Imate i promjene u Top-10 od jučer......da sad ne radim c/p sa drugog foruma gdje sam postao.
Posts by kvart99
-
-
A zašto bi ijedan normalan dioničar izbio sebi pare iz džepa? Delist, idemo na OTC i nema prodaje ispod fer cijene.
Evo, jedan takav "normalan" samo dan nakon spustine gdje se moglo dobiti 48,37 nudi svoj pristojan paket po samo 44,90.......
-
A zašto bi ijedan normalan dioničar izbio sebi pare iz džepa? Delist, idemo na OTC i nema prodaje ispod fer cijene.
Bilo bi super kad bi bilo tako.
Ukoliko se trezor ili vecinski od početka ne postavi čvrsto na bidu, mislim da ce biti onih koji ce prodavati po sistemu "daj sto das"...... Uvijek ih je bilo i bit će. Posebno zato jer je ostao izuzetno veliki broj malih dionicara koji uskoro vise neće moci ponuditi svoje dionice na prodaju na ZSE kad im zatreba novac za nesto drugo.
-
I mene takodjer.
-
Senzacionalne transakcije danas na HITA OTC.
Cca 18 mjeseci nakon sto sam - sa onim sto Englezi zovu - "an amazing stroke of luck" nekom sreckovicu uspio prodati svoj paketic KABA-R-A po 7,00 Eur / komad, danas je bivsi vecinski na KABA-R-A SŠ prodao svoj paket po 0,95 Eur / komad, kao i KABA-R-B i KABA-P-A gdje je isto imao udjele.
-
Bok ekipa, bio sam odsutan neko vrijeme, tratio vrijeme na onom novom forumu bez administratora, kakav waste of time.
Dobro došao.
-
Mislio sam nema interesa za prodaju
A naravno da nema, tko nema puno i mislio je prodati mogao je zadnjih godinu dana po 10,5, a tko ima puno isplati mu se za 2% ih držati još 2-3 mjeseca i zaletiti do Čakovca
Zasto do Čakovca ?
Dovoljno je otici do SKDDa ili im poslati ovjereno pismo.
-
Dans +5419 kom CKML
Ocekujem, odnosno, bolje receno, nadam se da ce me usreciti sa jos 3x toliko do kraja isteka ponude.
Bilo bi idealno da to naprave sto prije ako prodje ovaj protuprijedlog za tu mizernu dividendu.
Steta da nisam taj koji je podebljao bid na vise od 100k komada, ali dobra je stvar sto nisam pozicionirao nalog na 10.6 jer kako sada izgleda - po toj cijeni nece nista proci do isteka ponude
-
Normalno da ima interesa, sigurnih 2% u 2 mjeseca je lijepa kamata
Mislio sam nema interesa za prodaju
Bit ce.
Ima vremena.
Jos ponuda nije sluzbeno ni objavljena.
-
+ZVCV (277 kom po 34,40 / 50 kom po 37)
Neocekivani poklon na kojem sam izuzetno zahvalan.
Sad lijepo u srijedu jos jednom put SKDDa.
Eh, kad bi barem sve bilo tako jednostavno i totalno bez rizika.......
-
SKDD d.d. obavještava javnost da je korporativna akcija ponude za preuzimanje ciljnog društva ATLANTSKA PLOVIDBA dioničko društvo za međunarodni prijevoz robe i putnika, Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24, OIB: 61063868086 dovršena 2. srpnja 2024. godine prijenosom pohranjenih dionica oznake ATPL-R-A na račun ponuditelja TANKERSKA PLOVIDBA d.d., Zadar, Ulica Božidara Petranovića 4, OIB: 44952903763 i isplatom novčane naknade dioničarima koji su prihvatili ponudu za preuzimanje.
To bi bilo to !
-
Kvart99 šta čekate, što prije odete prije ćete dobiti novac 🤫
Svi ce dobiti novac u isto vrijeme preko SKDD, kao sto i sami znate.
-
Super.
Ja cu onda vjerojatno prodati dovoljno komada za niz onih koji se javno zaklinju da ih ne zanima.
Jedva čekam da odem u Heinzlovu i to rijesim.
-
Također nejasno je što se događa sa dobrovoljnom javnom ponudom.
Javna ponuda koja je, zbog odobrenja AZTNa, na čekanju od IX mjeseca prosle godine.
Mislim da toga nema ni na burzi u Zanzibaru.
-
+AUHR (10kom - 193)
-AUHR (10kom - 206)
-
Tko god danas placa trgovanje vise od 0.30% plaća debelo previše.
Razocaran sam sto je Agram uveo i kasnije povecao obaveznu minimalnu naknadu na 3.33.
Tako nekad nije bilo, a dugo sam kod nih.
Očekivao sam da ce biti sve povoljnije, ali bome - za sad, neće.
-
ne vidim postove onog forumaša koji je lagao o dividendi...molim moderatora da ih vrati ako želimo biti ozbiljno tržište
Postovi br. 662 i 667
-
Evo izaslo sluzbeno na ZSE da je dividenda 200 eura.
Ne kuzim ove koji sire lazne vijesti o nekih 900 eura.
Mislio sam da su ti dani iza nas.
-
Uzmite u obzir da su oni prosle godine izglasali dividendu, ali su na nju imali pravo samo oni koji su bili dionicari na dan izglasavanja dividende na skupstini.....tako da ako su se vodili istim principom, a vjerojatno jesu, bez obzira da li je dividenda 900 ili 200, nitko tko danas kupuje dionice na to sto je danas kupio nema pravo na dividendu.
Pretpostavio sam to, ali pretpostavljam i cijenu dionice ako dividenda svake godine bude oko 900eura. Kako god da bude za dugoročno ulaganje je ovo odlična dionica
Ako vi vjerujete da će se ta praksa od cca 900 E nastaviti svake godine od sada nadalje.......
Pitanje je samo sto ostali sudionici vjeruju i prema tome ce se formirati cijena.
Ako ovdje netko pokusava trade kao ovaj nadubudni danas od 7000-7500 koji je, za divno čudo, uspio,
oprez.
Uz ovakve spreadove i ovakve cjenovne pomake, ovo je apsolutno najgora moguca dionica za to.
-
Uzmite u obzir da su oni prosle godine izglasali dividendu, ali su na nju imali pravo samo oni koji su bili dionicari na dan izglasavanja dividende na skupstini.....tako da ako su se vodili istim principom, a vjerojatno jesu, bez obzira da li je dividenda 900 ili 200, nitko tko danas kupuje dionice na to sto je danas kupio nema pravo na dividendu.