1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• Brokeri i brokerske naknade

• kvart99
    • January 30, 2023 at 7:24 PM

19:25......stranica i dalje nedostupna.....

Ima li netko tko je zabrinut za svoje nofce ili ste svi unutar granica osiguranog depozita pa ste mirni ?

• kvart99
    • January 30, 2023 at 2:44 PM

Znaci, cijeli dan ode u vjetar.......

ovo stvarno nisam očekivao.

• kvart99
    • January 30, 2023 at 1:24 PM

Problem je to sto je premali broj nas stvarno angaziran u aktivnom trgovanju i dok god je to tako

oni izgleda nemaju poticaj da osiguraju da se ovako nesto vise ne dogadja.

• kvart99
    • January 30, 2023 at 1:10 PM
    Quote from stipe_Cro

Pa može se sve navedeno - telefonski ili mailom.

Barem tako piše na stranicama :)

Ne moze se trenutno nista osim otkazati naloge.

Upravo provjereno.

• kvart99
    • January 30, 2023 at 12:39 PM

Quote from nenad

Ako njima link prema ZSE radi nema nikakvog razloga za prekid trgovanja.

I dodatno, može li se telefonski zadati nalog kod njih?

Pa stvar je upravo u tome da uopce niti na koji način trenutno ne mozes ni zadati ni otkazati ni promijeniti nalog.

To je - meni se čini - narusavanje glavnog uvjeta zastite svih ulagaca i fair uvjeta trgovanja za sve sudionike.

S druge strane, njihov customer service je do sada - svih ovih godina - uglavnom za svaku pohvalu.

Gdje druge mozete napraviti uplatu na racun iz banke, poslati potvrdu i da vam novac bude uplacen na brokerski za cca jednu-dvije minute ?

• kvart99
    • January 30, 2023 at 12:10 PM

Čudi me ovako slaba reakcija na ovo sa Agramom.

Ja sam zaista (izgleda naivno) mislio da je ovako nesto stvar proslosti.

Koliko sam stekao dojam kad sam ih nazvao, niti oni sami ne vjeruju da im se to (opet) moglo dogoditi.

S obzirom na udio trzista koji oni drze u ovoj drzavi, predlozio sam im da zatraze prekid trgovanja kod ZB

jer ovo otvara mogucnost za kojekakve manipulacije, a mi smo tu u nezavidnoj poziciji gdje su naruseni trzisni uvjeti na nasu stetu.

Dakle, zastita ulagaca u 2023.g. i dalje - 0 bodova.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • January 20, 2023 at 11:28 PM

-- KTJV (ono sto je kupljeno ranije danas)

.....do iduceg kruga......

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• kvart99
    • January 20, 2023 at 11:26 PM

Investiramo | KTJV - Dioničari | Kutjevo d.d.

Nexe ima jos jaaako puno toga za istresti i ne vidim potrebe dizanja bida dok se to ne zavrsi......upravo suprotno.

Ako su pokazali da su spremni istresati po 6, ako ne i nize, zasto im nuditi i centa vise.....

Ovo je meni za sada striktno za trade.......sreca da kakav-takav spread postoji da se nesto moze okrenuti......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • January 20, 2023 at 12:31 PM

+++ KTJV (3x vise nego zadnji put)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • January 16, 2023 at 4:02 PM

Lijepo koordinirano rusenje više od 1% u zavrsnoj transakciji.

E......da je bar toga više.......već smo se umorili od čekanja na prave prilike......

Za sada .... nista od kupovine .... rano je .,...

• kvart99
    • January 4, 2023 at 1:29 PM

Opet pola sata bez transakcije......

Čak i da izadje neka vijest, koje su sanse da je ugledas medju prvima......ako nizi mahozista i buljis cijelo vrijeme u ekran na kojem se nista ne pomice.

• kvart99
    • January 3, 2023 at 1:17 PM

Evo ti trading report.

Neugodno mi je i pogledati ga.

Files

Capture 2.PNG 8.2 kB – 0 Downloads

• kvart99
    • January 2, 2023 at 12:29 PM

I dalje po pola sata bez transakcije.......

Nema tu više kruha......samo blood, sweet & tears......

• kvart99
    • January 1, 2023 at 9:08 PM
    Quote from Junius
    Quote from Barikb

Trebaju barem poduplat provizije.

Pa da nas 100-200 što trejdamo na ZSE prestanemo to raditi??? Ne da treba povećavat provizije, nego ih treba smanjit, svakom tko po kvartalu napravi milijun kuna prometa. Da su provizije za trejdere recimo 0.1% onda bi ja sam daytrejda po nekoliko stotina tisuća kuna prometa. Jer mogu bez problema na svim likvidnim dionicama nategnit 0.5%-1% dobiti u 1-3 dana držanja. Ovako mi se ne isplati, jer sve uzme broker.

Slazem se.

Ovih 0,3% sto imamo kod Agrama jednostavno nije dovoljno nisko da se čovjek upusta u vece transakcije ako racuna na kupnje / prodaje marker-makeru.

Vec 0,2% bi bilo golemi pomak unaprijed za nas male investitore.....da ne govorim nize.

Naravno, druga priča bi bila da nisu uveli te cjenovne pomake, nego da se i dalje moze lipariti........pa onda kao sto si nekad nudio 1 lipu više / manje na kupnji / prodaje, tako da sad nudis 1 cent. I to bi bilo odlično.......kad bi vrijedilo za sve dionice, ali se bojim da ce toga biti samo na onima u najnizoj kategoriji, odnosno onih čija vrijednost ne prelazi nekadasnjih 2-3 kn, a te su vec, na zalost, izumrle.....

• kvart99
    • January 1, 2023 at 4:00 PM

Baš me zanima kako su informaticari brokerskih kuca rijesili ovo sa svojim gledalicama.

Ja koristim investor i agram brokere, ali za pracenje trgovanja isključivo investor gledalicu.

Nadam se da nece jednostavno zamijeniti kunske brojke sa eurima, nego da ce negdje kraj toga staviti u zagradu ili slicno iznos u kunama

tako da se bude lakse orijentirati, barem u ovom prijelaznom razdoblju, recimo prva dva tjedna.

Za one koji prate dosta dionica bit ce jako tesko ako ce sve dosadasnje brojke / vrijednosti koje su im u memoriji morati u glavi

svako malo konvertirati u eure i na tome bazirati svoje trgovanje i kupovne / prodajne naloge.

A da ne spominjem uz to jos i nove cjenovne pomake i limite za pokretanje drazbi za sve dionice....

• kvart99
    • December 28, 2022 at 12:21 PM

Mozda se varam, ali čini mi se da bi na dionicama gdje CERP i dalje dijeli šakom i kapom, a nemaju jaču potporu (mali-veliki investitor kojem je u interesu da brani cijenu ili MF) vrlo lako moglo doci do osjetne korekcije nakon uklanjanja svih dosadasnjih naloga i prelaska ne euro.......naravno, ukoliko kupci budu pametni i postave se sto nize.....CERPu je ionako svejedno posto prodaje sto je dokazao xx puta....

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• kvart99
    • December 23, 2022 at 2:42 PM
    Quote from enes.razman

tako je ja sam uspio kupiti 275 kom na 165 i ovo je squeez out tj.game over

Izgleda da baš i neće biti da je game over.

Segment promatranja - EHO

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • December 19, 2022 at 11:26 PM

Vidim, ljudi uredno prijavljuju kupnje po 30-50kom ARNT, a oni koji kupuju danima i već broje tisucice mudro šute,

kao što će šutiti i kad budu uskoro istovarivali onima koji imaju kasno paljenje.

:P

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • December 19, 2022 at 1:23 PM

+ARNT (333) (220)

-ARNT (333 (224)

Super je ovo kad mozes x puta okrenuti od 220, pa barem do 224.

Šteta što nisam malo više to iskoristio.

Kad bi bar tako bilo na svakoj likvidnijoj dionici po par puta dnevno.

Ipak čuvam jos jedan manji dio kupljen po 220.

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• kvart99
    • December 16, 2022 at 1:15 PM

Evo sada manevar prema dolje koji dokazuje da je nepotrebno placati vise kad je tendencija spustanja cijene.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt