Ja moje i od supruge nedam.
Ako je njima ovo zlatna koka, onda je i meni.
NOK 157.50
Last traded price
02/05/2024 - 09:16 CET
CONTINUOUS TRADING
Since Open
+0.25 (+0.16%)
Since Previous Close
+0.65 (+0.41%)
Ja moje i od supruge nedam.
Ako je njima ovo zlatna koka, onda je i meni.
NOK 157.50
Last traded price
02/05/2024 - 09:16 CET
CONTINUOUS TRADING
Since Open
+0.25 (+0.16%)
Since Previous Close
+0.65 (+0.41%)
Njoj uspjelo po 460 €.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kad ih je prodala suprugu,
pa uvijek je najlakše kritizirati druge i iznositi na vidjelo tuđi prljavi veš! ehhhh, a kada se radi o vlastitima, tu onda nastaje problem. uz još ogroman ego kod obojice.... onda imamo to što imamo. i sad ti izađi na izbore i glasaj!!!??? za koga?
Za Peovićku!
Otišla prijava i s moje strane.
Trebamo im zatrpati pretinac, pa će se nešto pokrenuti.
IB kontra svih
Glavni izvršni direktor Marko Domijan, vlasnik je ukupno 3701 dionica društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., što predstavlja 0,1768 % udjela u temeljnom kapitalu društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., odnosno 0,17718 % glasova na Glavnoj skupštini društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.. Glavni izvršni direktor Marko Domijan, izjavljuje kako ima namjeru prihvatiti Ponudu. Izvršni direktor Vicenco Jerković, vlasnik je ukupno 3965 dionica društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., što predstavlja 0,18942 % udjela u temeljnom kapitalu društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., odnosno 0,18982 % glasova na Glavnoj skupštini društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.. Izvršni direktor Vicenco Jerković, izjavljuje kako ima namjeru prihvatiti Ponudu. Izvršni direktor Edo Taslaman, vlasnik je ukupno 7735 dionica društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., što predstavlja 0,36952 % udjela u temeljnom kapitalu društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., odnosno 0,37030 % glasova na Glavnoj skupštini društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.. Izvršni direktor Edo Taslaman, izjavljuje kako ima namjeru prihvatiti Ponudu.
Po meni je ovo navlakuša. Ja nedam svoje, pa što bude, bude.
ide nova dokapitalizacija😅
Ja bih vas molio da prestanete s crnim humorom koji se često pretvori u prijedlog odluke za skupštinu
Ja mislim da naša vrla uprava ima još bolji plan, kako da nam pokaže srednji prst.
Ne vodi na dobro.
Što, nebi netko trebao i prodati dionice, pa da slupe 75 ili više posto.
Ako mi ne prodajemo. Što onda????
Oko 200 brodova zapelo u panamskom kanalu 😗
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
koja b... u oglasu ili fejsbuku trazi priliku za ulaganje🙈🙈🫢
Pa dobro ga naučio ovaj koji je stavio oglas. Vidi se da nije fejk oglas.
Nemojte podcijenjivati ljudsku glupost. "Le vie del Signore sono infinite"
Ovo ću reći u kunama, HPB na dnevnoj bazi ima dobit od gotovo 2 milijuna kuna. Nebitno, jel radni ili neradni dan. Neka vam ova informacija malo sjedne u glavi.
I što dioničari imaju od love , u svom sefu, kad nemaju kombinaciju da otvore sef...?????
Display MoreIako realno kazu da u jednom Mariboru ima solara vise nego u cijeloj HR, a tamo poprilicno prolaze te tuče i nevremena, pa neznam da ima bas puno slika i vijesti da im je porazbijalo 🤔
mozda nema slika al siguran sam da stete po solarima ima.
ako kod nas nema ni priblizno solara kao kod njih i jos su rijedje nego kod njih a slika ima mogu si samo zamisliti koliko kod njih ima steta.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Imali su sreću. Crijep im je ipak ostao čitav. Da nije bilo solara, morali bi crijep promjeniti.
Bio je drugi čovjek na čelu kompanije. To je ono što čini razliku.
Bila su to druga vremena. Da si tada išao u mesnicu i kupio smrznutog purana, izažao sa tim komadom mesa na ulicu i stavio ga na pod on bi oživio i poletio. Frrrr-frrr
I mi smo bili mlađi tako da je sve izgledalo bajno. Što je tu je.
Čekamo rasplet, pa kome obojci, kome opanci....
E da, ali u tom vrhuncu slave, cijena dionice je bila preko 500 eurića
znači desetina te cjene je sadašnja, a kolilo je točno tada flota bila veća
koliko ja znam ništa posebnio veća
Bio je drugi čovjek na čelu kompanije. To je ono što čini razliku.
A vidiš ja bih obratno. Mislim da su brodari odradili najgore a turisti najbolje razdoblje za ovu godinu. Ali svatko odlučuje za sebe.
Moguće da si u pravu, nisam ni ja siguran kako će se sve skupa odigrati, pa ne bih baš ni cijeli ATPL prodao, ali radim malu disperziju rizika.
Imam i neke strane dionice koje su mi dosta u plusu, a na nekima sam opet nešto izgubio, pa gledam što je sada najbolje da napravim.
Možda, kažem Možda, je ipak ne poduzimati ništa najbolje riješenje.
Kada završi ljeto biti ćemo puno pametniji...??
a što bi bio prijedlog da se napravi s tom 'vojskom' nezaposlenih? da nemaju zdravstveno?
usput, isto takva 'vojska' pacijenata iz BiH se uredno liječi na KBC Rebro ili Sestre milosrdnice
Nema danas vise “ vojske” stvarno nezaposlenih, ostalo je nešto sitno pokojeg razbijenog odreda nezaposlenih, ostalo su sve besposličari od kojih država ne traži vise da se redovno javljaju na Zavod za zapošljavanje niti gube prava koja ostvaruju kao nezaposleni ukoliko odbijaju ponude za posao.
Inače, sigurno znam da postoji mogućnost da si sam uplaćuješ doprinos za zdravstveno osiguranje ukoliko ne trebaš posao pa ga ni ne tražiš ili ne želiš raditi, ta slobodica plaća se 85,72 eura mjesecno.
Može i mnogo manje.
Ako imaš h zemlje ta ćete stavka doći nekih 25 € mjesečno i još toliko za radni staž.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/49862
Uprava i radnici su protiv ponude
Zar ne piše da Uprava smatra ponudu POŠTENOM i FER.
Ali da 2 člana Uprave, koji NISU dioničari, neće prihvatiti ponudu za preuzimanje.
Normalno. Jer da prihvate, dobili bi nogu brzo.
Ajde prosvijetlite me malo.
Kako netko može prihvatiti ponudu, ako nema dionice ??
Brokersko poslovanje Istarske kreditne banke Umag d.d. – OBAVIJEST
Istarska kreditna banka Umag d.d. prestaje pružati uslugu izvršavanja naloga za račun klijenata, odnosno, prestaje pružati uslugu brokerskog poslovanja s 01.kolovozom 2022. godine.
Vaša Istarska kreditna banka Umag d.d.
Adio pameti… svakako procitati obrazloženje….
U kokošinjcu ništa novo.
Display More
Ako njima link prema ZSE radi nema nikakvog razloga za prekid trgovanja.
I dodatno, može li se telefonski zadati nalog kod njih?
Pa stvar je upravo u tome da uopce niti na koji način trenutno ne mozes ni zadati ni otkazati ni promijeniti nalog.
To je - meni se čini - narusavanje glavnog uvjeta zastite svih ulagaca i fair uvjeta trgovanja za sve sudionike.
S druge strane, njihov customer service je do sada - svih ovih godina - uglavnom za svaku pohvalu.
Gdje druge mozete napraviti uplatu na racun iz banke, poslati potvrdu i da vam novac bude uplacen na brokerski za cca jednu-dvije minute ?
U Erste
Opet blokić po 75 kn. Jedan maaali blokić.
Evo ima se, koliko hoćeš
13.09.2022
Obavještavamo vas da je SKDD d.d. (dalje SKDD) 13. rujna 2022. godine provelo isplatu dividende u novcu dioničarima izdavatelja TANKERSKA PLOVIDBA d.d.
Pravo na isplatu dividende ostvarili su dioničari na čijim su računima u SKDD-u na dan 25. kolovoza 2022. godine bile upisane dionice oznake TNPL-R-A.
Bruto iznos za isplatu iznosio je 51,63 HRK po dionici.