- IGH po 145
Posts by kvart99
-
-
-TUHO (10kom na 2900)
.....tjedan dana čekam da me konačno pokupi.......
-
784,99kn je konačna brojka za skupštinu.
-
+PBZ po 800kn (ostao nalog od petka.......nisam uopce pogledao zse.hr od petka u 16h, a poziv na skupstinu dosao u 17h.......tako mi i treba kad sam nepazljiv)
-
....danas opet jedan od "onih dana".....kad se ne dogadja apsolutno nista.....
-
aaaaaaaaaaaaaand we are bak
....not yet.......(moji nalozi i dalje vise u zraku)......
-
Ima li još netko problema sa agram traderom ili samo meni na mobu ne radi?
Vidi pod komentari.......nestala im struja......spajaju alternativni izvor energije......do tada - ćorak.....
-
Agram - nestala struja, pa trenutno prebacuju na alternativni izvor energije (kako kazu).......i potrajati će.......
-
Da je baš skroz popušio lovu ne vjerujem da bi rekao, možda se i vratim.
A zasto ti to bila tako losa ideja ?
Ako je sada, nekim čudim, uspio dogovoriti prodaju svojeg paketa po izuzetno skupih 5kn, a onda - kad Česi zgotove dogovor koji je vec jednom bio spreman za realizaciju - znaci kad uskoro cijena kom preracunato bude cca 0,10 do 0,20kn - tko bi mu mogao zamjeriti da ide ponovo isprobati sreću sa novim ulaskom u investiciju.
Svakako će mu za to trebati puno manje para.
-
Kolega, nemrete tek tako staviti cifru bez pojasnjenja.....
U brzini samo skoro udario po asku jer sam mislio da je to cijena ponude za preuzimanje......:)
-
Pa jedino što je cijenu drzalo na nebuloznim razinama je NB kao većinski....
-
Mislis, kupili po "fer cijeni" većinski paket, a sad će skupljati na burzi 100/200/300% skuplje.....?
-
Nemojte zaboraviti da je tu jos i g.Ivanovic sa popriličnom količinom dionica, koje nije stekao vlastitim sredstvima kao g.Bakic, nego je njemu svaka cijena dobra za izlazak.
Pitanje je kako ce reagirati nakon ove informacije.......
-
S obzirom da je upravo objavljeno da je g.Bakic konačno prodao svoju dugo gradjenu i visoko vrednovanu poziciju u DDJH, moglo bi se desiti da je odlučio kompletno izaci sa ZSE......a posto ima jos poprilicnu količinu udjela - što na osobno ime, sto na skrbnickim računima - moglo bi biti pljustanja bo bidu gdje se najmanje očekuje.....pa su shodno tome uputno povuci se sto nize......
-
Znaci, konačno je Bakić priznao poraz........i mit o njemu kao velikom investitoru ide u povijest......
-
tromjesecni ponderirani prosjek (u slucaju PBZ je to sad cca. 797 kn).
Neće biti kolega.
783,33kn......upravo izračunato za svemirskoj excelici mojeg brokera......
-
PBZ na 840,00 kn !!! Bome, smo im napucali cijenu! Neka, neka! Još ćemo!
A kaj vi niste videli da se u 16:00:08 natrag spustio jos jedan paket od cca 1500kom na 800kn......?
Ova dizanja sa par desetaka komada su samo wishful thinking dok god ima ovakvih prodavaca.....
-
Čim oni počiste od 27,20 do 28,20 na RIVP sve u jednom cugu odmah znas koliko je sati.......
-
-PBZ na 795 (steta sto je bilo samo 50 komada)
-
+PBZ (pa ćemo da vidimo hoce li i danas doci čistac do 800 na kraju dana)