Interesantno oko 28. min. 90-tih godina croatia line al pari sa maerskom.... šta znači pametno upravljanje flotom i poslom
imate li negdje konkretne podatke ili izvor ovakve informacije?
Interesantno oko 28. min. 90-tih godina croatia line al pari sa maerskom.... šta znači pametno upravljanje flotom i poslom
imate li negdje konkretne podatke ili izvor ovakve informacije?
dva velika naloga na prodaju na 11 kn...
Navlakusa.
mirno je, ni gore ni dolje, dosadno...
dva velika naloga na prodaju na 11 kn...
onda bi mogli i tankeri brzo put gore
kad će taj vodik, zamrla tema šmrc šmrc
molimo kvark da se vrati. Njeno natjecanje u procjeni kvartalne dobiti bilo je nešto što je jako koristilo kvaliteti i smislu ovog foruma.
di je osnivač Migrena? njegove misli su dale za mislit na temi
atpl ovo kupuje, imam neku feeling
Tpng. Kladimo se u pivu?
tpng ili tnpl? al priznam ti oboje ![]()
ako ne bude ni moje ni tvoje onda idemo zajedno na janjetin
atpl ovo kupuje, imam neku feeling
U jednooj fb grupi se pojavilo zanimljivo pitanje, no nisam vidio odgovor pa ako netko zna odgovor onda super.
Kolki je normalan P/E za dry bulk kompanije?
Da znamo kako promatrat i atpl i ostale ...
U jednooj fb grupi se pojavilo zanimljivo pitanje, no nisam vidio odgovor pa ako netko zna odgovor onda super.
Kolki je normalan P/E za dry bulk kompanije?
zbog igora i jeftinog stjecanja vlasništva više brodova koji su na spotu, očekujem da atpl je ta koja će dokapitalizirat. realno ili ne?
kako ste na tradinview pronašli graf za tpng? ja ga ne nalazim tamo nikako, a super bi bio za odgovarajuću analizu
ne bi li pred izvješće, za koje se očekuje da bude dosta dobro, trebao opet prema 5?
ajm
SPCE i dalje pada po planiranom. Pratim pozorno do kud i onda slijedi ukrcaj.
do koliko ga cekas...
imate neki prijedlog za kraj tjedna...
Nevjerojatan je onaj rugalački osmjeh Dinka Novoselca dok nas je gleda kako vodimo unaprijed izgubljenu bitku, a pritom ignorira da "svojih" 15m dionica svodi na 150.000. Bilo bi zanimljivo vidit ga s njegovim privatnim novcima u ovoj situaciji
Ima li šta novosti sa GS?
tenchi0110, hvala ti
gdje se može vidjeti sve ove indexe i trenutne vozarine (panamax, cape itd.)?negdje s grafovima da se sve lakše isprati...