1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • December 15, 2022 at 4:57 PM
    Quote from Junius
    Quote from accountant

ne znam za prestanak prodaje ali...

možeš povući supply zone u rasponu 340-348, od kuda je palo početkom pandemije

a na 222 smo već opasno blizu pandemijskog minimuma, malo ispod 200 kn

340 kroz 222 je cca 50% upside potencijal, i to bi se moglo realizirati već na objavi Q3/23. dakle u listopadu '23.

svrbe prstići, odlična diona!

kao i uvijek pravi tajming je pitanje vremena :)

Display More
    Quote from hugh

cijena dionice izgleda odlićno i za kratkoročnu i srednjoročnu i dugoročnu zaradu.......win, win, win.....1 win više od win-win situacije...... :D

Kolege ne znam za vas ali ja imam skoro 600k kuna u ARNT, prosjek 240kn...od 2019 do danas ovo više nije ista firma, od rekonstrukcije hotela i kampova, pa do kupnje novih hotela, tu se je od 2019 investiralo gotovo 100 milijuna eura. Uostalom pisao sam na temi o ARNT o njihovim investicijama koje su u tijeku, a da ne govorim da je cjelokupni dug dugoročno refinanciran po smiješnim kamatama. Ovde mislim ubaciti barem još 100-150k kuna, samo čekam razvoj situacije. Meni je target 330 kn.

Ne znam koliko je to pametno biti toliko unutra sada kad se sprema velika nevera vani, koja niti nas neće zaobici.

Jasno - jedna stvar je iz perspektive nekoliko tko ima dugoročno za stalno pojačavanje pozicije koliko god pada da pada

i nije mu problem čekati niz godina da stvari dodju na svoje, a sasvim druga priča nas ovdje gdje se skoro sve moze vrlo lako urušiti kao kula od karata kad lavina krene......

Kako god bilo da bilo - Vas izbor.

Display More
  • Birtija

• kvart99
    • December 13, 2022 at 10:50 PM

Sutra Crobex -3 ?

......ako Bog da......za nas u cashu....... :P

......da konačno vidimo malo volatilnosti, jer ovakva burza ubija u pojam......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • December 6, 2022 at 4:07 PM

+ VLEN .... sitno

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• kvart99
    • December 6, 2022 at 3:08 AM
    Quote from deny_09

Kada ide isplata?

Meni vec sjelo (HPB).

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• kvart99
    • December 2, 2022 at 11:40 AM

Tko nije prodao na vrijeme, lijepo se je usosio, izgleda........uključujući mene......

• Birtija

• kvart99
    • November 24, 2022 at 3:45 PM

Kaze komentator HTVa:

Hoce li ovo biti utakmica bez udarca u okvir vrata ?

A u prvom poluvremenu igrač Urugvaja pogodio stativu......

Gdje ih samo nalaze ??

• Birtija

• kvart99
    • November 21, 2022 at 4:20 PM

Luda vlast, luda drzava koja to tolerira......luda vremena......

• kvart99
    • November 15, 2022 at 1:36 PM
    Quote from hugh

.......bez potrebne doze strpljenja u pojedinim trenutcima, ovo na našem marketu je teško mučenje iz dana u dan.....i

Ma nema tu vise nikakvog interesa da se ista pokrene.

Mirovinci po puta dnevno pogledaju i okrenu koji dogovoreni pretovar tek toliko da se stvori iluzija da je neki moving.

Ostalo je kokosarenje i dizanje i spustanje cijena sa par kuna vamo-tamo.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• kvart99
    • November 14, 2022 at 1:43 PM

Eh kad bi barem meni uspjelo to prodati nakon toliko muke pa da izadjem sa koliko-toliko podnosljivim gubitkom.

• kvart99
    • November 11, 2022 at 11:24 AM

Evo nas očekivano i u minusu.

Toliko za one koji su se nadali nekakvom kratkoročnom prelijevanju jučerasnje eurofije na ZSE.

• KABA (Karlovačka Banka)

• kvart99
    • November 4, 2022 at 11:29 AM

Ako netko od postojecih dionicara hoce povecati količinu u očekivanju rješenja ili nove ponude, neka se javi na PM.

Ja svoje nudim na prodaju po dogovoru, ali naravno - ne za dzabe.

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• kvart99
    • October 24, 2022 at 2:43 PM
    Quote from havi

Moller

A Zakaj vi mislite da budete prodali po 202 kn?

To vam je jedna transakcija, koja ne mora imati veze sa fer cijenom. Pored toga, nitko vam pojedinacno nema 95% u SUKC da bi morao ili uooce mogao provesti squeez.

Squeez vam ide po procjeni. Procjena vam može biti znatno niza od ove cijene dogovorene kroz očito nekakav specijalan aranžman s Erste fondovima.

Mislim da je to bilo to, a za sve ostale, vise sreće drugi put!

A i prošlo vam je vise od godine dana od javne ponude pa ne možete sa sigurnošću računati ni na one 184 i kusur lipa jer očito vise ne postoji obveza za isplatom.

Display More

Cinjenica je da sad (ako su kupili Arapi) oni imaju sve skupa više od 95%, no ovo drugo podebljano, s čime se apsolutno slazem, je puno bitnije.

• kvart99
    • October 24, 2022 at 12:23 PM
    Quote from enes.razman

nista se ti nebrini kvart bude to proslo Arap nece sitnicariti

očito da neće s obzirom na to koliko je mirovincima poklonio novaca na ovoj transakciji.......ali kod procjene vrijednosti bi moglo biti drugacije.....ne kazem da hoce, ali je lako moguce......

• kvart99
    • October 24, 2022 at 12:15 PM

Samo što kod squeez-outa obavezno ide elaborat o procjeni fer vrijednosti, a znamo kako se to kod nas radi,

tako da s obzirom na sve navedeno nema sigurnosti da ce ici po tih 202 po koliko je provedena ova transakcija.

• kvart99
    • October 6, 2022 at 1:00 PM

Popis transakcija u nekih sat i pol......u prilogu.

No comment.

Files

Capture 2.PNG 5.26 kB – 0 Downloads Capture 3.PNG 2.27 kB – 0 Downloads
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• kvart99
    • September 29, 2022 at 11:49 AM
    Quote from darac11
    Quote from 5. Element

Ova prodaja je obicni kukavicluk. Cak i sramotno, da nije smijesno.

Ja sam danas prodao sve svoje po najnižoj sa 100kn gubitka po dionici, i čekam je na 350kn.

Svaka čast na iskrenosti!

• kvart99
    • September 22, 2022 at 12:48 PM
    Quote from Yieldchaser

Kod nas ne vidim nekih značajnijih događaja, ali svakako vidim kako polako, ali sigurno skupljam gubitak na to malo ATGR što imam. Prosjek 417kn i samo tone...

I ja isto na HPB.

Ostalo jos 11 kom od zadnjeg FI kad sam kupovao po 870.

Trebalo je to, naravno, sve odmah riješiti s manjim gubitkom po 860, ali očekivao sam da ću moći izaći u nekakvom kratkoročnom bounceu,

koji se nije desio.

Sad eventualno kupiti opet neku siću ako bude veci propad ispod 800 i onda sve riješiti natrag na 800.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • September 21, 2022 at 3:49 PM

Na zalost, nisam mogao anticipirati da će danas jos dva puta ponoviti blok na istoj cijeni.

Da toga nije bilo cijena bi se vjerojatno malo ispuhala.......ovako sam sa prodajom mogao proći jos i bolje da sam čekao do kraja dana.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • September 21, 2022 at 12:54 PM

+3000kom TPNG (66,20kn)

-3000kom TPNG (68,80kn)

Kupio u 12,10, a zadnje upravo prodao.

Rijetko kad tako lako i, sto je jos puno vaznije, brzo uzeo pristojne pare.

A rizik minimalan.

Šteta što takvih prilika nema češće.

• kvart99
    • September 6, 2022 at 1:43 PM

Ovakvo komatozno (ne) trgovanje dovodi čovjeka u svakodnevno iskusenje da sve rasproda i pobjegne glavom bez obzira......ali, na zalost, nije tako jednostavno to provesti u djelo.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt