1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• kvart99
    • August 29, 2022 at 11:56 AM
    Quote from Lukasenko

zašto danas rasprodaja?

Zato jer se nitko ne usudi prodati INU, a nesto se mora prodati jer je negativan sentiment, pa eto......dobro je i ovo.......

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• kvart99
    • August 28, 2022 at 12:59 PM
    Quote from KultLicnosti

Dionica? Neće to nigdje, ovo je Zse.

Trebala bi natrag barem do 2800 za početak.....kad bi se ovaj dugogodisnji cjeno-odrzavac i skupljac odluci konacno povuci......

• LRHC (FTB TURIZAM d.d.)

• kvart99
    • August 3, 2022 at 1:35 PM

Ovi prodaju vlastite dionice vec neko vrijeme, a evidentno je da im s druge strane SN Gama to sve sprema uzima.

Zasto se jednostavno ne dogovore i sve to obave sto imaju u jednoj OTC transkaciji ili čak i na burzi posto sve više-manje ide

po sličnoj cijeni i nema nikakve guzve.

Ovo mrcvarenje iz dana u dan stvarno nema smisla.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • August 3, 2022 at 1:16 PM

Povremeno bacim pogled na Investor i refresham gledalicu, a onda sok......

Od transkacije br. 86 do br.92 je proslo skoro sat vremena.

Stvarno da se smrznes......

Files

Capture 2.PNG 16.81 kB – 0 Downloads

• kvart99
    • July 29, 2022 at 3:47 PM

Odmah se koristi za veliki iskrcaj, kao što je i za očekivati.

Tko zna hoce li uskoro biti bolje prilike za to.

• kvart99
    • July 29, 2022 at 1:37 PM

Meni se čini da ovi fondovi ili jači igrači koji evidentno stopaju cijene na pojedinim dionicama koje imaju sjajne FI (jasno kojim) potajno guštaju znajući da na ovakvom trzistu mogu raditi što god hoće.

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• kvart99
    • July 25, 2022 at 10:26 PM

Pavlović prodaje i dalje.

Treba se lijepo povuci dosta nisko na bidu, pa mozda tek onda počne malo jače prodavati.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 25, 2022 at 12:04 PM

20/07 greskom kupio 3 kom JDOS po 5000 (zaboravio na ex-dividend day) + ostalih 9 komada po 4220.

Iduci dan srecom uspio sve prodati po 4580.

• kvart99
    • July 20, 2022 at 9:39 PM

Zapravo tih 50-tak komada moze djelovati da je puno, ali samo zato sto je sve prodao u istom danu.

Bilo bi zanimljivo znati posto je Intermod doo kupio ovih 1000kom prije 8 dana, pa bi mozda bili malo pametniji.

• kvart99
    • July 20, 2022 at 9:31 PM
    Quote from tollway

da netko samo tako rastepe 50 kom bidu i skuri bezveze 5 soma eura..... ne vjerujem. prije dogovorena kupoprodaja.

Nesumnjivo je da je skurio, ali to je gotova priča.

Bio sam i ja nekad davno tako brzoplet, ali hvala Bogu ti dani su iza mene.

Ali dogovoreno ne moze nista biti, posto nas je bilo dosta na bidu, svi sa manjim nalozima od po najvise 10-tak komada.

• kvart99
    • July 20, 2022 at 9:26 PM
    Quote from komot

Nisam pratio trgovanje pa sam možda u krivu. Ponekad se desi da netko ko se baš ne kuži u burzu jednostavno ode u banku i veli službenici na šalteru da proda neki broj dionica i ova jednostavno prosuje po bidu sve. Ovo danas mi tako izgleda, mada s obzirom na ex dd čini se da ipak nešto zna o dionicama. U svakom slučaju jako čudno trgovanje. Da imam slobodnog keša kupio bi ovo što se prvo nudi na asku.

Ovo je danas bilo čisto nerezonsko trgovanje - odnosno poklanjanje novaca.

Ako je imao 50-tak komada za prodati mogao je lijepo prvo prodati par komada na -10, pa nakon toga iducih 10-ta je sigurno mogao do 4700 / 4800, a nakon toga bi se vjerojatno pojavio novi bid tako da je i ostatak mogao prodati po sličnoj ili malo nizoj cijeni, ako mu je tolika zurba, a ne odmah sve pokretanjem drazbe na -23%. Time je sigurno poklonio barem cca 20-tak tisuca kuna, sto je totalno suludo, posebno u ovim vremenima.

Lako je za -210kn za iznos dividende, ali trebalo je samo pogledati kad je bio najveci volumen trgovanja zadnjih par mjeseci

i jasno bi mu bilo da je mogao puno vise dobiti za svoje dionice da je samo malo pričekao, jer drugih prodavaca tak i tak nije bilo.

Čisto namjerno rusenje cijene koliko je god moguce i to bi jos bilo razumljivo da je neka prestečajuša u pitanju ili nesto slično,

ali ovo je vjerojatno jedna od zadnjih dionica koju treba rusiti na ovaj nacin.

• kvart99
    • July 18, 2022 at 2:49 PM

Eto ga......ponistili sve transakcije na DDJH od cetvrtka i petka......sto je naravno vec trebalo napraviti prije 4 dana

i ne dozvoliti da se te nezakonitosti nastave.

Ovako se postavlja presedan......ako oni stvarno mogu poništiti bilo koju transkaciju u bilo kojem vremenskom roku,

onda je stvarno ovo totalni divlji zapad.

Da sam ja taj sretnik koji je DDJH u četvrtak kupio po 5kn i samo sat vremena kasnije istih 13xx kom prodao po 10,

a oni mi tek 4 dana kasnije odluče uzet te novce, ne znam sto bi im rekao....

• KOKA (Koka d.d.)

• kvart99
    • July 15, 2022 at 12:11 PM
    Quote from xdado

Prije bih rekao da su se makli sa burze zato da lakše mogu naći novog kupca bez obaveze javne ponude. Vidim da je prošli mjesec prošao i prijenos dionica Vindije nakon ostavinske nakon skoro godinu i pol od smrri bivšeg direktora i većinskog vlasnika.

Ne znam.......moguce da je i to.

Ali stvarno ne vjerujem da bi se sad isli ciganiti za tih par milijuna kuna koliko im treba da isplate ostatak dionicara, a

zna se koliko imaju zadrzane dobiti iz svih ovih godina.

Osim toga, skupljali su dionice od istih godinama van burze godinama.

• KOKA (Koka d.d.)

• kvart99
    • July 15, 2022 at 11:23 AM

Gledajte, u članku lijepo piše da oni uskoro prestaju biti dioničko drustvo.

Ostatak upravo slijedi iz te činjenice.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 14, 2022 at 11:48 PM

+ KOKA (39 KOM po 310KN)

(nadam se da mi se neci obiti o glavu prilikom squeeza)

• KOKA (Koka d.d.)

• kvart99
    • July 14, 2022 at 11:47 PM
    Poznata tvrtka rješava se malih dioničara, evo koliko će im platiti
    Idući tjedan glavna skupština poznate prehrambene tvrtke odlučit će o povlačenju dionica s burze te istiskivanju svih malih dioničara. Varaždinska
    danica.hr

Upravo iskopao ovaj članak od prije cca 3 tjedna.

Ako je ovo sto su unutra objavili tocno, onda se ipak isplatilo danas dokupiti na zadnji dan trgovanja.

• kvart99
    • July 12, 2022 at 1:30 PM

Ovaj maher i dalje udara po INI po 3500 bez obzira sto crude polako ide na početne pozicije.

• kvart99
    • June 30, 2022 at 10:55 AM
    Quote from Sheki

Ako neki prodavač prati forum npr. ovaj što je iskrcao preko 6000 kom. u 10:46:19 da mi kaže zašto nije probao staviti tu količinu na 16 kn nego je prosuo po bid-u.

Valjda zato jer prati zbivanja u Top-10 na investiramo.com pa vidi da doticni gospodin iz Top-10 koji prodaje ima jos vise od 50+k komada i zna da postoji sansa da se to postepeno istrese.......i to posebno na ovakav dan kao danas.

• Birtija

• kvart99
    • June 24, 2022 at 11:50 AM
    Quote from deny_09

Nema nista od buđenja petkom..jos je i produženi vikend tako da vas osjećaj vara. Treba uzeti koktel i potražiti mjesto u hladovini s dobrim pogledom ... :)

Kakav produzeni vikend ?

Što imamo jos neki praznik ?

Nisu bila dovoljna ova dva u nizu ?

• kvart99
    • June 23, 2022 at 12:09 PM

Ovdje ne nikom bas ne trguje......

Očito je ljudima draze propustati eventualne dobitke, nego zbrajati gubitke, koji su trenutno izglednija opcija.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt