Jeste pratili zatvaranje, da sam se mogao kladiti rekao bi da je navlakac bio, kad ono stvarno lik kupio 750 komada po 49. Masallah
Posts by Mrcash
-
-
Dva su na spotu. Ovi podatci koje kolega jasko objavljuje, su od jučer zar ne?
-
Ovo je nevjerojatno, a što je najbolje bar par mjeseci će ostati ovako
-
Sta je sa vozarinama danas, nesto je tema utihla? Obicno je to znak da padaju dok vlada Omerta na temi
-
-
Jučerašnje zvijezda počinje opet sjajit
-
Što nebi mogla atpl na 19 pa i niže? Pa i za djuru smo mislili nece ispod 10, pa nece ispod 5. Dakle u svakom biznisu 0 je dno, a u ovom su bankrot cesta pojava.
P. S. Šteta što nemogu skaldistiti soju I ugljen ko tankeri naftu pa da se ovde omastimo
-
Haha trezor, pa 10 psoto dionica sam ja kupio danas. Odo u mornare
-
Vidim tema nova, evo i moja procjena
Cener. Ždere me što neznam kad ce to biti, Al kad bude bit će cener
-
I meni se čini da Neo malo muti, a ne treba mu to. Neo brate budi car, reci kupio sam po 45 i prodat ću po 50 I imaš od mene pehar
-
Danas se skuplja od svih onih koji imaju žarku želju prodati po 45 kn nadam se da su kolega Neo i ekipa iskoristili priliku.
Sve ispod 55 kn je poklonjeno.
Kako su jučer rasli tankerasi vanka, I kako izgledaju u aftermarket, moram se složiti sa kolegom. I sam sam malo bocnuo po 45 jutros, čisto da nije dosadno.
-
Jel ovo otključavanje vrijednosti što bi modni guru rekao?
-
Luda vremena, moguće da će za koji dan i cash biti trash, neznam ovo je presedan
-
Danas su kupili šaran ili pivac, prodavač je danima pokušao riješiti robu na 560, 540 I na kraju po 520 prošlo. Trgovina je u najmanju ruku čudna jer su dosad oba kupca nadmetala se, sad kao da su neki deal postigli pa jedan kupi danss drugi sutra
-
Koji je smisao ovog posta nemogu dokučiti niti nakon litre Peljesca, a bogami niti prije...
-
U zadnja 3 dana dionice renoa I pezoa 15ak posto dole, jucer lijepih 8 posto. Možda ovo ipak nije ad plastika, već ad čelik ili titan?
-
Informacije te vrste trebaju biti potkrijepljene nekim dokazom, jednako kao i informacije kako ponuda nema. U protivnom niste nimalo drugačiji nego onaj smrad sa poslovnog invest...
-
Nece još dugo, ide dubble bottom ko uskrs sutra
-
Slazem se kolaga komot, ovaj odbijanac mi je došao kao pleska budali , iz brutalnih minusa u podnošljiv minus od 20ak posto, prodao sam većinu pozicija.
Neznam sta ce biti u budućnosti, burze nisu nimalo racionalne i sve je naopako, Al znam da nece biti dobro sigurno i kad tad će doc vrag po svoje. Ako nekim ludim čudom i nebude tako, ja mirno spavam, prvi put odkad je sve krenulo nizbrdo.
-
Dobro je vilim ribić rekao nekidan, svi su protiv države dok ne zagusti, onda bi svi da ih država spašava.