.......sto ste se toliko koncentrirali na doticnu, a evidentno je da postoji jos barem par drugih prodavaca izvan Top-10 koji koriste ponudjenu priliku.....
Posts by kvart99
-
-
Zakaj nisu?
Pa i špekuliranje je legitiman način za zaraditi novce na burzi.
To da......ali ne metodom ja tebi, ti rodjaku, rodjak pajdi, a pajdo salje dalje sve dok na kraju ne dodje do malog Muje kojem će ostati papirići za uspomenu......
-
"Sindikati vamo, sindikati tamo".
Treba to nazvati pravim imenom.Kako god okrenes......nisu čista posla.
-
Zašto 4700 ne udari po asku kad igh vrijedi tri znamenke? Pa zato što ti prodaju i kad uvale svoje papire maknu potporu, a onda ćemo imati dugoročne ulagače u igh. Obiđite gradilišta u i oko Zagreba, ako nađete među izvođačima radova na zse izlistane građevinare ćastim večerom. Daj bože da u obnovi Zagreba većinu posla dobije domaća operativa, ali to bi bila manja, efikasnija i jeftinija poduzeća a ne ovi politički uhljebistani sa velikim plaćama i nerealnim omjerom onih koji se znoje i "kancelarijskih štakora".
Upravo tako. Jasno je čemu sluze takvi nalozi svakom realnom sa malo više staza na burzi.
-
Evo nas ovdje lagano i do 620, sa stabilnom podrskom na 608-610.
Mali pogled unatrag na 20.04 kad smo imali veliki promet od cca 1500kom na 520, gdje se fino moglo natrpati i samo čekati, ali opet su mali (uključujući mene) na tome uzeli siću.
Eh, da je bilo malo više hrabrosti......
-
Ja ne znam da li ima netko ovdje da prati prave igrace koji u tisini tresu Topovima 10 vec godinama, bez potreba za oglasavanjem po forumima, blogovima i placenim reklamama......tipa Z.Vukadin, koji je zaista na barem par dionica vrhunski odigrao......i to sa pozamasnim ulogom......doduse, jednom nije imao sreće - SLDM - ali to sve ide u rok sluzbe......
-
Imali smo Kraš, koji je godinama tavorio na sitno kuna, dok nije došao Igrač, i izmijenio sentiment.
igrač na kraš nije došao sentimenta radi nego nećeg drugog a kada se pojavio u top 10 na oko 550 kn, mislim da sam ja taj dan otkupio 90% ponude dok su si svi ostali bili impresionirani sa opte...e to je bio trejd, vrhunski, prosjek ulaska 620 - izlaz oko 900 i onda još par puta po 10ak% ali samo sa kapitaliziranim dobitkom
Svaka čast.......tako se to radi......bez puno pompe i samo-reklame.......do izvanserijskog rezultata.....
-
Čini mi se da je jedan postovani kolega zaboravio ostatak teksta u svojem potpisu......"trgovanje je zabavno ako znate kako....nasamariti mlade i nadubudne i osisati ih do gole koze čim se za to ukaze prilika, a po mogucnosti i ranije....."
-
Tako je kolega Naime. Ajmo jos malo druka da jos podebljam na 100kn dok gdja Ana dijeli jeftino.
Pravi se našao govoriti o druku.....onaj koji se stalno razbacuje sa "buy/sell tipovima" / targetima i "vjerodostojnim prognozama" i basnoslovnim ciframa kao naručenim za neuke / zelene spekulante koji su se "jučer čuli" za burzu i zeljni su brze zarade. No, pretpostavljam da onaj tko još puši te fore i nije zasluzio nista bolje za svoj novčanik.
-
Sjajno je pogodio onu kupnju po 9,50 / 9,60.
Ja sam vjerovao da moze i nize, ali nisam docekao.
Ovo sto je jos dokupio onaj dan po 12 razumijem, pa i po 12,30.
Ali sada dokup na 12,50 / 12,60.....kad ima toliku kolicinu skupljenu po osjetno nizoj cijeni.....
ne znam čemu to vise......nista si znajačno s time neće povećati zaradu.....
mozda čisto zato da nama ostalima onemoguci da i mi neku siću zaradimo.....
-
Ovdje se nesto čudno dogadja.
Netko mijenja naloge na asku svakih par minuta i to sada izmedju 12h-14h kad se zna da nema trgovanja.
Ili je nekome dosadno ili je mutav.....ali to nisu čista posla.... -
https://zse.hr/UserDocsImages…otREV-K-HR.xlsx
Lijepo.
Na putu prema targetu.....kad se ispucaju optimisti.....
-
Poziv na glavnu skupštinu
https://zse.hr/default.aspx?id=98192
IV Nove dionice ne izdaju se za veći iznos od dijela temeljnog kapitala koji na njih otpada. Nove dionice će se ponuditi na prodaju po jedinstvenoj cijeni od 2.300 kn (dvijetisućetristo kuna) za jednu Novu dionicu te se iste neće izdavati niti ispod, a niti preko navedenog iznosa.
Jos smo i dobro prošli kad smo prodali "po onoj sići iz ponude".
-
+JDPL (14 kom) (8,30)
-JDPL (14 kom) (11,50)
....više od 55% oscilacija u samo 15 minuta......
....ima se.....moze se......:(
.....al`ozbiljno.....tko ovakve stvari izvodi sa manje od 300kn prometa (u oba smjera) bi trebao dobiti instant ban od svojeg brokera......bez obzira što drugima omogucava zaradu.....
-
20.4.2020 522,00 522,00 520,00 520,00 520,01 0,00 9 1.486 772.738,00 Bilo je i dosta nize prije manje od 3 tjedna.
I to poprilične količine.
Očito da neki imaju posebne privilegije sto nema nikakve veze s cijenom na burzi.
-
Ima (barem je do sada bilo) kod nas jos vrlo kvalitetnih investitora kao recimo ZV / SB (obicno idu u paru), AR i dr......ali prica(lo) se uglavnom samo o NB, premda je on svojvremeno itekako svjesno dosta ljudi navukao na svoj mlin i to u neka vrlo dubiozna ulaganja, kad je počeo siriti propagandu na svepristutnom blogu, i to, naravno, čisto altruistički, da bi "velikodusno educirao" siroke narodne mase. O dotičnima su se nekad širile bajke za neuk narod, a o mnogima o tih ovih dana ni glasa čuti nije.......samo se pretpostavljam broje lijepi minusi.
Ali nema veze.....bit će bolje kad odraste nova generacija naivaca.....ako već nije.
-
To je jednostavno prava muka za gledati. Po 15-20min uopce nema transakcije. Kome treba takva burza, pitam se ? Izgleda da je egzodus pravih ulagača nakon kraha 2008-2009 učinio svoje.
Naravno da se i dalje lijepo moze zaraditi i danas, kao što se moglo i u ono vrijeme, ali u ono vrijeme je trgovanje konstantno bilo puno dnevnih oscijacija koje su mu davale draz......a danas imamo ostatke ostataka uvijek iste ekipe koja se nateze amo-tamo i dok dočekas da nesto kupis i isto to prodas mozes lagano oguglati.....
Idealno za gubljenje vremena, a i zivaca......
-
Što ste se toliko narajcali na trgovanje ?
Što stvarno mislite da je netko od investitora tu dezurao od jutra dok ne rijese te "tehnicke probleme"
ili je već odavno krenuo nekim drugim poslom ?
-
Ovo je daaavno (prije niz godina) trebalo kupiti kad je bilo 20+kn (vidi I.Tadin), prije nego sto su pocele redovne isplate - smanjenja temeljnog - na kojima se to ulaganje visestruko isplatilo......svaka čast onima koji su to drzali od onda.....
Sade je to, vise-manje, gotova prica....
-
zanimljivi smo mi ljudi......sad više nevalja ni kad raste.....s tim sa mi ni ne rastemo....problem je naše debilne države i burze što smo mi nesposobni zaradit.....ameri isto kao i mi neznaju kada će virus završiti ali znaju da će probleme nakon virusa riješiti, i to prije od svih drugih.......a što smo mi.....tuga i jad od burze.....vidite o čemu mi ovdje raspravljamo.......a pratili smo ih u stopu kad je padalo.....već sad u prvom rastu "kasnimo" 10%......tupavi smo i glupavi, i samo smo na pad navikli......rast i zarada je za našu burzu SF.....nažalost, al tako je.....
Jedino FM-ovi ovih dana lupaju po asku, a njima je tak i tak svejedno......lova za bacanje.......
Lovljenje padajućih nozeva........tu se moze nesto okrenuti.......i manji je rizik, ako se dobro postavis, nego hvatati rast kao ovi vani.....