kad će taj vodik, zamrla tema šmrc šmrc
Posts by mariv002
-
-
molimo kvark da se vrati. Njeno natjecanje u procjeni kvartalne dobiti bilo je nešto što je jako koristilo kvaliteti i smislu ovog foruma.
-
di je osnivač Migrena? njegove misli su dale za mislit na temi
-
atpl ovo kupuje, imam neku feeling
Tpng. Kladimo se u pivu?
tpng ili tnpl? al priznam ti oboje
ako ne bude ni moje ni tvoje onda idemo zajedno na janjetin
-
atpl ovo kupuje, imam neku feeling
-
U jednooj fb grupi se pojavilo zanimljivo pitanje, no nisam vidio odgovor pa ako netko zna odgovor onda super.
Kolki je normalan P/E za dry bulk kompanije?
Da znamo kako promatrat i atpl i ostale ...
-
U jednooj fb grupi se pojavilo zanimljivo pitanje, no nisam vidio odgovor pa ako netko zna odgovor onda super.
Kolki je normalan P/E za dry bulk kompanije?
-
zbog igora i jeftinog stjecanja vlasništva više brodova koji su na spotu, očekujem da atpl je ta koja će dokapitalizirat. realno ili ne?
-
kako ste na tradinview pronašli graf za tpng? ja ga ne nalazim tamo nikako, a super bi bio za odgovarajuću analizu
-
ne bi li pred izvješće, za koje se očekuje da bude dosta dobro, trebao opet prema 5?
-
ajm
SPCE i dalje pada po planiranom. Pratim pozorno do kud i onda slijedi ukrcaj.
do koliko ga cekas...
-
imate neki prijedlog za kraj tjedna...
-
Nevjerojatan je onaj rugalački osmjeh Dinka Novoselca dok nas je gleda kako vodimo unaprijed izgubljenu bitku, a pritom ignorira da "svojih" 15m dionica svodi na 150.000. Bilo bi zanimljivo vidit ga s njegovim privatnim novcima u ovoj situaciji
-
Ima li šta novosti sa GS?
-
tenchi0110, hvala ti
-
gdje se može vidjeti sve ove indexe i trenutne vozarine (panamax, cape itd.)?negdje s grafovima da se sve lakše isprati...
-
kasno sad za Virgin Galactic?
-
Realno dok se ne poveca likvidnost ili pocne dijelit dividenda, nema tu sreće
-
ma to znam, pitanje je više bilo usmjereno na logiku i svrhu...
-
tko ruši ovdje cijenu?