Mnogi će se ovdje nasukat.???
Posts by Manguc
-
-
Sva sreća da su obustavili trgovanje.
Ovo će biti gore nego na Dalekovodu.
Sretno svima koji su unutra.
-
Hoće li ovi što su kupili na 330 sutra prodavati?
Pa zasto vam je to bitno? Ako imate svoje projekcije i viziju te malo citate nemate se cega bojati. Trend je frend barem ove godine za sada a projekcije su i na iducu jos vece... samo treba biti strpljiv ako niste trejder. Neka ljudi prodaju i zarade ako ih veseli brzih parsto kuna sve je to legalno. Nema razloga panicariti...
Na ovoj dionici sa par sto komada za dvije do 3 godine se postaje milijunaš. Treba samo zaboraviti na nju. Ovo je , za nas malo starije , prilika života. Ja se držim toga.
-
Nije to manipulacija.
To je sila nečista.
evo sad opet uzelo po 345 ...opet manipulacija ...
nije manipulacija. Ja sam onih 47 pokupio.
Mislim da nije preskupo.???
Viditi ćemo sutra, hhhaaa
-
Ja sam samo upozoravao da se pazi koliko i kad se kupuje da ne bi bilo plakanja, upozoravao sam na gluposti od cijeni dionice od 4 znamenke, upozoravao sam na bilancu ATPL, upozoravao sam na kockare i drukere koji su nagovarali ljude da ulože u ATPL, čisto da bi oni mogli još malo zaraditi,upozoravoao sam da ne vjerujete ljudima koji vam viču HOLD,a onda se prvom prilikom prospu po BID-u, ali da moj ciničan post je problem.
Kolegice ovo vam nije trebalo, jer ispada da pišete ono što mislite da ljudi vole čuti , neznam u svrhu kupljenja što više lajkova, ta nije vam ovo instagram.
Radi se o mojoj odluci od početka godine da ne kupujem ATPL, previše volatilna dionica za moj ukus. Ne želim ulagati u dionicu gdje cijena ovisi jel jedan IB kupuje ili prodaje.
Ja sam kupovala na 188 kuna. Bilo je dugo toga. Ne govorim nikome da kupuje Atpl. Kupujte sto hocete.
Ja sam samo napisala da ne razumijem svakodnevno pisanje na dionici koju nemas i veselje kada pada, a zalovanje kada raste. Vec sam rekla da je ovaj topic postao mjesto za znanstvena istrazivanja iz psihologije. Puno bi se tu moglo nauciti i o TA i o ljudskoj psihologiji.
Ja sam izgubila novce 2020 na Atpl, uglavnom i jedino zbog svog neznanja. Ali mogu vidjeti da sada nije 2020 godina i da su perspektive sektora sada drugacije. Ne skupljam nikakve lajkove, puno sam palaca dolje dobila prije izvjestaja za 1Q kada sam napisala da operativna dobit moze biti 7-8 milijuna kuna, a ne 25 kako se pisalo. Navijanje, drukanje i panika me ne zanimaju. Ja sam ionako odlucila da prije kraja 2Q ne prodajem. I izasla sam iz Tpng i ulozila novce u Atpl. Vratiti cu se u Tpng, ali kada bude vrijeme, i opcenito imam pozitivno misljenje o toj firmi.
Vama puno srece u daljnjem ulaganju.
-
Neču lagati, dokupio sam. Možda i sutra bude sreće pa uleti u mrežu nešto...
I ja sam malo na 372 dokupio, pa kud puklo da puklo.
-
Ma ne drukam, uvijek pišem samo suprotno od većine, ali samo iznoseći činjenice, drukaju oni koji svaki dan pišu ide to ovamo, ili onamo, a bez ikakvog temelja za to.
To je ono što mi smeta na svakom forumu, jer neki zbog takvih uvijek ostanu kratkih rukava, a oni omaste brk.
Ja sam svoje prodao jučer i zaradio jako lijepo. Nemam namjeru tu sad plakati da se cijena opet spusti.
Nadam se da će svi zaraditi na ovome i smatram da ovo ide još bar do 400, samo sam ja imao jako veliku količinu i nisam bio spreman tolko riskirati.
Pa nisi morao sve odjednom.
Mogao si i malo po malo svaki dan. Bio bi i bogatiji i pametniji!
-
Po meni, oni nas pripremaju na šok. Dali na dobro ili loše, neznam, ali imati ćemo cijeli vikend da dođemo k sebi.
Izdržati ćemo još ove 3,5 ure.
-
Ja kupio jutros po pvi put TPNG po 45,00 Kn,pa da vidim kuda ovo ide.
Po logici stvari, trebalo bi ići gore, ali ???. 28. ćemo biti puno pametniji nakon sjednice Uprave i Nadzornog odbora.
Sretno svima....
-
TA kaže do 215 max u ovom valu, pa da i to ispratimo...
Bravo Mitko, lizalo 215.
Sad konsolidacija ispod.
Ili je ipak bila navlakuša.!? Vlo brzo ćemo viditi. Ja ,još uvijek, čekam ispod 190.