par brzopoteznih... ovaj put bez komentara (osim crtkarija na grafu)
Pozdrav,
pa čemu je uzrok da se ovaj Celsius toliko pao?
par brzopoteznih... ovaj put bez komentara (osim crtkarija na grafu)
Pozdrav,
pa čemu je uzrok da se ovaj Celsius toliko pao?
Pozdrav,
gledam malo ovo zlato pa ovo je poraslo preko 70% u poslednjih 5 godina i bez svakog rizika. Sad ako tako nastavi to je puno bolje od iznanjimanje nekretnine, depozita, obveznica pa čak od nekih indeksa. Dali se sad još izplati ulagad u zlato ili je sad več na nekom vrhu? Kakve su prognoze za zlato?
Po dužem vremenu konačno prodao PPIV ostalo još nešto sitno. Juče sam kupio nešto Plug power, ali puno se je več povzpeo ali prognoze su da ima još mjesta. Sad razmišljam ili se natankam do vrha sa ovo dionico ili tražim nešto drugo za Long?
ANALYSTS OPINION: Oppenheimer forecasts $21, UBS forecasts $24, JP Morgan forecasts $20 and Citigroup
forecasts $20.
Ipak je bilo danas ću, sutra ću, skuplje ću
Na koncu ću sačekati prvo povlačenje cijene i kupiti par unci sa dostavom
Današnja cijena 13 150 kn za uncu
Samo da ne bude - Kiselo je grožđe !
Nije baš neka zarada u godini dana za 1 kg, 3000 eur zarade. Nadam se da još malo poskupi barem do 2000.
Ali dobro je barem nije minus.
Ovo mi liči na Kata Klizmu. Dosta hoh dionica je opalo preko 50% do sada....
Ostale , velike se opiru.
Gledam prilike za long, za trejd sam premutav u ovakvim okolnostima.
Blago kriptovalutičarima, tu je Ponzi tek počeo, ja sam ih ignorirao jer sam mislio da su pri kraju.
Pa ako pronadžeš koju dobru napiši, jer tražim i čekam kamo bi uletijo na long.
Pozdrav,
prema tome, da je sve mutno jedno zanimivo pitanje kamo bi sada uložili recimo 100t na period od 1-3 g?
Moje mišljenje 50;50
- AAPL
- PANL
Ne možeš puno izgubiti i nešto češ zaraditi.
Lp
Uvijek isto, tako je to nekako u životu, i na burzi
Kažu da sve teži simetriji
ALT je vrijedan pažnje na cca 9 dolara, do kuda će se, jako se nadam , stropoštati.
A onda sve iznova
Mene nitko neće voljeti , šmrcko. Bear u duši
Šta da sad radim a ALT izađem sa 5500 eur minusa i novac uložim CCL ili PANL. Ali da čekam na bolje dane +1 godinu sa ALT?
Pa ja sam to gledao tako, da je prognoza za zlato +3000 a kupio po 1800 do 2025. To znači +65% u 4 godine i to uz prepostavko mirnog spavanja. A u prošloj sezoni mi je najbolja dionica uradila 30% a najslabja -10%. Ili u prosjeku celog portfelja sam možda urado 10-15%. I kad moraš platiti porez si još niže. Tako da bi rekao da je zlato zaista zlato. Ali vidjet čemo šta je bolje za 3-5 godina?
Pa nije kile težko nosit to je manja pločica od mobitela kojega imaš. A prodaš ga svugdje gdje prodajajo. I još za info jako interesantno ako imaš novac u čarapi i ga ne možeš tek tako dobiti na račun, u Austriji možeš platiti u kešu i niko te ne pita od kud ti keš.
Pozdrav,
samo za info, Pogledaj kakve su cene u Austriji. Ja sam platio za 1 kg cca. 700 eur manje nego da bi platio u SLO.
https://goldsilberankauf.at/2256-0-Goldbarren-verkaufen.html
Lp
Pozdrav,
juče dobio ovu analizu i moram reči, da za sad dobro služi.
Možda sam čak previše bojazliv jer sam propustio par tisuča eur preko noči.
Pa ako če komu dobro doči.
pozz
Pozdrav,
ima ko neki info o ALT. Trenutno sam -30%.
Uradio glupost prodao UNH da kupio ALT. UNH u ovo vreme iz 350 na 390:)
A to što mi je UNH uradio u godini dana mi je ALT potrošio za dvije sedmice.