Blago rečeno su mi smiješni likovi poput vas, napravili ste account prije 10 dana, imate 3 posta i došli ste s pasivno agresivnim stilom na forum kukati kako nitko nije ovaj problem riješio umjesto vas, pa smo eto mi nešto zaslužili. Da ste imalo pratili forum vidjeli biste koliko sam korisnih informacija stavio na forum, a isto su učinili i drugi kolege.
I vi meni pričate o proaktivnosti nakon što sam stotine korisnih komentara stavio na temu Agrokora, bilo na ovom ili onom forumu. Vi koji imate svježi account s 3 posta u kojima tražite, kritizirate i grintate.
Što očekujete, da se netko sudbeno bori za vas, da netko sve izorganizira za vas ? Da netko uz korumpirane suce i vlast ide svojim novcima glavom kroza zid ?
Znate koliko vas se javilo kad sam napravio poziv na pomoć i da nešto organiziramo, ravno 2-3 osobe. Ja sam svoje učinio što sam mislio, a vi povedite postupak ako vas srbi. Vi barem imate korist od informacija i dokumenata koje sam okačio na forum, a ja od vas nažalost nikakve koristi nisam imao. Vi samo tražite, a ne dajete ništa zauzvrat.
Posts by Beeeljeee
-
-
Obzirom da nam nije nikakav problem što nam otimaju novce, što je razvidno iz aktivnosti malih dioničara, predlažem HDZovcima, da nam otmu sve dionice... čak i u 100% privatnim tvrtkama. Drugo nismo ni zaslužili
Pokrenite postupak, povedite nas.
Pokrenuti ću ga sa osobama koje su proaktivne i od pomoći.... Vodim samo psa inače u životu
-
Obzirom da nam nije nikakav problem što nam otimaju novce, što je razvidno iz aktivnosti malih dioničara, predlažem HDZovcima, da nam otmu sve dionice... čak i u 100% privatnim tvrtkama. Drugo nismo ni zaslužili
-
Pozdrav svima, kakve su posljednje informacije? Udruga malih dioničara koliko mi je poznato više ne postoji. Nitko se ne javlja, predstavnika više nema.
Da li je netko pokrenuo tužbu?