bogami ja to tako netumacim jer vidim svi imate roza naočale. Po ovome kako ja to vidim HT je angažirao investicijsku banku 1.7 da prodaje ona
Posts by Mrcash
-
-
ja mislim da nece nigdi , ni tamo ni vamo jer u petak su pokušali izvesti rally i podigl 6 kn je ocito neki sweet spot, samo da nebi bio i prodajni....
-
vidim i cijena prati ugovore
-
Evo vam info iz prve ruke u Splitu, hotelske sobe 4*, do 1.7 promet 0 kuna, 7 mjesec noćenja na 80% prošlogodišnjih ali prihodi zato na 40 %. Slično imaju i ostale kolege, jerbo statistika je bez duše
-
nikakvih novosti zasad, sto bi značilo da je ovo dobra vijest
-
Bravo igi ,koliko posla ugovaraju pitam se mogu li stići obaviti sve
-
a jesi ga nadrobio moj kvart, prošle godine tako ja na 4 milje prometa brokeru platio 16k kuna, skoro koliko sam i sam zaradio cijelu godinu. .. sjede su mi išle gratis, a njemu sigurnih 16k ... rekao sam nikad vise
-
majko mila ako svw bude u redu , koliki će to poguranc biti za burzu. Držim palceve
-
Dobit je dobit, ma koliko mi šutjeli o tome
-
Nego gledano sa tehničke strane, zar ovo danas nije treći vojnik ?
-
izvjesce je onako kako je i ocekivano , neznam odkud euforija kad smo svi znali kakvo će biti. Ja cu biti iskren i reci da sam ocekivao i bolje s obziom na one skokove u spotu, a sto se tiče cijene dionice bojim se da ce teško gore ukoliko se trezor ne uključi
-
Kolege drage ja imam 10k komada kupljenih po 5 kn . Najvecu grešku u zivotu sam napravio kad sam prerano prodao optiku po 2.5 kn . Tu grešku ovde napravit necu
-
ovo kupuju neki insajderi s obzirom kako se mete, ili neki fondic , rekao bi interkapital po obrazcu
-
Lako je meni za ingru , nego mene cudi kako IGI pop ne zasvira vise , oni bi u obnovi morali biti alfa i omega... al neka , dugo je ljeto
-
brajo kad vec tako plasticno prezentirate kako stvari stoje, onda nema bolje veze u gradu od vlastite žene
-
bilo je očito da se sprema proboj, sa onkm silnim nalazima na prodaju koju su iz aviona izgledali lažno... e sad ce mo vidit gdje nam je cilj
-
u tišini tiha voda brege dere. Izgleda da je netko ćirnuo u FI.
-
novi zakon , sljedeći tjedan u saboru. Posla ko u prici , a prici nema kraja .
-
izvješće je stvarno top ovisno jesi li unutra ili nisi sto se vidi i po komentarima ovde.
Ako si unutra onda je odlično, ako si vanka onda je ocaj, u svakom slučaju knjigovodstvo je zasluzilo povisicu.
-
akcionar je dione kupio po cijeni od 140 kn, vlasnik firme je to rekao u interwievu nacionalu.