addiko opet u akciji -9 tis komada , šestak se brani .
Posts by Mrcash
-
-
gledam nesto kretanje te dionice u zadnja 3 mjeseca , ima pattern isti kao optima, pad sa sa 0.4 (optima 8.5) na 0.2 (optima 4.2) pa oporavak na 0.30 (optima 6) gdje osciliraju obe 10ak posto gore dolje.
Meni je slicnost nevjerojatna, jos kad bi i u prodaji bilo isti pattern , ajme veselja !
P.s. to bi bilo 10.2 kn po dionici ako ce mo braci Grcima vjerovati .
-
+optika po 5.9 nakon duuuugo vremena , grci me stumulirali da potegnem u kesu haha
-
Zaista odlicna vijest, a i potvrda da multiple za fixne operatere su vece sto je i razumljivo.
-
ja nebi bio tako optimističan da je današnji pad u kalkuliran u ovo izvješće, bojim se da će u ponedjeljak biti testirana 160ka opet
-
a ja ovih dana prodao sve po 5.... šta ti kocka
-
Valamar Marea Suites u Špadićima (Poreč) se otvara sutra, 29.05.2020.
Otvorio sam i ja svoje apartmane na splitskoj rivi , al osim par muha i dva žohara nema novosti , a booking pulse zvoni samo da me obavijesti o novom otkazu za 7 mjesec ....
-
Sale i leas back je jedan od zadnjih stvari što je toda radio sa svojim konzumima , sto je bilo kasnije svi znamo.
Izvješće ce sigurno bit lose , no to ne znači da će i cijena dole, ovo je pored adpl najludja diona na berzanu , što gore vjesti to diona vise raste
-
prodat 40k komada po kupnji sigurno nije burekarenje, dakle igra se prava igra opet oko šestice
-
-
ma nešto se očito zbiva zadnjih dana, cijena i prometu to sugeriraju, i sve mi se čini da smo pred ciljem.
-
moguce da i tamo biblija pumpa
-
teško je probit ovu kvotu , na 6.1 kolicine se kipaju cijeli dan, iako bude li taj paket eu mjera izglasan na krilima optimizma sve je moguće
-
kolega Amerika ako ste mu vi uvalili 1000 komada svaka čast na potezu . Iako i kupovati nedavno iznad 160 je bilo hrabro, ja se nisam usudiocismako sam sklon kockanju al bio je prevekik rizik i za mene
-
biblos baca pare u bunar po običaju
-
zadnjih dana pametna kupnja , danas je ili izgubio živce ili se jos netko umjesao u igru
U svakom slučaju, nas start up je krenuo up
-
gleda se prosjek kad se predaju obvezujuce ponude, ovo prije ne nebitno .
Jeli moguce da je prosjek pao na 5.56? Bas me iznenadila ta cifra sad , mislio sam da je bar kunu veci .
-
Opte je prokletstvo forumasa, svi su je prepuni i svi čekaju neki finale . Radi nje nemaju kesa za druge dione , a kad i dodju do neke sice opet kupuju opte jer je jeftinija nego jucer . I tako se krug zatvara , ako se opte proda bit će explozija na drugim dionama, ako propadne otice i zse u bunar . I sam sam naravno u istom škripcu
-
pa to je presmjesno kad bi se to tako racunalo, po toj logici mogao je index pasti sa 2000 na 0 pa onda opet na 2000 treci dan . Ovo se nikad nije desilo, prije jw neka greska sustava
-
nije mi drago da nisu oni prodali , znaci ima robe jos na stanju