1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Mrcash
    • March 31, 2021 at 6:02 PM

bas citam forum , znate što je meni najsmješnije od svega ovoga ? Te dionice što su kupili su moje hahah, trebalo mi para pa sam 1000 diona likvidirao , aj sad mi je drago kad znam da su u sigurnim rukama . Ostalo mi je još čisto da se zna , ovo radim krov na kući stradaloj u potresu pa mi treba za Tondach crijep , ako budem obnavljao i zidove možda prodam i ostatak ...

Files

SmartSelect_20210331-180842_Acrobat for Samsung.jpg 47.06 kB – 0 Downloads
  • Što smo danas tržili

• Mrcash
    • March 29, 2021 at 7:01 PM

frknuo 3k lenca po 11.9 , nije ovo roba za mene ... treba mi jači šut

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • March 26, 2021 at 10:02 PM

Fali ovdje kolega kalibra Zločestog da nabaci koji grah, proda bubrege i sve u dionu ... e to je vjera i ljubav

• PODR (Podravka d.d.)

• Mrcash
    • March 26, 2021 at 1:21 PM

znači Sapica kupila po 350 i frknula isti dan po 550 ... a mi se ovdje mucimo za par posto ... živote maćeho

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • March 25, 2021 at 3:20 PM

dzabe sve ako cerp robu podjeli potrebitima. Ti neće pitati posto je bdi , i jeli suez odcepljen, nego daj šta daš brokeru, treba mi za lebac...

• Mrcash
    • March 24, 2021 at 8:31 PM
    Quote from KicanCRO

BCTI-656

Plovi, plovi mala barka.

A u barci ciribiri diokidina

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • March 22, 2021 at 5:54 PM
    • Capesize + 1,6 prosent til 19.751 dollar pr. dag.
    • Panamax + 2,9 prosent til 26.184 dollar pr. dag.
    • Handysize – 0,3 prosent til 22.450 dollar pr. dag.
    • Supramax + 0,5 prosent til 23.458 dollar pr. dag.
  • INGR (INGRA d.d.)

• Mrcash
    • March 17, 2021 at 10:28 AM

meni se ono što se nekidan činilo kao top kupnja oko 11 kuna sad čini kao skupo, a ljestvica se samo spušta. I ovi nalozi na kupnji koji izgledaju kao brana na 10 kn nikakva garancija nisu , to se pokazalo na 11 kn kad je 40k komada u cugu pometeno. Ovo je diona za prave kockare, ako niste spremni izgubiti lovu ne mećite se ovdje !

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • March 16, 2021 at 10:02 PM

lijepo je i stbraju vidit da se nakrco optike pa je bar ovdje prestao crnciti . Evala.

Nego, nekidan sam prorokovo ovakav scenarij sa cijenom, i pogodio, zasada.

Posto nisam u dioni, nemam roza naočale kao ostali pa vidim stvari jasnije, i nekako cisce, prirodno.

Ovo sa A1 , UG i sad sa HTom po pitanju njihovih kanala ima veze sa optikom koliko i ja sa Angelom Merkel. Riječ je isključivo o tome što SK kalali postaju smeće jer neće uskoro nuditi ništa a Arene će imati sve što ti srce poželi. A smeće od N1 kanala neću niti komentirati ,oni su dežurni katastroficari i samo zagadjuju prostor i drago mi je da to više neće raditi.

Elem, ništa se ne desava što bi pozitivno ili negativno utjecalo na optiku , i dalje je benchmark 6.7 kuna za veliki paket diona.

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • March 16, 2021 at 5:52 PM
    Quote from kvart99

+SAPN (9kom) (550kn)

-SAPN (9kom) (575kn)

.....ajd bar da nije bilo totalno uzalud ovo danasnje buljenje u ovu stravu i uzas od trgovine.....

Babo pa kad ćeš sa parama od tolike zarade ?

• Mrcash
    • March 15, 2021 at 11:01 PM
    Quote from BudFox

#MR +45% to $12k/d

Ide gas ^^

Nego zaista ove spot cijene divljaju zadnje vrijeme , kao tankerska od ponora na 39 do extaze na 44

• Mrcash
    • March 15, 2021 at 8:00 PM

Malo gledam svi strani tankerasi danas u plusu , nemoguće je da i ova naša sirotica ostane imuna na rast. Ovaj japanski tankeras Kyoei sa Tokijske burze je došao na Ath...

• Mrcash
    • March 15, 2021 at 6:16 PM

odlična vijest, kamate su sigurno niue nego dosad. Sad punim jednima naprijed ! Samo malo vitra fali...

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Mrcash
    • March 13, 2021 at 9:26 AM

Al ovo mi je smjesno , hitno sazvan sastanak u 9 sati navecer ??!! Pa ne bi da gori kuća ili netko umire , osim toga čemu tu drama uopće spominjati u dopisu?

• Mrcash
    • March 12, 2021 at 6:28 PM

jeli ovo normalno da MR raste po 100 posto u danu , i isto tako pada drugi dan ? Ovako je prija par tjedana išao na preko 10k dolara pa onda pao na 4k . Nepratim ovo dugo , pa pitam čisto informativno

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Mrcash
    • March 12, 2021 at 2:47 PM

dobro šta vam nije jasno ? Česi su pregledali papire i sad kažu ok idemo u dokap , ali pod određenim uvjetima . Uvjeti će biti dogovoreni sa vladom rh sukladno kreditu koji je dan pod uvjetima EU . dakle prica idw svome kraju , dobro je za djuku , dobro je za vladu , dobro je za eu , samo neznam jeli dobro za male dioničare

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • March 11, 2021 at 11:10 PM

Zanimljivo je čitati ovu euforiju nakon sto se saznalo da je ana prodala po 6.7 kuna , sta bi tek bilo da je prodala po 8 ili više... Ovdje bi se fin doktorat iz psihologije mogao izuciti , naime ljudi u svemu vide sve pozitivno, posebno ako su do grla u dioni .

Ana ako i je prodala sa diskontom , to sigurno nije 50 % . Da joj baš toliko pare trebaju , sumnjam. Ovo me podsjeća na scenarij gdje su baka i englez prodali cesima svu djuku iz samo njima poznatih razloga. ( vjerojatno da ne ostanu bez gaca)

Ja predviđam scenarij vidjen već x puta na zse, cijena na burzi bit će 10ak posto niža od ove javno poznate , do nekog novog momenta .

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • March 10, 2021 at 9:50 PM
    Quote from zlocesti

Ne izgleda lijepo, pa neka tehničari pogledaju

Complex SHS, u desno rame se uklapa i broadening formacija, sve skupa.. do 30 kn nije neizvjesno

Moram priznati, uložila bih novac negdje drugdje.

Al' o brodarima pojma nemam

Meni ovo izgleda kao jedna velika K*** u erekciji. Neznam jel to ima u knjigama , al meni osobno kad nastupi takav patern je super odlično, cK sam i zadovoljen na kraju . Nadam se da će tako biti i ovaj put

• Mrcash
    • March 10, 2021 at 9:42 PM

lijep rast tankerasa vu Amerika, Skorpio je na najvišim razinama u zadnjih 9 mjeseci

Morat će i ova naša kukavelj odreagirati, kad neće milom, oce silom.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Mrcash
    • March 10, 2021 at 3:47 PM

to je očito losa vijest dok diona pada , ili je zse totalno luda berza. Nešto je , a ko pogodi sta je , taj je u lovi

1. Privacy Policy
  2. Kontakt