kolega kako se naruči kartica i koliko se plaća kartica i dostava
Posts by Jure
-
-
Kad je na ibkr dostupno izvjesce za nas?
Već je dostupno. izabereš vrijeme od 01.01 do 31.12 i download
-
Evo još malo pomoći u vezi prijave poreza na TK.
-
Gdje se kod IBKR može pronaći izvod o plaćenom porezu na trgovanje ? Odnedavno sam počeo trgovati preko njih ali ne uspijevam to pronaći…
Pogledaj u gornjem lijevom kutu gdje su tri vodoravne crtice , to je menu , zatim u padajućem izborniku statemennts and taxes.
-
Preletio iz ADRS2 U KODT.
-
Ja na poreznoj nisam imao problema. Priznali su izvod od brokera u god. izvješću u kojem se vidi koliku sam dobio dividendu i koliki sam platio porez u inozemstvu. Pošto sam sveukupno platio više od 12% , dodatni porez nisam morao platiti.
-
daj mi reci dal na 212 na kraju godine dobijes izvjestaj trgovanja za cijelu godinu za poreznu ? ili mozes to u svakom momentu izradit sam kao na IB ?
U menu u rubrici documents može se izraditi samostalno za željeno razdoblje npr za cijelu proteklu godinu i to se kopira i preda poreznoj.
-
Protuprijedlog za glavnu skupštinu za isplatu divke i uznosu 2,23 e
-
Meni nije ništa sjelo. prodao pa ponovo kupio. jel to znaci da moram ponovo slati osobne podatke ADRIS u.
-
Kupila OTP banka, r.br. 7
-
Imam ERNT. Možda je pad povezan s rezultatima matice.
Ericsson Q2 Net Loss Widens, While EBITA, Margin Climb; Stock Up(RTTNews) - Shares of LM Ericsson were gaining more than 9 percent in the morning trading in Stockholm as well as around 6 percent in pre-market a...markets.businessinsider.com -
Ušao ove godine. nisam ništa primio. ispunit ću obrazac i poslati ako ne ide isplata preko SKDD.
-
donesena odluka da Atlantska u narednom periodu može otkupljivati vlastite dionice po cijeni od 20 do 53, 6 eura.
– Također, na temelju Statuta omogućena je buduća dokapitalizacija u narednom periodu od pet godina do 50 posto postojećeg temeljnog kapitala.
Tankerska Next Generation pripojena Tankerskoj plovidbi. Pavić tumači zašto je do toga došlo - Novi listOd prvog dana srpnja Tankerska Next Generation d.d. ne postoji kao zasebna kompanija, već je pripojena društvu Tankerska plovidba d.d., prethodnom stopostotnom…www.novilist.hr -
detaljna analiza pokazuje da još uvijek postoji mnogo razloga za optimizam i mogućnosti za daljnji rast.
Slovensko tržište dionica: Rast ili precijenjenost?Iako je slovensko tržište dionica ove godine doživjelo značajan rast, postoje brojne prilike za daljnji rast i razvoj. Tvrtke kao što su NLB Banka, Cinkarna…www.fondovi.hr -
Na revolutu to nije štednja već ulaganje u cash fond. visina kamate ovisi o planu. Ja sa malim ulozima , par tisuća. nisam primjetio ograničenja. nije bilo problema.
-
zašto je poništena transakcija ?
-
Moraš malo kopati po netu.
Naknade za PBZ INVESTOR
1.3. TRGOVANJE PUTEM PBZ INVESTORA****
1.3.1 Upisnina ne naplaćuje se
1.3.2. Transakcije dionicama*
BASE - prosječni mjesečni promet do 30.000 eur
GOLD - prosječni mjesečni promet od 30.000 eur - 50.000 eur
PLATINUM - prosječni mjesečni promet jednak ili veći od 50.000 eur
Obračun kvartalno.
BASE - 0,50%, najmanje 5 eur po nalogu
GOLD - 0,45%, najmanje 4,50 eur po nalogu
PLATINUM - 0,40%, najmanje 4 eur po nalogu
Detaljnije na ovom linku.
-
dokupio Zabu po 16,9 e
-
-
Velike banke kupit će male (problematične ) banke i idemo dalje.