Display Morehttps://www.mining.com/the-slump-in-t…about-iron-ore/
“Some commentators have pointed to the slump in the Baltic Dry Index as a sign that shipping bottlenecks are easing. But we think it is more a symptom of lower Chinese steel output and plunging iron ore prices,” said Capital Economics Chief Commodities Economist Caroline Bain.
For now, China’s iron ore imports have held up relatively well given the downturn in steel production, but stocks at ports are rising and we think it is just a matter of time before imports plunge
Bit će zabave na capeovima
A vi ste baš u potrazi za crnjacima, pa vadite i bitno i nebitno i čupate iz konteksta. Vidi se da ste konstantno u potrazi za objektivnim i up to date člancima, pa nečiju jednu ili dvije rečenice otprije tri tjedna zdušno s nama dijelite i upućujete nas. Čitam baš sinoć vaš upis na tankerašima i ono što piše u članku je dosta au contraire sa onim što vi iznosite kao siže.
Ne morate se toliko truditi jer je ionako sad sezona kiselih krastavaca i u brodarstvu, kao i opčenito na burzama. I cijene gotovo je sigurno neće poletjeti u nebo.
A bilo bi lijepo da ponekad napišete i koji afirmativan članak ili stavite neki više balansirani unos koji ne bi konstantno potapao brodove. Sigurno postoji neki papir ili branša u koji bi vi uložili. Ne trebate se sramiti da to podijelite s nama.
"Čitam baš sinoć vaš upis na tankerašima i ono što piše u članku je dosta au contraire sa onim što vi iznosite kao siže." -> ne iznosim ja ništa kao siže, siže je kolega ako bolje pogledate naslov članka, mog komentara na njega nema, samo link na članak.
Na tankeraškom forumu imate miljun superobjektivnih postova pa je baš moj link sa investing.com problematičan? Svi ste brutalno zaradili na tankerima ove godine čitajući pozitivne prognoze?
A ovaj za cape i ore iako nije frišak mi je naletio jutros i postao sam ga. Nebi rekao da je kratkoročan i da danas nije aplikabilan? Vi mi iz njega izvadite slobodno bitan dio. Meni je zanimljiv ovaj jer smo na forumu pričali o ironore stockpiles u Kini i kada bi moglo doći do većeg importa rude.
I još jednom nemojmo precjenjivati forum, nije forum market maker i neće cape ffa pasti radi nekog linka ovdje. Inače mislim da sam postao više afirmativnih članaka nego "crnjaka" ali to je nebitno
Neću Vam savjetovati nikakav papir ni branšu, nije na meni da to radim, ja sam tu radi čitanja i dijeljenja informacija, dobrih i loših a siguran sam da sami znate gdje uložiti svoje novce i sretno Vam!