Sta kaze izvjesce????
Posts by Skribi
-
-
Ne kužim? Može pojašnjenje?
na ovakvo izvješće nema govora o dividendi, nisam našao kad je glavna skupština
neto zarada po dionici 5 eur-a, a kako stvari stoje ni od toga dioničarima ništa..
-
stiglo izvješće, bravo za tvrtku, crknuti "konj"
Ne kužim? Može pojašnjenje?
na ovakvo izvješće nema govora o dividendi, nisam našao kad je glavna skupština
-
stiglo izvješće, bravo za tvrtku, crknuti "konj"
-
Šta ovi "kiflaju" s tim izvješćem???
-
Izvjescw oko 20.02.???
-
1,11 neto
Zašto cijena pada od objave dividende ?
Umjesto da raste ?
šta će rast na ovakvu dividendu???
u odnosu na prošlu godinu dobit veća a dividenda manja, di će onda rasti
-
kolika dividenda???
1,27 Očekivalo se više, pošto je dobit veća nego prošle godine. Moguće da planiraju dio dobiti uračunati u redovni osnovni kapital. Nešto što je HPB napravio.
1,27 bruto??
-
Nitko ne komentira ništa za prijedlog dividende? Malo ili ok? Ja očekivao više.
kolika dividenda???
-
Primijetio sam koliko je dionica kupio gosp. Iz medike nakon transfera sa auctorom, tako da sam istog casa izasao i iz monperina. 10 god sam bio u mdk krv mi je popila uprava sa svojim manevrima. Zao mi je sto se sa stabilnom tvrtkom tako manipulira.
-
bjane, nema veze financijska strana, bitan je modus operandi i cijena u javnoj ponudi! i konačni rasplet. sve mi se čini da će ponuda na atpl biti još dobra prema ovoj koju očekujemo.
darac, ako ste spremni čekati desetak godina.... i ako nije preveliki iznos u pitanju.....
Do sredine 12 mjeseca sam imao 2 komada, a sada imam 8 komada, baš sam fulao tajming.
Ja svih 9 rijesio po 5200 nakon sto je "gospodin" iz uprave poklonio auctoru po 4000. Odmah mi je bilo jasno da slijedi "lom". A u isto vrijeme doticni gosp. Uletava u monperim..i tamo ce napraviti slican belaj. Bit ce i srece ako ne dodje do spajanja dionica s monperinom buduci da je auctoru coor biznis turizam a ne farmacija...
-
Ima kupnje, samo po kojoj cijeni, zaboravite spekulanti..
-
Odakle pad, pa nisu isplatili predujam i malo trolanja zakotrljalo paniku..
-
Ovdje vlada panika kakvu jos dugo nisam vidio..
-
Da su mislili isplatit dividendu, isplatili bi predujam, po mom mišljenju.
i ja sam nažalost istog mišljenja, daj bože da se varam..
-
Svaki put kad pomislim da nize ne moze, ovaj jdgt me neugodno iznenadi🙁
-
JDGT se stvarno strmoglavio...
Šuti i sakupljaj😁
i ovdje se nešto dešava....
-
čemu čuđenje kolega? ako se ne varam, i vi ste imali chag u vrijeme povlačenja. i svi smo se podrugivali smiješno niskoj valuaciji u elaboratu. a otkup tko je želio je išao po toj smiješnoj "pravednoj" cijeni.
Da točno, imao sam CHAG i poprilično izgubio na njemu, i bojim se da ne napravim istu grešku, ali sada sam već zaglibio i prva opcija mi je prodat sa porezno priznatim gubitkom ili postat (ostat) dugoročni i nadat se da neču opet imat veliki gubitak. Jako sam razočaran, i ljut na sebe jer sam prekršio svoje treče pravilo. Ali P/E =5 me je natjeralo da pojačam poziciju.
ja izašao odmah kad je predsjednik uprave ispod žita prodao po 4,000 auctoru, pa je nakon toga kupovao monperin. I to treba zaobilaziti u širokom luku jer će i tu napraviti istu "svinjariju"
Da točno, imao sam CHAG i poprilično izgubio na njemu, i bojim se da ne napravim istu grešku, ali sada sam već zaglibio i prva opcija mi je prodat sa porezno priznatim gubitkom ili postat (ostat) dugoročni i nadat se da neču opet imat veliki gubitak. Jako sam razočaran, i ljut na sebe jer sam prekršio svoje treče pravilo. Ali P/E =5 me je natjeralo da pojačam poziciju.
ja izašao odmah kad je predsjednik uprave ispod žita prodao po 4,000 auctoru, pa je nakon toga kupovao monperin. I to treba zaobilaziti u širokom luku jer će i tu napraviti istu "svinjariju"
-
Ode i ovaj jdgt u pm......
-
Jel moguce da nece biti divke ove godine?
Ako ti je bitna divka i samo za nju loviš tržište, nemoj. Iako divka pomalo potiče rast pojedine dionice.
po vama zašto bi ju trebao imati u portfelju???