Ovo je lijepo vidit da je budfox ušao u preduzece, samo pozitiva od sad. Bravo kolega
Posts by Mrcash
-
-
Nije prodao radi kapitalne dobiti sigurno, imao je dionice godinama. Prodao je prije 18.3 jer je očito mislio ili mu je netko krivo rekao kako neće biti ništa od ponuda, poslje je vidio da se zahebo i odlučio se vratiti, platio je školu 200k kuna.
Trebao je imati cohones od čelika kao neke kolege ovdje.
-
Da vam objasnim to oko datuma knjige koji narucujete, ovo sam na svojoj koži naučio slučajno, i koštalo me nepotrebnih 125 kn. Vama je gratis moja bol.
Dakle, ako odaberete neki datum iz tablice, knjiga koju će te dobiti NIJE od tog datuma već od dva dana ranije. Takodjer da bi bili sigurni da je to tako, posebno ako narucujete zadnju knjigu, ja osobno naručim knjigu kasno navečer kad I skdd objavi promjene u top 10. Tako u petak kasno navecer možete dobiti knjigu od srijede (kod narudžbe odaberite datum od petka, ne srijede!!!!)
Kolega zločesti je rekao da je ovo moguće i iza 12. 30, Al to nisam testirao žao mi 125 kn. Ako netko može potvrditi bilo bi lijepo
-
Mjere vlade su odgodile navalu na zavod dva mjeseca, kad se mjere ukinu tek tada će se statistika pogoršati.
-
Kolega hvala na novoj knjizi. Taj novi u top 50 je zapravo stari. Čudan neki lik moram priznati, ili je mecena ili je pijan. prodao je 190 tis komada u onom padu prema 4 kn, po meni prosječno po 5 kn, prodao je cjelu poziciju do 18.3. Sad je opet kupovao po 6 kn prosječno. Računica mu je odlična nema sta, lijepog vw golfa je izdimio
-
Koja tišina na forumu a po svijetu sve pozitiva..
Ameri u zelenom, pada zaraza u Italiji i Europi, a ovdje ko na sprovodu.
Tako su festali na titaniku, veselju nije bilo kraja. Podsjeća me sve ovo što se desava ovih dana baš na tu zgodu, slijepi tumače kako su boje prekrasne, a gluhi kako Bachova glazba lijepo zvuči. A mi ovdje, možda smo bedasti, Al čini nam se da je to sve naopako, jer ako sunca nema I mjesec je izašao, onda je valjda mrak a ne podne? I tako, gledamo taj kurbin pir sa strane, čudom se čudimo jesmo ludi mi na brdovitom balkanu ili svi ostali. Vidit ce mo uskoro, ja sam u kešu jer još vjerujem u zdrave oči i dobar sluh.
-
Sta bi sa euforijom? Zar nije kriza gotova?
-
Ajde nek je i ova kriza prošla, idem sad malo do zagreba popit piće na trgu, pa poslje avionom do Milana obnovit garderobu. Ako je netko u blizini, dođite do Johana plaćam svima rundu da proslavimo što je sve opet ko I prije
-
Ajmo pricat o ozbiljnim stvarima. Kako je moguće da se protrguje 1.5 milijona dionica u 3 dan, sa skokom cijene od 30% a nema značajnih promjena u knjizi dioničara? Očito je ko je gledao bid i ask zadnjih dana da neki računalni program stavlja naloge i na kupnju i na prodaju, mijenja ih takvom brzinom, baca iz euforije u očaj čas kupce čas prodavače. Pa vas pitam jel moguće da postoji takav softver?
-
Uzeo Kraha na otvaranju, čisto da imam u spajzi slatkog. Eno ih na prodaji po 700 kad ogladni šaran ili pivac
-
Drago mi je viditi kako je kriza gotova! Sve raste 10 posto, nema više korone, nema krize! E nek smo I to dočekali
-
Lijepo rastu istočnjaci, fjucersi, a i sunčan je dan. Ko je prodao u petak mogao bi danss skuplje nazad
-
i sto se tice prodaje jos nisam nigdje procitao ni jednu konkretnu informaciju o broju interesenata, ni ponudjenoj cijeni, i molio bih da me netko demantira.
Kad to bude javna informacija, očekuj vatromet i naravno ne očekuj razinu od 6 kn. A dotad, bez javne informacije možeš kupiti po 6 kn. Čini ti se skupo? Prije tjedan dana mogao si kupiti po 4.5 kn.
-
Ko misli da država neće preuzeti drugi stup, taj ili je naivan ili živi u balonu. To je očito kao da je sutra ponedjeljak.
-
Kakvi grafovi kakvi bakraci. U ponedjeljak nitko neće štapom po 4.4 u srijedu jagma po 6 kn? Kakav graf takvo što može predviditi? Isto tako kad je cijena padala probila je šesticu kao da ne postoji, gdje je tad bila linija otpora?
Dakle ostavite se corava posla, grafovi u ovom trenu, na ovoj dionici su gluposti
-
Odmah da vam kažem kako ta knjiga nije "knjiga" već jedan textualni fajl iz kojeg ništa ne možete saznati. Potrebno je elementarno poznavanje excela kako bi taj textualni dokument importali u Excel datoteku, i tek nakon toga počeli sortirati i obrađivati podatke. Takodjer, potrebne su vam bar dvije takve datoteke kako bi ste mogli raditi usporedbe od datuma do datuma. Ovo pišem kako se nebi razočarali kad platite 125 kn a ne dobijete praktički nista.
Što se tiče datuma te datoteke, ovo što govori zločesti da je dostupno u 12.30 sati, to prvi put čujem. Meni to ne zvuči logicno jer ako je t+2 dana, a trgovalo se 16 sati dva dana prije onda nema logike da podatci budu dostupni praktički prije nego su protekla ta dva dana. Onda bi i skdd objavio promjene u 12.30 za top 10 zar ne?
-
Još nije stigla. Prvo platiš... pa dok proknjiže uplatu....ej......
Al' stvarno, ako ne bude lijepo, da šutim.... a... što ću ?
Ne radi se to tako. Prvo kupio si knjigu od utorka iz koje ništa pametno saznati nećeš, plus ta knjiga radi krivog načina plaćanja će ti doći tek u ponedjeljak nakon što tamo obrade uplatu. Drugo, trebao si sa čekati do večeras navečer da bude dostupna knjiga od srijede, i kod plaćanja odaberes kreditna kartica tako da ti knjiga bude dostupna automatski u roku od par sekundi nakon što plaćanje bude provedeno.
-
O čemu pričate kakav rast dok se situacija u americi ne smiri? A o biblijinin manipulacijama sa 5 računa ne treba trošiti riječi. Kad smo kod toga, ti sb računi postoje i na Optimi, nije vrag da i tamo prste ima biblija
-
Kako stvari izgledaju sad, bit će u dva dana milijon dionica trgovano. Ovakav je obrazac bio i kad je cijena krenula sa 1.60 kn. Muči me što ovdje nema ko prodati milijon dionica, a očito je kako i na prodaji i kupnji nekakav računalni program stavlja naloge
-
Ovo je već ozbiljno, samo mi nije jasno ko baca bisere pred svinje?