
Pokupilo mi neki nalog koji sam stavio prije stoljeća sedmog.
Koja je ovo pušiona od dionice kad me tu poklopilo.
S obzirom da ne mogu izaći, očito ćemo u TOP10 pa ćamiti do 2032...
+KTJV
Pokupilo mi neki nalog koji sam stavio prije stoljeća sedmog.
Koja je ovo pušiona od dionice kad me tu poklopilo.
S obzirom da ne mogu izaći, očito ćemo u TOP10 pa ćamiti do 2032...
A možda. Možda od dokapitalizacija i izdavanja novih dionica neće ništa biti. Možda je to bilo i u nekim ranijim pozivima na Skupštinu. Možda je sada samo ponovljeno i zamijenjena HRK u EUR. Možda neki samo drukaju. Možda su u šumi. A možda sam poprilično siguran da nema ništa od izdavanja novih. A možda nemam pojma. Možda nema divke nakon izlaza iz PSN. Možda bezveze djele montažne kontejnere po Glini, možda neće ništa biti ni od projekta u Glini. Možda možda možda. Možda je Ivanić Grad projekt koji čeka dozvolu od je*ene 2021 prevara. Možda sam na bidu. A možda sam u šumi.
Mislim da Božjakovinu boli briga za isplatu dobiti. Oni su u simbiozi neovisno da li će se isplatiti dobit ili ne,
A nemojte mi molim vas spominjati CERP. Još mi samo nedostaju ti genijalci da krenu sa prodajom. Ili još gore, branitelji koji imaju 10 puta više.
Samo NEXE želi za svoje 400.000-420.000 EUR. Toliko ih je vrednovao do sada.
Za ostale sigurno još 400-500k.
Oko 200k da se malo pogura cijena. Ispadne barem milijun EUR.
I to onih milijun EUR koje vam neće trebati dugo vremena jer će te ostati zaključani u dionici. Drugih kupaca nema, dividende nema. Ispada da se vraćaju politici neisplate dividende. Pojma nemam zašto. Jer novca imaju.
Vjerujem da postoje mnogo bolje prilike za uložiti te novce od KTJV.
I dalje mislim da je dobra firma ali dionica je stvarno... bol i patnja trenutno 😅
Štoviše, osobno mi je u ovoj godini najveći gubitak upravo ovdje.
Kod KTJV cijena dionice nema veze sa poslovanjem firme.
Firma ok, dionica neprivlačna investitorima dok uvidom u knjigu dioničara postoje nekolicina sa 3-7k dionica koji svaki tjedan skraćuju poziciju. A ako nekim čudom otiđe iznad 6 EUR, onda se uključuje i NEXE u prodaju.
Kako netko nema 2-3 mil EUR kapitala da otkupi sve to, mislim da je pad i dalje vjerojatan. Mnogi od njih imaju i na ove razine dobit > 50%.
Mislim da je Obradović danas kupio oko 400 dionica.
Imali ste priliku kupiti ispod 3 EUR. Bezveze vam drukanje sada. Imat će te priliku još sutra do 3.15-3.20 EUR a onda sam Bog zna gdje je granica
Potraživanja su u skladu kao i zadnje 3 godine. Ništa se tu nije promjenilo. U ovom trenutku preko 500 mil HRK.
Ova inflatorna indeksacija ide na krajnjeg korisnika. Koliko Ingra njime digne zakup toliko će oni dignuti iznajmljivačima, a oni posjetiteljima. S razlogom su Grašo i Domenica rezervirali godinama unaprijed
Za kraj se zapitajte zašto čelne osobe INGRA-e koje imaju bolji pristup informacijama kupuju ovako agresivno
Kakvo je ovo plasenje Ingri sa 25 000 kom ?
Taj nalog je već dugo tu. Nikakvo plašenje.
Štoviše, to je posljednja prilika za ulazak u INGR ispod 3 EUR.
Pred kraj trgovanja će se pojesti i onda slijede igre na Skupštini. Svatko će htjeti dio kolača za sebe, a trenutno od zakupa Arene ima poprilično novca.
Bit će protuprijedloga više nego li pijanih maloljetnika na Norijadi.
Ja šljakam, vi se zabavljate, stanje dakle redovno.
Trgovine nema, i tu je stanje redovno
Šta niste slomili nogu, pa ležite doma i crtate grafove?
Možda sam ja krivo pročitao ili interpretirao...
Ja isto vučem linije. Ali neke druge...
+ATGR
+ERNT
+JDPL (ovo sam amaterski podebljao dok Podravska izlazi, jbg)
Budem li blizu i u mogućnosti, glasat ću protiv ovog protuprijedloga.
Jesam za veću dividendu ali ne za 102% prošlogodišnje dobiti.
Možda sam predefenzivan ali 8-9 EUR mi se čini razumnijim od 12 EUR.
...dok Podravska banka skrbnički i dalje prodaje. Ostalo je još oko 5-6k dionica.
danas sam kupio americke obveznice
mogucnost bankrota amerike upravo se podigla na 95%
eto, da znate tko je kriv kad sve zvizne
Samo ako Amerika bankrotira šta ti te obveznice neće automatski postati bezvrijedne? 🤔 Ili će zabilježit pad od nekoliko desetaka posto? 🤔
Nije ni meni jasno.
Ako bankrotiraju, obveznice bezvrijedne.
Ako ne bankrotiraju, nikome ništa jer su to svi i očekivali.
Risk reward nikakav.
-LKPC (sitno)
+KTJV , jbg. zapeo sam. Sad treba kupovati i nadati se nastavku dobrog poslovanja
+ERNT poprilično, iako mislim da će nastaviti padati. Ali želim u TOP10 za koju god pa...
Ta priča da Ameri neće odobrit limit je tak bezveze da to nisu istine...
Ovo je ne znam vec koji puta da se ponavlja jednaka priča. Svakih par godina 'drama' oko iste stvari i uvijek bude sve OK.
Mislim da je svakih 10-15 godina. Zadnjih put 2011 god. I nije se baš povlačilo po medijima kao sada.
Ali nebitno. Dovoljno je jedan put da ne bude i ode sve kratkoročno u 3 PM.
S obzirom da imam svakakva nelikvidna sr*nja na ZSE tako nemam namjeru prodavati. Ali budem nadokupio ako se dogodi. U nadi da će sve biti ok. Ako ne bude... opet jbg. Imamo konzerve i bunker
Nakon dugo najavljivanih armagedona, krahova, neke burze poput Dax-a probile su svoje vrhove. Bit ce bolje.
Neka Ameri ne odobre povećanje limitta za koji dan, rokint ćemo 20% na otvaranju skupa sa Švabama, Kinezima, Urugvajcima i sl . dapxh12c2 indeksima...
-IKBA (skratio malo), nemam namjeru izaći u potpunosti jer mislim kako mnogo više vrijedi ali treba nahraniti Tržište
-HPB u potpunosti. Nemam pojma zašto
+VLEN
*ATGR
Ako bude dividenda veća od 0.9 EUR bit će pravo iznenađenje. Osobno očekujem 0.7-1 EUR
Objavljen poziv za glavnu skupštinu i nadzorni odbor.
Prošlih godina je sve bilo objavljeno detaljno, od izbora članova do iznosa dividende.
Ove godine gotovo prazan list.
Nešto smrdi na nikakvu ili minimalnu dividendu
Evo, dividenda 1 EUR.
Bit će prinos oko 1.7% nakon poreza. Bit će za burek i krafne, ako ne i malu pizzetu.
Opet širiš neistine, ttm P/E mu je 13,9 što je super i puno bolje od SPAN-ovih skoro 18.
A Vukadin je sigurno neiskusni mali ulagatelj pa je ušao bezveze.
Poznajem dovoljno računovodstvo da znam koliko se lako može manipulirati. Pa tako dobiti jedne godine veću dobit, druge manju. Samim time P/E.
Zato ne gledam P/E samo jednu godinu već više njih, a tada ostajem pri svome, luta od gubitka do sitne dobiti. Od -72 do 85. Što je jako loše.
SPAN sada ne komentiram.
Također nisam komentirao tko zna, tko ne zna. Tko je veliki a tko mali ulagatelj.
Samo sam rekao da na temelju dosadašnjeg poslovanja nema smisla kupovati. Eventualno ako netko ima povlaštenu informaciju.
Također ova kupovina svakog dana po 5 dionica
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/GS-KTJV-c31655c71df421c0c90a0e25831f0fc7.pdf
Nema dividende.
Kao da nas nije dovoljno već nag*zilo ove godine.
Ova štednja na banci 0.05% mi se čini sve uzbudljivijom nego KTJV
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/49862
Uprava i radnici su protiv ponude
Zar ne piše da Uprava smatra ponudu POŠTENOM i FER.
Ali da 2 člana Uprave, koji NISU dioničari, neće prihvatiti ponudu za preuzimanje.
Normalno. Jer da prihvate, dobili bi nogu brzo.