ko cw dati impuls burzi kad nema ulagača , dobro je da je i ovo malo prometa danas u pozitivi . A sto se tiče građevinara, tu bi mogao bit impuls zakon o obnovi za koji dan , bum vidjeli, sad sve ide ko po loju
Posts by Mrcash
-
-
Best buy ali i best risk su po meni , ingra i igh. Ja sam sklon riziku al i zaradi , pa sam tu all in . također sam si rekao da ce to biti zadnje ulaganje na zse berzana, pa sta bude.
-
može biti kolega, vrlo lako, 20m + 5,5m kta za x god...ali da su iskupili obveznicu nominale 7,5kn i trenutne tržišne vrijednosti 25kn po iznosu 3,2kn po obveznici, tj. za sa manje od 20m eur kredita iskupili 46,5m obveznica sa osiguranjem prvog reda i nominale 1 eur, e to mi ne drži vodu
Dok ti i slicni skontate, diona ce svoje odraditi . Nema žurbe samo pomalo
-
insallah , sto bi turci rekli
-
Mene ždere to kako ce skupiti 75 posto. Kontam da mora biti neka opcija jer nebi slali ovakav prijedlog da nema , nesto u vidu onog kredita danog od strane drzave nedavno , nije mi qjaro
-
Ako je tako kako kažete znaci da smo iz 31.7 sigurni kako će prodaja biti realizirana u nekom periodu, što znači da bi iza 31.7 cijena morala odreagirati pozitivno . Ako je taj datum uopće relevantan jer su neki spominjali i 31.8 nedavno.
-
Ajmo ovako , ako postoje objektivno prihvatljive ponude i prodje 31.7 i nitko se ne oglasi, jeli to znaci da sljedećih recimo 6 mjeseci jos mogu otezati sa prodajom i ne oglasavati se i onda reci kako ponuda ipak nije bila prihvatljiva?
-
bude li se čekalo jos godinu dana to ce bit katastrofa... ova laprdanja o koroni i odgodi od par mjeseci radi toga u članku isto nemaju veze sa pameti , takvi nesto bi bilo i objavljeno službeno. Novinar ocito samo nagadja
-
ovu su stvarno nevjerojatne vijesti zadnjih tjedana , jeli moguće da stara dama zasja starim sjajom ??
-
Ovo je roba losa ko IGH, nista to ne valja jer rješavaju dugove , a ako dobiju posla bit ce strong sell jer nemaju ljudi dovoljno da obave sve te poslove . Znaci strong sell na desetu
-
anna je ostavila 5k komada za uspomenu. Lijepo sam napisao nekidan . A ovo što ovoliko posla dobivaju, to nikako nevalja jer nemaju dovoljno ljudi. Stoga , sell sell sell , strong sell .
-
Cekaj ovo su im otkazali tankere prije isteka roka? Imaju li kakvi penali za to?
-
drage kolege, jučer sam pretpostavio kad je ana zaokruzila na 5k , a sad nakon zadnjeg stanja sam siguran da je gotova sa prodajom. Ovih 5k je ostavila za unuke. Sad nam je samo čekati neki impuls . A dotad ingra pokazuje smjer . Živjeli
-
Svi bi trebali moliti da do prodaje optike dodje sto prije, ogromna količina novca malih ulagaca je tu zarobljena, posto su mali ulagaci jedini i ostali unutra. Propast prodaje, ili nedajboze neka niska cijena bio bi zadnji cavao u lijes zse berzana.
-
ima sam feeling da imam osjećaj kako mi spurijus ne laze . A lijepo sam vam rekao da ona metla do 6 kn nije bila slučajna....( sad zvučim ko Neo)
-
Nakon ove objave moźda se p9veća volumen trgovanja, barem 10%
Lose je to sto puno poslova dobivaju a jos nisu niti dirnuli u tortu zvana Zagreb. Naime, problem je u tome sto nece imati dovoljno ljudi za toliko poslova. Sell sell sell
-
Optika ima taj problem sto kad netko ko ima npr 100k komada i pukne mu film može cijenu stjerati pola kune dole bez problema . Nedavno je par dijonicata sa 200k svaki ubilo cijenu od 6 do 5 u par dana , no sreća ima i malih Kineza koji su sve to i pojeli.
-
Mogao bi biti povratak na liniju 86-88kn privremeno pa onda rast.
Druga varijanta je pad do 79kn da se popuni gap.
E hebiga ga sad babo, pa daj odluči više idemo li na 150 ili 75
-
Gledajte , kad je optima bila na 1.6 kn nitko je nije htio štapom, a na prodaji su bili silni veliki fondovi . Sve su to pozobali mali igrači, i cjena je došla na 8.9 kn a da nitko od velikih nije kupio komada . Dakle , nemojte podcjenjivati male obične ljude jer moguce da i ovdje bude ista prica , dovoljno je da se sabor konstituira i zakon izlglasa pa da pukne prica kako ide to na 500
-
kakve silne tisuće? O čemu pričate? Ja sam kupio 1000 koamda , jos 15ak ovakvih ko ja i eto ti silnih tisuća.... nastq smo stali kad se pisljiv 100k kuna smatra silnim portfeljima