+IKBA (simbolična količina)
Posts by kvart99
-
-
Pitanje vezano uz KOES, ali posto to skoro nitko ne prati osim mene, pitam tu, jer se radi o istoj stvari.
Zasto oni ne prikazuju dobit od prodaje dionica Maraske koja je realizirana tijekom prosle godine ?
Da li to ide samo u konsolidirano koja ce se tek objaviti negdje u IX mjesecu, ako je suditi po prosloj godini ?
Pitam zato jer KOES uopce ne objavljuje konsolidirano, ali svejedno navode u objavljenom izvjestaju za 2022.
da jos nisu knjizeni svi podaci za proslu godinu ??
-
+VLEN 333 kom (3,90)
-VLEN 333 kom (3,90)
Sve skupa minus od nekih 55kn.
Mislio sam da ce biti reakcija na izvjestaj, ako posto nisu objavili ne da mi se unutra čekati sa tom sicom do utorka.
Tak i tak sam tu propustio cijeli rast pa mi je više-manje svejedno.
-HEFA (580kom po 0,86) (kupljeno po 0,82)
Ni tu mi se ne da vise čekati.
Bar je neki plusic od 20-tak eura.
-
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/TUHO/COI-TUHO-946756d69a7f2192b17bd44976e969e0.pdf
Znaci, treba im jos cca nesto vise od 2000 komada od squeeze outa.
Nije to ni tako malo.
-
-TUHO (605) (2kom kupljena po 580)
-
svježi info iz skdd, ako kome pomogne - sutra sjeda lova
Hvala, kolega.
-
Proslo 12 dana od mogucih 14......po zakonu.
Nevjerojatno da ovo zele ostaviti za zadnji čas.
-
Upravo tako, kolega!
To je pravo pitanje.
niste li vi rekli da čekate lovu od tuho da tu uletite...pobjegao voz kada tako pišete?
Izgleda da je.
Tko je upucao vecu količinu na 10,40 i iskrcao na 10,90 / 11,00 je lijepo iskoristio.
-
Ogroman volumen ovdje, tko se ovako fino iskrcava da mi je znati, a i zašto ako je na pomolu i dividenda i preuzimanje?
Upravo tako, kolega!
To je pravo pitanje.
-
Izgleda da je sasvim izvjesno tko je zvjezda dana.
THNK - samo danas od 17.30 do 23.00
Kako se ono kaze: "Besploslen pop i jarice krsti".......a THNKu salje u nebo.
Nemam dionice.
-
Fuckic, ja cu gastritis dobiti
Ja ga već imam.......nekih 30+ godina.......al`to nema veze s burzom......
-
Ako bude tu i dalje kad stigne lova od TUHO, mozda ce čak i ozbiljnije uključim.
Do tada samo pratim.
-
BRAVO KVART 99 !!!!!
Bas sam vesela. Bravo.
Hvala kolegice.
Ovdje vrijedi ona narodna - vise srece nego pameti.
Kak se to prodaje? Di se daje nalog kad ninna burzi
Hita OTC.
-
LJudi moji, ja upravo prodao svoju količinu KABE-R-A na Hita OTC-u i to po - ni manje ni više - nego 7 Eura / komad.
Izgleda da je tu netko lud - ili ja koji sam prodao ili onaj koji je kupio po toj cijeni.
Ako netko ima vise saznanja sto se u medjuvremenu desilo s bankom da vrijedi cca 8-9 x vise u odnosi na zadnju cijenu, neka slobodno objavi.
Da to ipak nije 7kn/dionica?
Nije.
Nema vise transakcija u kunama nigdje.
-
LJudi moji, ja upravo prodao svoju količinu KABE-R-A na Hita OTC-u i to po - ni manje ni više - nego 7 Eura / komad.
Izgleda da je tu netko lud - ili ja koji sam prodao ili onaj koji je kupio po toj cijeni.
Ako netko ima vise saznanja sto se u medjuvremenu desilo s bankom da vrijedi cca 8-9 x vise u odnosi na zadnju cijenu, neka slobodno objavi.
-
Skoblar si ostavio 10 dionica.
Svašta.
-
Zanimljivo trgovanje danas na Vlen i Ckml, cijene se navlače gore ili dolje ko žvakače gume, eto što rade insajd info.
Ima jos primjera.......da sad ne iznosim javno......
Ma gadljivo je to sve skupa......
-
Cak je i Frane Skoblar prodao, na nekih 95 posto su skoro. Nema tu vise leba za nas.
Ja ne znam o čemu vi govorite.
Stanje u SKDD-u jos nije promijenjeno.
Moje dionice su i dalje u evidenciji na racunu.
Znaci da prijenos jos nije izvrsen.
-
Jos sitno brojimo do isplate i da vidimo koliko je ljudi prihvatilo ponudu.
Ovaj koji se natrcio na 610 mi nije jasan - nije prodao u ponudi, a niti ne čeka očekivanu dividendu......
-
Sto je ovo danas ?
Prvo steka Investor, a sad ni Agram ne radi......
Od silne kolicine transakcije nesto puklo.......