1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • March 3, 2020 at 11:24 AM

Da ove točkice na kraju kao da govore ima ih još osim dvije navedene. Iskreno neznam jeli ovo clanak na osnovu neke info ili tek tako da se nešto napiše.

Što se tiče objave koliko je zainteresiranih i po kojoj cijeni, pa ako to nije cjnovno osjetljiva info neznam sta je? Trenutno sigurno bar 20ak ljudi je vidjelo ponude, dakle imaju službeni insajderski info. Nje mi jasno kako je moguce da se ništa po tom pitanju službeno ne očituje.

• Mrcash
    • March 3, 2020 at 8:05 AM

Ja čekam da jutarnji napiše neki info, gazdarica ipak ima 2.2 milijuna razloga da sazna šta se desava, I koliko joj taj portfeljcic što joj je pokojni veliki majstor ostavio.

• Mrcash
    • March 2, 2020 at 3:46 PM

Izbili su od par kolega dionice, kolega jaro je rekao da prodaje ako se nastavi pad. Nije mu zamjeriti, ovo je za najljuće pokerase. Mi smo na ovo imuni, skoro ;)

• Mrcash
    • March 2, 2020 at 12:18 PM

Ma samo da jave da ima ponuda I koliko ih je konačno, ostalo oko cijene će doci na svoje.

• Mrcash
    • March 2, 2020 at 11:29 AM

Ovo je ura kad bi trebali kuvertasi doći na vrata Grubisica, ako je netko u blizini neka gleda iza coska ima li ljudi u crnim limuzinama :D

• Best buy

• Mrcash
    • March 1, 2020 at 6:06 PM

Zar nije neo lopina? Ex pripuz

• Mrcash
    • March 1, 2020 at 5:12 PM

https://vjestak.weebly.com/381ivotopis.html

O stručnosti dotičnog dovoljno govori životopis, nhf ali djuka još ti pure i masla moraš pojest da bi cijenu firme u preuzimanju mogao procijeniti. Vjerojatno su i pivcima slični stručnjaci sa prometnom školom izračunali kako kras vrijedi 450 kn, dok šaran nije došao sa drugom računicom. Mogao bi i ovdje drugi šaran izplivati, iz istog su komsiluka.

• Mrcash
    • February 29, 2020 at 10:53 PM
    Quote from dionicar

eto. donio sam Vam insider info :))

Kolega, mogu ti reći da si mi dan uljepšao, a ako sve prodje kao valja vodim te na ručak radi ovog

• Mrcash
    • February 29, 2020 at 10:40 PM

BTW ovaj članak, ovo je nešto brutalno insajderski. Odakle autoru sve te informacije? Pogodio je datum odobrenja aztna za preuzimanje tele2, praktički kaze kako će ug dati ponudu za optimu, no kad sam vidio da znao i za taj jedan prigovor koji je netko dao na prodaju tele2, pao sam na d.. E! Masala

• Mrcash
    • February 29, 2020 at 10:23 PM

Kakvi rizici fondovi? U oglasu se jasno navodi da kupac mora biti netko iz branše.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • February 28, 2020 at 9:27 PM

Ufff, a pričalo se o godini preokreta. Kakva li će tek biti ova majko mila

• Mrcash
    • February 28, 2020 at 5:46 PM
    Quote from amerikanec

Evo ja sam poprilicno siguran gledajuci zavrsetak danasnjeg trgovanja da ce ponuda sigurno biti i da su ove velike transakcije zadnjih petnaestak minuta bile dogovorene potvrde toga.

Slažem se kolega. Nebi se to radilo da kupac nešto ne pokušava izvesti sa prosjekom.

Ako se zapitamo koji je razlog da netko izgubi 400k kuna u jednom danu (ponedjeljak) , odgovor je zapravo jednostavan : 70 mil dionica koje se prodaju . samo 1 kuna razlike u konačnoj ponudi daje jasan odgovor zašto se isplati.... 70 milijona razloga za svaku kunu po dionici.... Gledano iz te perspektive, 400k kuna gubitka taj dan je sića.... Legalno je izgubiti novce, nemoguće dokazati, sve je super, a prosjek pada.... Igraju igru meštri svaka čast.

• Mrcash
    • February 28, 2020 at 2:13 PM

Svaki dan proteklih 7 dana kupovao sam knjigu dioničara. Gledajte cijenom se manipulira gadno, a to je moguće vidjeti ako svaki dan knjigu analizirate. U srijedu, četvrtak i petak preko 4 skrbnicka računa od 3 brokeraja I zagrebačke banke netko je kupio 320 tis komada po prosječnoj cijeni od 7.2 kn i više. U ponedjeljak je svu tu količinu iskrcao po 6.2 prosječno. Dakle netko je namjerno izgubio 50 tis eura minimalno. Sva prodaja u ponedjeljak došla je od strane tog nekog, dok je sva kupnja došla od strane pojedinaca i hpb-a koji je ušao u top 10. Ostala količina je protrejdana.

U utorak je preko skrbnickih Croatia banke ponovo kupovano, a sa tih istih skrbnickih je npr u prošli četvrtak prodavano. To su vam količine od 60, 70 tis komada, ovisno koliko treba taj dan. Ove količine što pometu kupnju tu i tamo, su sa tih skrbnickih Croatia banke po meni.

Jedino objašnjenje zasto se ovo radi je da se pokušava tromjesečni prosjek obuzdati, I vjerojatno će se nastaviti tako dok ne bude neka objava ili slično.

• Mrcash
    • February 27, 2020 at 8:01 PM

Sutra je zadnji dan prije otvaranja ponuda. Sudeci po zatvaranju danas, mislim da bi i sutra moglo biti čupavo. Prodaja se svim silama trudi obuzdati cijenu ispod 7, iako nema više ko prodavati jer ostala je sica na par skrbnickih Croatia banke. U svakom slučaju, bit ce zanimljiv dan sutra.

• Mrcash
    • February 26, 2020 at 10:04 PM

Rekao sam vam da su orke došle u lov, nema više malih ribica.

Još u petak je hpb skoro skinuo Krešimira, ostali su kratki za 1500 komada tada, tako da sam ocekivao ovo danas. Skoro cjelokupna kupovina od prošlog četvrtka je u rukama 5 orka ubojica, 3 brokerske kuće + hpb + zagrebačka banka. Trejderi su tu sitno ulovili. Pamet u glavu momci i cure slijedecih dana, ako već hranite orke, nek bude skupo.

• Mrcash
    • February 26, 2020 at 12:22 PM
    Quote from laka_igra

Koja navlakuša na OPTI...

Stoje dva naloga na 7,00 i 6,95 s po 15-tak tisuća dionica i onda neznalice uletavaju ispred njih po 7,05 i 7,10 da kupe, a ovi samo trljaju ruke, jer mali opet kupuju ono što se prije kupilo po 5,80- nadalje...

Veliki će uzeti profit, a mali su još jednom izigrani...

Malih više nemaju love da kupuju, ovo su sad velike ribe došle. Te velike su počele da kupuju od 7.5 nekidan, I samo oni I kupuju ovih dana, sad koji je plan vidit ce mo uskoro, večeras bi mogli imati novoga u top 10 samo mu je 1500 dionica falilo u petak da IZGURA strarog BR. 10. Šteta što više kesa nemam pa da se i ja plivam sa kitovima još malo...

• Mrcash
    • February 25, 2020 at 1:53 PM

Odkad su brokerske kuće ušle u igru, nema više sale. Pitanje je kada kad ce pomest do 7, jer nema ko više prodavati nakon jučer I danas

• Mrcash
    • February 25, 2020 at 9:32 AM

UPDATE KNJIGE od petka u usporedbi sa četvrtkom :

new entry x3 . Hita vrijednosnice d.o.o., Fima vrijednosnice d.o.o. i Agram brokeri d.o.o. kupili su u petak 110 tis komada. Konačno se nešto dešava na kupovnoj strani, bit će zanimljivo pratiti kako će se ponašati ubuduće.

sva prodaja došla je od dvojice ljude, jedan 60k komada drugi 40k (taj je out) i jednog skrbničkog sa 60k komada (ostalo mu još toliko)

• Mrcash
    • February 24, 2020 at 9:57 AM

ajme da je bilo love pa uzeti danas ispod 6 kn.... al nebi bio u turističkim dionicama sada

• Mrcash
    • February 24, 2020 at 9:21 AM

nova knjiga sa danom razlike od prošle: kako su ljudima istresli dionice to je čudo!

-stara poznanica N.T - 18k komada, ostalo jos 50k

- dioničar iz Splita -39k komada u cugu, all out! ajme!

- dioničar iz Glavine -27k komada, ostalo za burek !! bum!

- dioničarka iz Zagreba -20k komada, ostalo za novog golfa (ova je već zaradila lijepog mercedesa odavno, respect )

- još par njih po 5k 6k i i eto vam dnevnog prometa. a čovjek bi rekao da fondovi izlaze kad gledaš nekidan kako se cijena ruši.

a ko kupuje, stari dioničari svako po malo, vadi se zadnja para.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt