Čestitke INGRI na ugovorenom poslu. Idemo delat i brojat novčiće.
Posts by Festival
-
-
Treba imati hrabrosti za uci po 170 kad je firma jednom nogom vec u .... Dugo sam vjerovao u nju ali mislim da je ovdje došao kraj. Insajderske informacije su da nikad nije bilo gore. Ja im zelim da se izvuku jer ce i mene izvuci
Kolega, ovo sto ste napisalo je jako hrabro. Iz barem dva razloga:
1. Tvrditi da insajderske informacije nesto kazu je isto kao da ste rekli da ih imate, sto je ludo samo po sebi, i
2. Iste takve, bez navodjenja izvora i konkretnog sadrzaja javno pisati kao nesto pouzdano je jos ludje.
Ovo su elementi kaznenog djela. Ozbiljnog.
Srecom po vas, mozda i samo mozds vas izvuce, trziste bas i ne vjeruje u to pa vas mozda nitko ne shvati ozbiljno.
Insajderske informacije nisu iz uprave niti nikoga tko radi u financijama firme, vec samih pomoraca. Ne mora to ništa znaciti ali po meni i njihovo viđenje kompanije moze biti nekome vazno za ulaganje.
-
Treba imati hrabrosti za uci po 170 kad je firma jednom nogom vec u .... Dugo sam vjerovao u nju ali mislim da je ovdje došao kraj. Insajderske informacije su da nikad nije bilo gore. Ja im zelim da se izvuku jer ce i mene izvuci
-
Je li vrh bio 182,50 kn ?
-
Da samo kad se pojavi ta informacijska podrška - bit ce tko je jamio jamio. Tad će se ukljućiti fondovi u igru i krece zabava na puno višim razinama od današnje.
-
Da, izgleda puno slabije od prošle godine.
-
Gubitak Grupe AD Plastik samo za ovak kvartal - 10.854.361,00 kn. Meni se ne cini to kao uspješno izvješće. Upće me ne zanima razlog ovolikog gubitka. Može to biti Covid 19, potres, poplava ili udar meteora. Izvješće je loše i to treba otvoreno reći. Auto industrija je u teškoj krizi. Da me nebi netko krivo shvatio; o firmi sve 5, dugogodišnji sam vlasnik ove dionice i siguran sam da će firma uspješno poslovati ali to se neće dogoditi 2020 ni 2021.
-
Super rezultati - nikad bolje, samo da ovako ostane u sljedecih 10 god.
-
Kako je krenulo, izgleda da ce uskoro sve ispod 10kn biti super kupnja. Iskreno ne vidim opravdan razlog osim nagađanja oko obnove Zagreba ali pricam ti pricu.....
-
Nije mi drago da je Neo prodao jučer. Ima on nos za ulaganje. Moglo bi danas prema dolje.
-
Meni se cini da cemo ovaj put nakon 100 prije na 65 nego na 650. Ovdje je Vrag odnio šalu. Ovo me sve vise zabrinjava. Svako jutro se budim i provjeravam je li ovo bio samo loš san.
-
To ne znaci da ce ADPL bankrotirat, ovu godinu cemo završiti s manjom dobiti, sigurno i manjom dividendom i to je to. Idemo dalje glavu gore bit će još puno uspješnih godina. Padovi i usponi su sasvim prirodna stvar.
-
Prije tri god sam bio tako blizu pozitivne nule..... siguran sam da ce ovo jednog dana opet biti respektabilna dionica samo "sused to bude potrajalo", treba biti strpljiv. U svakom slucaju lijepa prilika za ulaz tko ima novaca.
-
Bye bye - spašavaj se tko može.
Što ti to točno znači?
To znaci da je vrijeme za prelazak u neku manje rizičnu dionicu. Mnogo se dionica nudi po povoljnim cijenama, na cije poslovanje nece toliko utjecati turistička sezona.
-
Zatvaraju se hoteli u Istri i Dubrovniku. Bye bye - spašavaj se tko može.
-
Naravno da cijena može još dolje ali ovo je već i sada totalno besmisleno.
-
Ja sam očekivao njezin pad od 5 % bez ovog cirkusa koji se danas dogodio na burzi s obzirom sto se sve piše po portalima o njoj. Netko svim silama brani njezin pad. Dividenda ovdje nije presudna s obzirom da je vjerovatno necemo vidjeti ovako izdašnu u sljedece 2-3 god.
-
S obzirom da je 2019 bila uvjerlivo najlošija godina u povijest HT-a (gledajući prema dobiti 739.548.077 kn) a 2020 će zasigurno biti još lošija, znamo da ovisimo od turizma koji mora podbaciti jer toliko se priča o korona virusu kao da nitko neće preživjeti. “Preporuča se ljudima: izbjegavaj te masovna okupljanja, putovanja kruzerima, avionima, autobusima….” Kako god bilo da bilo turista će biti manje a time će HT imati i manju dobit, zato je realno za očekivati visoku dividendu jer jedino tako možemo izbjeći totalni potop vrijednosti dionice.
-
Ovo nema veze sa poslovanjem ali ipak:
-
Ohhh pa to je predivno, uljepšali ste mi dan. Volim kad ovako pogriješim. Molim sve da zanemare moj post od prije. Isprike svima