1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• Birtija

• kvart99
    • July 17, 2020 at 11:09 AM

Čisti tehnički gledano, danas je bilo puno puno lakse zaraditi - tko se digao ujutro prije otvaranja.

Jučer je tobogan krenuo od cca 2,75-2,80 i trebalo bi jako dobro timirati ulaz na 2,00-2,10 da bi se izaslo na 2,33-2,35.

Danas, tko je prvi put kupio odmah u prvih deset minuta već moze prodati sa finim plusom.

Bitno je samo da ne zaboravi prodati - dok je vrijeme.

• Birtija

• kvart99
    • July 17, 2020 at 10:27 AM
    Quote from accountant

kvart99, gdje si?

kupuješ i danas?

Upravo se probudio.......

Vidim da sam zakasnio za malo akcije......

Šteta.......

Ako ste na mene mislili u vidu gubitka novaca na DDJH, pogriješili ste. Meni ostaje samo jučerasnjih cca +500kn......

Na jednoj sam bio izgubio velike novce jos prije 10-tak godina, ali nikada na DDJH......

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• kvart99
    • July 16, 2020 at 3:41 PM

Samo brzinski špekulativno.

Iskoristiti kratki impulse prema gore koji je zaista samo dead cat bounce.

I odmah van.

Iduci ulaz ipak puno puno nize od 2kn......

• kvart99
    • July 16, 2020 at 3:34 PM

10k komada u šusu po bidu......pitam se pitam tko istovaruje takve okrugle količine......

• kvart99
    • July 16, 2020 at 3:23 PM
    Quote from hugh
    Quote from rambo_5

Čekaj ovo sad po 2.1 neko KUPUJE???!!!

Neki i po asku na 2,33 kupuju.....da ne pobjegne naglo prema gore.....;(

Sreca nasa koji se mozemo istovariti........:)

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 16, 2020 at 3:16 PM

+DDJH (2,27; 2.00)

-DDJH (2.00; 2,33;2.35)

.....sve skupa +cca 500kn......vise sreće nego pameti......

• kvart99
    • July 16, 2020 at 2:34 PM

Ha nis.......čekamo na cca 0,70kn......

• kvart99
    • July 16, 2020 at 2:27 PM

.....jel`onda to nakraju vrijedi sada 1kom 0.20kn, 10kn ili nesto treće (proizvoljno).......

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• kvart99
    • July 15, 2020 at 2:02 PM

Kak ova burza sporo reagira......to je stvarno fascinantno.......

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • July 15, 2020 at 12:18 PM

I sad ta blok transakcija, bez obzira sto sluzbeno ne prolazi u redovnom trgovanju nema nikakvog utjecaja na index.

Malo čudna pravila.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• kvart99
    • July 14, 2020 at 2:26 PM

Očito je jos itekako skupo......

• HMST (Hoteli maestral d.d.)

• kvart99
    • July 13, 2020 at 12:37 PM

Dečki su nakon isteka ponuda jos skupljali malo po malo van burze.......očito da bi presli 95%.

Malo me začudilo da su onda čekali i mirovali par mjeseci, jer su jos toga mogli pokupiti do 430 na burzi, no nisu......

No, najzanimljivija ovdje mi je ova dolje dotična......

Dugo drzi dionice, a u ponudi je prodala samo 100kom.

Misli dobiti više sa ovim squeez-outom ?

2. PFUND MARIJANA (24971954882) 2.716 0,53 Osnovni račun
  • HMST (Hoteli maestral d.d.)

• kvart99
    • July 13, 2020 at 12:07 PM

Ipak se, hvala Bogu, isplatilo ovo piknuti po 250 kad se nudilo krajem 11.mjeseca i čekati - samo čekati.......

Neka lova će kapnuti......pitanje je samo koja.....

Ne moze ispod sigurno 366......to je bila sluzbena procjena CERPa prije objave zadnjeg natječaja.....

a od onda su poduplali dobit prosle godine......

Ja racunam, stoga, minimalno ovih 431,77kn......

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• kvart99
    • July 13, 2020 at 1:37 AM

Ja zapravo uopce ne znam čemu sluze ovakvi forume osim za navlačenja neupućenih, mladih i nabobudnih - ono siće što je jos preostalo da nije do kraja osisano.

Prave kvalitetne analize i argumentirane diskusije skoro više da i ne postoje, odnosno - barem se ne dijele na ovakvim mjestima.

Za sve ostale sluzbeno postoji zse.hr.......i to je to.

• kvart99
    • July 10, 2020 at 3:38 PM

......pa to je odmah bilo jasno da Anna nikad nikakav faktor koji bi trebao potaknuti rast - upravo suprotno.......a to sto je neki forumas svojim črtkarijama i propagandom potaknuo tu priču iz ničega i narajcao jedan dio špekulanata da pokupi njegove papiriće - to ide samo njemu na čast ( i savjest) i nikom drugom......

• kvart99
    • July 9, 2020 at 3:24 PM
    Quote from Miron

Velika šteta što nema shortanja na ZSE.

Sve razvijene zemlje imaju i tu mogućnost ulaganja.

Pa naravno.

Koliko god da je riskantno i vjerojatno u 80% slučajeva ne bi funkcioniralo na ovako plitkom i nelikvidnom trzistu, lako moguce da bi se isplatilo isto kao i vlakići prema gore bilo bi i ovdje tu i tamo kandidata za dobar vlakić prema dolje......

• kvart99
    • July 9, 2020 at 12:57 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

onda bi trebao objavljivati samo grafove dionica s mogućim rastom, a on ga bogami šara bolje od Milanovića. sad smo na 300 pa na 150, pa na 75 pa na 150, pa valja, pa odlično, pa ne valja, to i zbunjuje ovaj naš ulagački puk, jer bi inače već prešišali 2000 ako bi gledali samo pozitivu

kvart99,

možda ipak prebacuju iz našeg u svoje :)

bitno je izvući ljude da ne krcaju silne novce na štednju nego da krenu aktivno ulagati.

mislim, što će raditi na zimu kad se opet svi zatvore u kuće? netflix i gejmanje isto kad tad dosade.

prije smo imali PR Bakića, pa Sanadera i njegove IPO-ove, cijeli svijet sad luduje na burzama, a mi nemamo nikoga da to malo potakne.

nije valjda da ćemo mi sa foruma morati organizirati neki crowdfunding da bi plaćali oglase po novinama kako bi izvukli ljude da ulažu na burzi?!

Display More

Kolega, pa nemojte bas aktivno zagovarati dolazak friskog / non-smart money kapitala na nasu burzu u trenutku kad je svima nama short potrebniji nego ikad......ako već netko mora pogubiti pare na losim / neuspjesnim tradeovima, onda bolje da to bude ova šacica nas koja je preostala nego zeleni ulagaci spremni za šišanje.....

• kvart99
    • July 9, 2020 at 12:37 PM
    Quote from st-brajo

ja predlažem, i to bez imalo zafrkancije, da se naš kolega Neo, po uzoru na svoje američke kolege, počne snimati na YouTube-u, pa da informira svekoliku javnost o svojim targetima i zaradi.

činjenica je da moramo malo ovaj naš berzan dignuti sa ovog grebanja po dnu, pa je svaka inicijativa dobrodošla.

......to jedino ako trguje na virtualnoj burzi......pa se moze nabacivati svojim virtualnim targetima.......

......koliko ja vidim ovo je sve totalno mrtvo......jedini tko radi neki promet su mirovinci kad jedni prebacuju drugima iz supljeg u prazno.....

• Birtija

• kvart99
    • July 7, 2020 at 3:48 PM

.....e ovo sad je već mozda i bila Anna.......a mozda i neki drugi njen kompić......

• kvart99
    • July 7, 2020 at 11:51 AM

Pogledajte si malo danasnje transkacije.

Kad Anna prodaje, uvijek ide barem po 700-1000kom u šusu, a i više.

Ovo danas su sitni trejderi kojima je dosadilo čekanje i realiziraju dobit (ako je uopce imaju) ili gubitak i rješavaju se papirića.

Anna moze opet prodavati i na 90 i nize......kao i prije.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt