bas citam forum , znate što je meni najsmješnije od svega ovoga ? Te dionice što su kupili su moje hahah, trebalo mi para pa sam 1000 diona likvidirao , aj sad mi je drago kad znam da su u sigurnim rukama . Ostalo mi je još čisto da se zna , ovo radim krov na kući stradaloj u potresu pa mi treba za Tondach crijep , ako budem obnavljao i zidove možda prodam i ostatak ...
Posts by Mrcash
-
-
frknuo 3k lenca po 11.9 , nije ovo roba za mene ... treba mi jači šut
-
Fali ovdje kolega kalibra Zločestog da nabaci koji grah, proda bubrege i sve u dionu ... e to je vjera i ljubav
-
znači Sapica kupila po 350 i frknula isti dan po 550 ... a mi se ovdje mucimo za par posto ... živote maćeho
-
dzabe sve ako cerp robu podjeli potrebitima. Ti neće pitati posto je bdi , i jeli suez odcepljen, nego daj šta daš brokeru, treba mi za lebac...
-
BCTI-656
Plovi, plovi mala barka.
A u barci ciribiri diokidina
-
- Capesize + 1,6 prosent til 19.751 dollar pr. dag.
- Panamax + 2,9 prosent til 26.184 dollar pr. dag.
- Handysize – 0,3 prosent til 22.450 dollar pr. dag.
- Supramax + 0,5 prosent til 23.458 dollar pr. dag.
- Capesize + 1,6 prosent til 19.751 dollar pr. dag.
-
meni se ono što se nekidan činilo kao top kupnja oko 11 kuna sad čini kao skupo, a ljestvica se samo spušta. I ovi nalozi na kupnji koji izgledaju kao brana na 10 kn nikakva garancija nisu , to se pokazalo na 11 kn kad je 40k komada u cugu pometeno. Ovo je diona za prave kockare, ako niste spremni izgubiti lovu ne mećite se ovdje !
-
lijepo je i stbraju vidit da se nakrco optike pa je bar ovdje prestao crnciti . Evala.
Nego, nekidan sam prorokovo ovakav scenarij sa cijenom, i pogodio, zasada.
Posto nisam u dioni, nemam roza naočale kao ostali pa vidim stvari jasnije, i nekako cisce, prirodno.
Ovo sa A1 , UG i sad sa HTom po pitanju njihovih kanala ima veze sa optikom koliko i ja sa Angelom Merkel. Riječ je isključivo o tome što SK kalali postaju smeće jer neće uskoro nuditi ništa a Arene će imati sve što ti srce poželi. A smeće od N1 kanala neću niti komentirati ,oni su dežurni katastroficari i samo zagadjuju prostor i drago mi je da to više neće raditi.
Elem, ništa se ne desava što bi pozitivno ili negativno utjecalo na optiku , i dalje je benchmark 6.7 kuna za veliki paket diona.
-
+SAPN (9kom) (550kn)
-SAPN (9kom) (575kn)
.....ajd bar da nije bilo totalno uzalud ovo danasnje buljenje u ovu stravu i uzas od trgovine.....
Babo pa kad ćeš sa parama od tolike zarade ?
-
#MR +45% to $12k/d
Ide gas
Nego zaista ove spot cijene divljaju zadnje vrijeme , kao tankerska od ponora na 39 do extaze na 44
-
Malo gledam svi strani tankerasi danas u plusu , nemoguće je da i ova naša sirotica ostane imuna na rast. Ovaj japanski tankeras Kyoei sa Tokijske burze je došao na Ath...
-
odlična vijest, kamate su sigurno niue nego dosad. Sad punim jednima naprijed ! Samo malo vitra fali...
-
Al ovo mi je smjesno , hitno sazvan sastanak u 9 sati navecer ??!! Pa ne bi da gori kuća ili netko umire , osim toga čemu tu drama uopće spominjati u dopisu?
-
jeli ovo normalno da MR raste po 100 posto u danu , i isto tako pada drugi dan ? Ovako je prija par tjedana išao na preko 10k dolara pa onda pao na 4k . Nepratim ovo dugo , pa pitam čisto informativno
-
dobro šta vam nije jasno ? Česi su pregledali papire i sad kažu ok idemo u dokap , ali pod određenim uvjetima . Uvjeti će biti dogovoreni sa vladom rh sukladno kreditu koji je dan pod uvjetima EU . dakle prica idw svome kraju , dobro je za djuku , dobro je za vladu , dobro je za eu , samo neznam jeli dobro za male dioničare
-
Zanimljivo je čitati ovu euforiju nakon sto se saznalo da je ana prodala po 6.7 kuna , sta bi tek bilo da je prodala po 8 ili više... Ovdje bi se fin doktorat iz psihologije mogao izuciti , naime ljudi u svemu vide sve pozitivno, posebno ako su do grla u dioni .
Ana ako i je prodala sa diskontom , to sigurno nije 50 % . Da joj baš toliko pare trebaju , sumnjam. Ovo me podsjeća na scenarij gdje su baka i englez prodali cesima svu djuku iz samo njima poznatih razloga. ( vjerojatno da ne ostanu bez gaca)
Ja predviđam scenarij vidjen već x puta na zse, cijena na burzi bit će 10ak posto niža od ove javno poznate , do nekog novog momenta .
-
Ne izgleda lijepo, pa neka tehničari pogledaju
Complex SHS, u desno rame se uklapa i broadening formacija, sve skupa.. do 30 kn nije neizvjesno
Moram priznati, uložila bih novac negdje drugdje.
Al' o brodarima pojma nemam
Meni ovo izgleda kao jedna velika K*** u erekciji. Neznam jel to ima u knjigama , al meni osobno kad nastupi takav patern je super odlično, cK sam i zadovoljen na kraju . Nadam se da će tako biti i ovaj put
-
lijep rast tankerasa vu Amerika, Skorpio je na najvišim razinama u zadnjih 9 mjeseci
Morat će i ova naša kukavelj odreagirati, kad neće milom, oce silom.
-
to je očito losa vijest dok diona pada , ili je zse totalno luda berza. Nešto je , a ko pogodi sta je , taj je u lovi