+20kom SAPN (402)
-20kom SAPN (418)
.....ovo očito moze jos povući, ali ja jako rijetko kupujem nesto sto je vec toliko naraslo, a onda u pravilu odmah izlazim.....
+20kom SAPN (402)
-20kom SAPN (418)
.....ovo očito moze jos povući, ali ja jako rijetko kupujem nesto sto je vec toliko naraslo, a onda u pravilu odmah izlazim.....
......pomalo posvuda curi.....bar se tako čini.......
- IGH po 145
-TUHO (10kom na 2900)
.....tjedan dana čekam da me konačno pokupi.......
784,99kn je konačna brojka za skupštinu.
+PBZ po 800kn (ostao nalog od petka.......nisam uopce pogledao zse.hr od petka u 16h, a poziv na skupstinu dosao u 17h.......tako mi i treba kad sam nepazljiv)
....danas opet jedan od "onih dana".....kad se ne dogadja apsolutno nista.....
aaaaaaaaaaaaaand we are bak
....not yet.......(moji nalozi i dalje vise u zraku)......
Ima li još netko problema sa agram traderom ili samo meni na mobu ne radi?
Vidi pod komentari.......nestala im struja......spajaju alternativni izvor energije......do tada - ćorak.....
Agram - nestala struja, pa trenutno prebacuju na alternativni izvor energije (kako kazu).......i potrajati će.......
Da je baš skroz popušio lovu ne vjerujem da bi rekao, možda se i vratim.
A zasto ti to bila tako losa ideja ?
Ako je sada, nekim čudim, uspio dogovoriti prodaju svojeg paketa po izuzetno skupih 5kn, a onda - kad Česi zgotove dogovor koji je vec jednom bio spreman za realizaciju - znaci kad uskoro cijena kom preracunato bude cca 0,10 do 0,20kn - tko bi mu mogao zamjeriti da ide ponovo isprobati sreću sa novim ulaskom u investiciju.
Svakako će mu za to trebati puno manje para.
Kolega, nemrete tek tako staviti cifru bez pojasnjenja.....
U brzini samo skoro udario po asku jer sam mislio da je to cijena ponude za preuzimanje......:)
Pa jedino što je cijenu drzalo na nebuloznim razinama je NB kao većinski....
Mislis, kupili po "fer cijeni" većinski paket, a sad će skupljati na burzi 100/200/300% skuplje.....?
Nemojte zaboraviti da je tu jos i g.Ivanovic sa popriličnom količinom dionica, koje nije stekao vlastitim sredstvima kao g.Bakic, nego je njemu svaka cijena dobra za izlazak.
Pitanje je kako ce reagirati nakon ove informacije.......
S obzirom da je upravo objavljeno da je g.Bakic konačno prodao svoju dugo gradjenu i visoko vrednovanu poziciju u DDJH, moglo bi se desiti da je odlučio kompletno izaci sa ZSE......a posto ima jos poprilicnu količinu udjela - što na osobno ime, sto na skrbnickim računima - moglo bi biti pljustanja bo bidu gdje se najmanje očekuje.....pa su shodno tome uputno povuci se sto nize......
Znaci, konačno je Bakić priznao poraz........i mit o njemu kao velikom investitoru ide u povijest......
tromjesecni ponderirani prosjek (u slucaju PBZ je to sad cca. 797 kn).
Neće biti kolega.
783,33kn......upravo izračunato za svemirskoj excelici mojeg brokera......![]()
PBZ na 840,00 kn !!! Bome, smo im napucali cijenu! Neka, neka! Još ćemo!
A kaj vi niste videli da se u 16:00:08 natrag spustio jos jedan paket od cca 1500kom na 800kn......?
Ova dizanja sa par desetaka komada su samo wishful thinking dok god ima ovakvih prodavaca.....
Čim oni počiste od 27,20 do 28,20 na RIVP sve u jednom cugu odmah znas koliko je sati.......