Sto se ovo dogodilo na 7 BET? + 9,15%
Vjerojatno je netko imao peh da je zadao nalog u kratkom vremenu dok je ICAM mijenjao cijenu. Pri sljedećoj kupnji ili prodaji pasti će na realnu cijenu.
Sto se ovo dogodilo na 7 BET? + 9,15%
Vjerojatno je netko imao peh da je zadao nalog u kratkom vremenu dok je ICAM mijenjao cijenu. Pri sljedećoj kupnji ili prodaji pasti će na realnu cijenu.
Misliš? Pogledaj malo povijesni graf!
Pogledaj malo kamate na razdoblja oročenja veća od godine dana, kamate padaju... uvijek je bilo, što duže oročenje veća godišnja kamata...
Mislim da je to dobar izbor a možeš uplaćivati po svom nahođenju kada i koliko hoćeš.
PRVI ČOVJEK HPB-A
Mogli bi reći da je brutto kamata 4,25 % .
4,25 x 0,88 = 3,74
PO PRVI PUT U HRVATSKOJ
Ako uplatu žele obaviti na šalteru banke ili putem internet bankarstva, uvjeti ovise o pojedinoj banci, napomenuo je ministar.
ovih su se dana intenzivirale priče o tome da će uskoro biti objavljena javna ponuda za trezorski zapis namijenjen građanima koji je ministar financija Marko Primorac najavio još tijekom ljeta, piše Večernji list. prinos od 3,7 do 3,9 posto.
Na prvi pogled 25% veća dobit u tromjesečju, i cca 80% kumulativno ?
To je vj. nekosolidirano. U konsolidiranom tromjesečje malo lošije , kum. porast oko 30%.
Očekuje se da će prosperitet ključnih slovenskih društava trajati i u idućem desetljeću, čime će se održati pozitivan sentiment investitora na domaćem tržištu. Investicije u tvrtke poput Krke, Luke Koper, Petrola i NLB-a i dalje ostaju atraktivne.
Dali bi neko mogao reći o čemu se ovdje radi s dionicama Ante V.
1. | ADRS-P-A | IN | 5. | ![]() | 226.884 | 58,00 | 28.09.23 | 13,16 | 3,34% | |||
8. | OUT | ![]() | 58,00 | 28.09.23 | ||||||||
2. | ADRS-R-A | 2. | 1. | ![]() | +1.730.776 | +18,00% | +128,08M | 3.219.602 | 74,00 | 27.09.23 | 238,25 | 33,48% |
IN | 8. | ![]() | 216.590 | 74,00 | 27.09.23 | 16,03 | 2,25% | |||||
IN | 10. | ![]() | 200.700 | 74,00 | 27.09.23 | 14,85 | 2,09% | |||||
1. | OUT | ![]() | 74,00 | 27.09.23 | ||||||||
Mislio sam da će to ići brže.
Ministar je istaknuo kako će doći do novih trezorskih zapisa. izdanje trezorskih zapisa očekujemo do kraja godine, kazao je.
Kad vijesti nisu dobre onda tzv. novinari analitičari ne imenuju one koji rade u agencijama ili su im na čelu, Sve su to onda neki tamo birokrati,
I kod mene isto.
U HRV ima veći broj trgovina zlatom. Cijena se ažurira u nekom vremenu u skladu s cijenom zlata na svj. tržištima. Kod nekih naših trgovaca možeš jedan dio platiti on line a drugi dio kod preuzimanja poluge. Kod nekih je konačna cijena određena s uplatom pologa a kod nekih tek kad se plati cijeli iznos u času preuzimanja poluge. U fizičkoj trgovini plaća se ovisno o cijeni na tržištuu tom trenutku . Najbolje je proučiti od svih njih internet stranice, tel . potražiti odgovore ako je nešto nejasno.
Članak nudi i anketu glasovanja za primjerenu kaznu .
Evo i jedan članak s komentarima o stanju u Podravci.
Dubioze oko vodeće hrvatske prehrambeno-prerađivačke industrije ovog su ljeta nakratko privukle pažnju javnosti, ali poneka zanemarena pitanja čine se ključnim po njezin daljnji razvoj i opstanak.
PBZ investor Kod mene radi . chrome browser, win 10.
Zloćka je vjerojatno mislila na ovo; bet eng - kladiti se.
Pa mi dioničari PODR nećemo ići u Kaufland . Ima i drugih trg. lanaca.
ZSE radi u ponedjeljak. U Utorak zbog praznika ne radi.
+ pojačao HPB. Nisam mogao odolitii sezonskom ljetnom popustu.