Po broju prodanih dionica izgleda da je prodala država, dionice o kojima je skrbila HPB.
Posts by Jure
-
-
Bank of China
Dividenda godisnja 7.7%
P/E 3.7
Uskoro ide intertrim ex dividend date
- Pa zar to nije prošlo. Na market watchu je EX-DIVIDEND DATE Jun 9, 2021
-
Promjene Dioničara (Zagrebačka Burza)
JDPL BOBAN NENAD -650 -0.04% 26,892 1.64% 1.51M Boban je lijepo potrefio.
-
Whooops
A kako će se odrediti cijena dionice za split ?
Zna li se to već, negdje postoji nekakva odluka ?
Nominalna cijena je napisana 10kn. A trzisna cijena na dan splita ce se umanjiti 98 puta. Tako da nije ni bitno koja je. Dakle na svaku 1 staru dionicu svi dionicari ce imati 98 dionica. Barem sam ja tako shvatio.
Da tako je. jeli netko zna datum splita
-
Btw. Na tragu ovoga što piše kolega plavac ja jučer rasprodao sve osim OCGN-a gdje se čeka WHO approval za Covaxin. Sad dalje daytrade uz puno opreza.
Pretraživao sam malo OCGN po netu radi investa i naletio na ovo, Jeli ti poznato i što misliš jeli ovo značajno ili ne ?
LAWSUITS FILED AGAINST OCGN, DKNG and PLL - Jakubowitz Law Pursues Shareholders ClaimsNEW YORK, NY / ACCESSWIRE / August 17, 2021 / Jakubowitz Law announces that securities fraud class action lawsuits have commenced on behalf of shareholders of…ca.finance.yahoo.com -
Znači CERP podupire odmetnuti NO i da će uprava biti smijenjena.
-
Neće nitko kupovati po nominali. Radnici bi po mom shvaćanju imali prednost ali po cijeni IPO-a.
-
mCAP 313 mio HRK na 160
EV/EBITDA cca 11
Meni se ovo na prvu čini extra skupo.
-
Koliko sam razumio TNPL nije dala ponudu za preuzimanje cijele emisije dionica u dokapu. To me čudi. Dali to znači da će biti 2 ili više preuzimatelja u dokapu ?
-
Dividenda se isplaćuje iz zadržane dobiti po zakonu o porezu na dohodak iz 2014. g. tako da neće biti oporezovana.!!
-
Končar započinje s ugovorenim radovima na novoj TS 400/110 kV Ohrid
Inače, uz revitalizaciju TS 400/110 kV Skopje 4, revitalizaciju TS 110/35 kV Prilep i revitalizaciju sustava numeričkih zaštita na rasklopnim postrojenjima u hidroelektranama, izgradnja TS 400/110 kV Ohrid predstavlja četvrti projekt koji je u posljednje tri godine KONČAR ugovorio s MEPSO-m. Svi navedeni projekti financirani su putem kredita Europske banke za istraživanje i razvoj (EBRD).
Končar započinje s ugovorenim radovima na novoj TS 400/110 kV OhridZAGREB – Jučer su na Ohridu u Republici Sjevernoj Makedoniji u nazočnosti premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva, ministra gospodarstva Kreshnika…www.seebiz.eu -
NOVI UGOVOR S AUSTRIJSKOM ELEKTROPRIVREDOM. Ugovoreni posao obuhvaća isporuku dvaju novih generatora. Uz dvije aktivne ponude GIM trenutačno u realizaciji za tržišta Njemačke i Austrije ima šest ugovora.
https://www.koncar.hr/koncar-gim-nov…ektroprivredom/
-
Dobra turistička sezona ‘oporavila‘ i poslovanje telekom operatera.
Dobra turistička sezona ‘oporavila‘ i poslovanje telekom operateraOvogodišnja turistička sezona u mnogim je stvarima bolja i uspješnija od prošlogodišnje, a bolje rezultate u ovoj godini bilježe i naši telekom operateri. U…www.lider.media -
Evo opet se pronašli putevi koji vode do državnog novca.
Banka u vlasništvu države dužna hrvatskom "kralju ruleta" 30 milijuna kuna
"Kralj ruleta" želi likvidirati državnu banku, dužna mu je 30 milijuna kunaJUŠTE PUHARIĆ pokrenuo je postupak likvidacije Hrvatske poštanske banke jer mu je temeljem pravomoćne sudske presude dužna gotovo 30 milijuna kuna.www.index.hr -
Molim odgovor na dilemu. Na kojoj burzi kupovati američke ETF -ove ili je to sve isto. USA , EU, LSE, ... Zbog cijene etf, provizije, likvidnosti, promjene valuta EUR U US i sl. ...?
-
jel ima Ingra u planu i ovu boju vodika
Lijepo piše u članku citiram: Naftne i plinske tvrtke nadaju se da će se u bliskoj budućnosti prebaciti na vodik. Time se ingra ne bavi. Ingra želi pokreniti dobivanje vodika elektrolizom iz vode tzv zeleni vodik.
-
Koliko se sjećam ponude za dokap Uprava si je dala za pravo da izabere punuđača ili više njih bez mogućnosti žalbe. Po ovome Mitko i ekipa mogu biti odbijeni zbog raznoraznih razloga.
-
Mozda tnpl i atpl zajedno.
-
Koju platformu Koristi PBZ. Prvi put čujem za njih za trg. na stranim tržištima.
-
kol. Jure je otišao tj. gleda preddefinirane liste dionica
to čak nije ni filter lista, po nekom kriteriju, već lista odabranih dionica po npr. većem relativnom prometu, isplatama dividendi, najpopularnije u zajednici i sl.
koristite onu lupicu, povećalo
možete pretražiti po tickeru ili punom/dijelu naziva
uglavnom ja se još igram paralelno na IBKR i Tradingu i još nisam našao dionicu koji prvi ima a drugi ne
s ETF-ovima priznajem ne trgujem puno ali znam da ima na Tradingu, čak ima i onih short ETF-ova, zatim onih s polugom (nrp. 3x TSLA)
U chatu mi kažu da zbog velikog broja zahtjeva za sad daju ograničen broj fin. instrum. ali da rade na tome da daju full.