Zasto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?
Nitko ne priznaje da prodaje s gubitkom......jer svi očito zaradjuju na "shortanju na ZSE nacin".....i to sve od 520 do sada.....
Zasto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?
Nitko ne priznaje da prodaje s gubitkom......jer svi očito zaradjuju na "shortanju na ZSE nacin".....i to sve od 520 do sada.....
a danas - SPNV (postavio nalog na Hita-OTC-u po 850 i prošlo😯🤔)
Svaka čast na SPNV.
Trebalo je to kupovati na cca 100.
A onda je trebalo imati strpljenja i čekati......
.....opa......nekima je izgleda zurba olaksat se......dok se jos za vremena......
Ne razumijem nikada te koji prodaju sto jeftinije.
Inflacija i recesija su tu vec 2 mjeseca.
Kod nas, kao i obično, kasno paljenje.
Bit ću uskoro......drz`te gaće......
Ne jos......ali uskoro......
-sve ATPL sa minusom
...cekam na 460.....
+9 kom ATPL (500)
+11kom ATPL (492)
...+ iducih 11 na 485...
Ha, nis.......
Budem ih zovnuo......mozda mi daju premiju na količinu......
ako je kupila unutar godinu dana od davanja ponude, morali bi isplatiti razliku svima koji su prodali u ponudi
Zasto ?
Pa nije ona dala ponudu nego Vukovic / Zapcic.
26+ minuta (za sada) bez transakcije.......e, bas sam se usrecio sto sam se uopce uključio......
Vlastite dionice:
"banka je tijekom 2021 godine kupila 13890 kom dionica po cijeni od 7,16kn. "
kako se može doći do datuma transakcije, zna li netko ?
Ja sam neko vrijeme stajao na HITI OTC na 7kn, dok je kupac bio na 5,50 i čak sam bio spreman prodati po toj cijeni
ali on kupiti nije.
Znaci, banka je kupovala drugim kanalima.
-10KOM PLAG (1700)
-11KOM PLAG (1630)
....konacno se riješio ovog čuda......stvarno nisam vjerovao da ce opet ići po 1700, pa sam pola poklonio po 1630......
-htpo, oslobodio malo mjesta na suncu orebićke plaže, povukao malo glavu u hladovinu
.....i ja sam taj doticni htpo protrejdao (ponekad i protracio) vec xx puta otkad je stupio na scenu,
ali sad, u zadnje vrijeme, se stvorila nepotrebna guzva na bidu, pa se više ne moze ni kupiti povoljno......
.....svejedno mi je drago da je kolega prijavio prodaju (pretpostavljam danas na 90......ja, na zalost jucer
malo veci paketic tek na 85 - a mislio da sam uhvatio jackpot kad mi je netko prethodni dan uvalio 100kom po 80 -
.....danas prodao sicu po 89, kupljenu po 79,5, a prije toga x puta prodavao po 82, 80, pa i nize, u pokusaju shorta na zb nacin).....
.....sve u svemu, steta da je cerp ovdje imao relativno malo dionica za podijeliti, za razliku od plag i lrhc,
sto mi je bilo puno draze da se tamo moze posteno trejdati, ali - na zalost - ne ide.....
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KOKA/GS-KOKA-dac950ae9566f0cdb8cbdb8c6d00cb12.pdf
Ide delistiranje.
Zanimljivo da su se sada odlučiti na taj potez a vec godinama imaju preko 95% I nakon sto su bili presli taj postotak
jos su duuuugo vremena skupljali raznorazne pakete i paketice, koliko god veliki ili mali bili da bi skupili što veći broj dionica......
i onda sve to bace u vodu i odustanu od squeez-outa.....
Očito da bi im cijena fer vrijednosti u elaboratu predstavljala veci problem nego sto se činilo.......
tko je danas tržio ovaj FMPS?
ja sam ga dugo gledao, jer ide u likvidaciju, a vrijednost dionice po likvidacijskoj masi je veća od tržišne cijene
Pratio sam ja nesto.....
Ide on kroz likvidacijski postupak vec par godina i nikako da prodaju te nekretnine.ž
Mislim da su vec jednom prebacili jedan dio na povezano drustvo, a sad je neki dan izasao i novi prijedlog za skupstinu.
Vjerojatno se zato ovaj od 23185kom spustio puno nize na 10kn, jer je niz mjeseci / godina stajao na 16, ako se ne varam.....
A to je uzeo vjerojatno onaj kao i zadnjih par puta dok je jos islo po 15kn......
......uspio prodati BZJK na OTC-u......nakon pišljivih cca 9 godina čekanja......
.....e, sad......posto znamo tko je kupac i kakav je on kalibar, lako moguce da sam mu dionice prepustio prerano.......
no bar nisam po 40-50 po koliko su mu drugi poklanjali zadnjih godina na OTCu......
.....sreca da mi je ulazna bila cca 65,50, pa bar nisam bacio novce......
Meni je ovo najbolja zarada u zadnjih par mjeseci.....
Za niti 40-tak dana čekanja izaci sa skoro cca 2% na kupovnu cijenu (sa uključenim provizijama) i to, naravno, na veliku količinu.......i sto je najvaznije - bez ikakvog rizika......
Kad bi bar takvih ponuda za preuzimanje bilo svako malo......al`nazalost su poprilično rijetke.........
odigran play of the day prodano 3k komada po 4,6.. za kupca još dobro a za prodavatelja
Bas gledam i ne vjerujem.......
I to nije bio jedan prodavatelj, nego čak dvojica.....
Tko bi rekao da nisu mirovinci jedini koji vole tako bacati pare u vjetar kad god stignu......
Stvarno fascinantno da oni koji su zadrzali dionice, a jos u petak smo im drzali bid na 5,28 (jučer na 5,26),
sad prodaju po 5,12.......a jos sutra do 17h stignu te iste dionice staviti na prodaju u ponudi po 5,36kn.....
i imaju garanciju da će ih prodati upravo po toj cijeni......
Jel`netko od njih stvarno mislio da će biti dizanja cijene nakon zavrsetka ponude ?
Prodano svih xxxx komada. Neka sića se i zaradila (kupovni prosjek 4,46).
A zašto sada kad će platiti 5,36 za koji dan i to bez troškova? 13 kn preporučeno pismo jedini trošak.
Hvala kolegi i svima onima koji su prodavali po 5,22 / 5,24 / 5,26 i danas po 5,28......
meni super zarada bez po muke.......
27116 5,28 u istom potezu. je li vrijeme da izlazimo ili čekati još malo?
Izlazak je na 5,36......ali naravno ne na burzi, jer se tu onda poklanja provizija......na burzi jedino ako bude visa......