sreća AZ nema puno komada za prodati ...
Posts by Mrcash
-
-
Sve je to meni jasno, firma nevalja, nemaju ljudi, nešto se muti , al kad se sjetim da sam na 5 kn kupio 20 tis komada koje sam prodao po 5.2 radi toga što firma nevalja, nemaju ljudi I nešto se muti , dodje mi lose kad vidim gdje je cijena sad.
-
moleru da nebi na kraju bio malter, tvrdo stisnuti
-
Ja mislim da trezor ove godine nece kupovati. Treba im cash na racunu zbog neizvjesne pandemijske godine. Pametno.
Nebude li se trezor uključio, jao si ga nama . Ova količina na 39 mi ne izgleda kao roba prosječnog burekcije sa zse
-
lijepa prica na 39 , moguće da je pripovjedač trezor konačno. Bio bi to happy end
-
prodao tankere, minus keka eura, lažem rane Al na mladu je što bi stari rekli
-
dzabe krecis Marine, budu li vozarine ovakve trebat će I taj refinancirani kredit refinancirati
-
država polako izlazi
DDJH REPUBLIKA HRVATSKA -191 0.00% 1,198,670 Sreća nemaju puno
-
ovo prosipanje na tankerima bi moglo biti pbz opet , ako je onda ima prostora i za nize .
-
nitko nije vidio obavijest da je i samo društvo prodavalo 1200 kom!!??
Ja sam pretpostavio da će na ovaj način izlaziti . Ocito je I sad 150 kn u igri samo će sipati u manjim količinama
-
ništa kompleksnije niti zamrsenije od ovoga Iskaza ne pročitah odavno . Jeli ovo poziv na dokap ili šta, nije mi qjaro ? Ko je tu grubnic a ko momcilo , ko tu koga šilji?
-
zadnjih dana djuka se budi , pa velim da podjelim svoje viđenje stvari .
Bakic je svoju dionicu odvozio, gadno je izgubio , no zahvaljujući njemu firmu će spasiti Česi. U amanet je ostavio bar to kad već nije uspio spasiti svoj kapital . Ukoliko se priča sa cesima odigra uspješno do kraja , a trebala bi , mislim da bi svi baki trebali zahvaliti na tome što je uspio spriječiti još jednu pljačku ala pevec.
Pitanje svih pitanja je po koliko su on i englez prodali cesima. Ja bi rekao da je cijena bila oko 5 kn , sudeći po kretanju na berzanu kad se to desilo, i nekoj zdravoj logici . Posebno je tu bitan Englez, on nije emocionalno vezan uz djuku ko baka, i mislim da nebi pristao na manju cijenu od 5 kn s obzirom da je i tu ošišan x4. Po toj cijeni bi trebao ići i dokap , razvodnjavnje 1:4 .ovo su samo moje pretpostavke, možda griješim i nebi bilo prvi put , no tako mi nekako stvari izgledaju.
-
znači ništa nova . Opet ista priča o senior dugu samo se godina promijenila, nadodali 1 na 2020 .
-
najveći uspjeh vraga je što je uvjerio ljude da ne postoji.
Tako i ovde , nebi me iznenadilo da iza svega stoje fondovi , lijepa je ta priča da je David pobijedio golijata , no u bajke ne vjerujem
-
iskipao 10 tis komada dalelovoda. Rano ili ne , ko će ga znati, no treba mi love za novi motor ljeto ide mala
-
Za danas mu je dosta. Dan po dan i prodat će sve, samo čeka da se nakupi kupnja. A obavjest o novom poslu
je idealna za prosipanje po bidu.
Pa nisu ljudi ludi da mu daju po 140 ako je to taj prodavač. Nakon 2 dana vidjet će se da prodaje i onda će Bid nestati. Ovo se prodaje kao nedavno na tankerskoj , u prva dva dana šta prodaš, prodaš, al naravno trebaš dati diskont neki da ljudi to sve pojedu
-
Otkuda da je veliki prodavač? Niti 2k komada nije istresao
-
meni se čini kao pump & dump prica, al sto bi pokojni migra rekao možda griješim nebi bilo prvi put
-
svi , pa i njihove mame , u optiku danas . Prodaju se ostale dione da bi se malo kabeli razvlacili.
-
a morao je kad tada testirati kvotu 43 kn , sad će mo vidit šta je sa onim prodavačem