Sve te računice su lanjski snijeg, ništa više nije isto . Nego, gledam ovih par brodova voze blizu ili u Rusiji, sta će biti sa tim rutama i ugovorima? , Uprava bi morala obavijestiti burzu o utjeca ima na poslovanje uslijed rata, ker definitivno će ga biti.
Posts by Mrcash
-
-
sankcije su dobre zato je moscow index +30% danas , rat je dobra stvar koja ljude veseli samo vi to ne razmjete, sreca u americi to razumiju pa sve se zeleni. Novo normalno , zato sve raste. Samo nemojte zaboraviti da zdrav razum uvijek nadvlada, pa makar vas zvali sljepima pored zdravih očiju...
-
nije mi jasno kako zemlja sa 40 milj ljudi zauzima par bataljuna ruske vojska??!! Nitko ne pruža otpor , svi bježe ko zecevi .
-
Grimm day , sto bi rekli. Nisam ovo ocekivao ni u snovima ,no očito da smo ušli u novo normalno . Kako će se stvari razvijati , nitko ne zna bojim se , a to je najgore od svega .
-
jedino što ubija rast je to što nema pravih ulagaca , tipa nekog fonda. A njih nema jer dionica nije dividendna. E sad , ako se to promjeni , onda imamo zlatni okean i na zse , a što to znači možemo vidjeti na primjeru originala .
-
jokine misli 21 stoljeća ... lajkam
-
putin je napravio sve u dogovoru sa amerima , zapravo i nije napravio ništa što dosad nije radio samo što sada svi o tome pričaju. I dosada su ruski vojnici ulazili u Donbas , pa čak i su i Ameri rekli da se ništa bitno nije desilo. Stoga , ako ostane samo na ovome , bit će to kao na Krimu scenarij , a koliko to utječe na vozarine, vidimo danas . Joakim crta rakete, al ne nuklearne
-
Čestitke kupcima atpl jutros , nevjerojatno koliko levata ima pa tako lako prodaju zlato pod gvozđe
-
ovo je dogovoreno sa Amerima. Amerima jeftin ruski plin, Europi skupi Američki LNG . Svi zadovoljni , osim EU koja sisa kolac . A samo su htjeli biti zeleni...
-
evo ja sa ti dao placka tako da imaš sve emojie nabiduasku
-
rusi se povlače, a FI se objavljuju... kakva li će to biti srijeda, braćo moja mila ! Kokice sam nabavio , nadam se uzbudljivom danu
-
da nebi nakon boostera bilo ugrušaka u krvi ....
-
A jeste me nasmijali... cuj 200 komada od parice je razlog stampeda , pa toliko komada na ovom papiru prodje dok si reko keks ...
Ovaj sa 2k komada bice ima i info od putina da pali motore , ili je neki samo mazzo lik
-
Neznam sta se cudite , pa još tamo na optimi postojao je opus moderandi gdje bi promet bio par milja a u knjizi dioničara 1000 komada promijenilo vlasnika . Na ovakvim plitkom tržištu netko sa par milja kuna , 10ak računa i dva dobra kompjutera sq pravim softverom može manipulirati cijenom do beskraja . Dionice kao optima nekad a atpl sada , koje su potentne, i nemaju MM su idealne za ovakva mešetarenja .
-
Sama najava da ce graditi brod za prevoz ljudi, na struju , u domacim brodogradilistima trebala bi biti dovoljan razlog da bježi bjezite glavom bez obzira iz ovog uhljebarnika. Jadna im majka
-
ja ću biti iskren i reci da nemam sve pare u ovoj dioni, nebi niti bio na zse više. Svatko sa imalo zrna u glavi bi morao imati brodare u portfelju, dobro nemora biti kockar ko Joakim i ja pa all in ići, al mora imati brodare , ovo je priča desetljeća o kojoj će te unucima pričati kako je deda plovio morima....
-
Cleaves shipping hedge fund goes all in on dry bulk after ditching gas | TradeWindsGrowing fund led by ex-analyst Joakim Hannisdahl is focused on dry bulk equities — for nowwww.tradewindsnews.com
Joakim all in ! 27 crveno pa sta bude !
-
Cleaves shipping hedge fund goes all in on dry bulk after ditching gas | TradeWindsGrowing fund led by ex-analyst Joakim Hannisdahl is focused on dry bulk equities — for nowwww.tradewindsnews.com
Izgleda da tata joakim ide all in. Kockar pravi , kao i ja.
-
Nadam se vatrometu sljedeći tjedan . Kinezi zavrcu rukave , a brodari objavljuju rezultate. Vidim neki vec danas kuluju karte na atpl
-
Mittko je trejder, nemate mu šta zamjeriti, zna poso. Gledajte , i ja bih sad da sam prodao po 550 i kupio po 350 , no kako nemam carobnu kuglu a grah mi uveno, odlucio sam biti dugorocni po prvi puta u zivotu i ne platit porez na dobit . Stoga , jos 16 mjeseci sam minimalno in. Osim toga , nije niti loše biti bez kesa a u obecavajucoj firmi i bransi, ovako sam pun diona , ništa drugo ne gledam niti me zanima.